مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من با 8600 gt 512 چه جوری می تونم مافیا رو بازی کنم؟ چه کارتیو باهاش sli کنم ؟اصلا شدنیه؟

به نظر من اصلا باید بیخیال این کارت بشی ! (اگه واقعا میخوای از بازی لذت ببری)
من خودم یک 9600GT 1GB دارم اما حتی برای فیزیک هم قرارش نمیدم ! میخوام برم یک GTX460 بگیرم لذتش ببرم رو رزولیشن 1920.

شما هم از من میشنوی بیخیال این شو و کلا یک حالی به قطعات اصلی بده وگرنه به فکر یک کنسول باش که خربوزه آبه. :d

به نظر من اصلا باید بیخیال این کارت بشی ! (اگه واقعا میخوای از بازی لذت ببری)
من خودم یک 9600GT 1GB دارم اما حتی برای فیزیک هم قرارش نمیدم ! میخوام برم یک GTX460 بگیرم لذتش ببرم رو رزولیشن 1920.

شما هم از من میشنوی بیخیال این شو و کلا یک حالی به قطعات اصلی بده وگرنه به فکر یک کنسول باش که خربوزه آبه. :d
میزارم ببینم اصلا چطوری می تونم اجرا کنم مافیارو !اگه نشد همون فرداش یه 480 میگیرم :bash:
اصلا یه سوال این 8600 فیزیک رو ساپورت میکنه دیگه؟

من تمام بازی هارو با تنظیمات بالا بازی می کنم ! خیلی روون اجرا میشن فقط تو gta متوسط اجرا میشد ! مانیتورم 1680 در 1050 22 اینچ !
الان 8600 چنده تو بازار ؟

:-o

از اون حرفا زدیا

8600 اصلا توان اجرای بازیها با تنظیمات بالا مخصوصا در این رزلوشن رو نداره

قیمت 8600 توی بازار حدود30-40 تومانه

:-o

از اون حرفا زدیا

8600 اصلا توان اجرای بازیها با تنظیمات بالا مخصوصا در این رزلوشن رو نداره

قیمت 8600 توی بازار حدود30-40 تومانه
باور کن راست میگم !من تمام بازی های اخیرو با تنظیمات بالا تموم کردم !نمونه اش اساسینس!خودمم در عجبم !:bash:
خب البته رو ماکزیموم که نمیبرم رزولیشنو !1024 یا 1280 ! نمیدونم چه جوری اجرا می کنه !

دوستان عزیز برادران بزرگوار خواهشا بحث های اضافه رو بذارید تو پروفایلاتون ، بارها گفته شده اینجا تاپیک مشاوره س نه بحث و بررسی ، هر کسی میتونه پیشنهاد بده فقط پیشنهاد این که این از اون بهتره به شخص خریدار ربط داره نه کسی که مشاوره میده نهایتا شما میتونید با چنتا review این قضیه رو واسه خریدار مشخص کنید بقیه ش به عهده خودش هست (اصلا دوست داره پولشو آتیش بزنه یا مثلا بره 8800 ultra بگیره:d) اگه به من باشه دوست دارم همه 480 داشته باشن ولی خوب نمیشه پس خواهشا رعایت بفرمائید.

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز برادران بزرگوار خواهشا بحث های اضافه رو بذارید تو پروفایلاتون ، بارها گفته شده اینجا تاپیک مشاوره س نه بحث و بررسی ، هر کسی میتونه پیشنهاد بده فقط پیشنهاد این که این از اون بهتره به شخص خریدار ربط داره نه کسی که مشاوره میده نهایتا شما میتونید با چنتا review این قضیه رو واسه خریدار مشخص کنید بقیه ش به عهده خودش هست اگه به من باشه دوست دارم همه 480 داشته باشن ولی خوب نمیشه پس خواهشا رعایت بفرمائید.

مدیر به این میگن.رامین جان یه سوال داشتم.من الان 4890 دارم برای اینکه بتونم از قابلیت physx بهره ببرم میشه با یک کارت N-vidia کنار هم قرار بدم؟فقط کار کردن کارتها کنار هم برام مهم نیست.میخوام ببینم که تو عمل هم میتونم از physx استفاده کنم و مثلا mafia2 رو مثل کارتهای nvidia استفاده کنم؟اگه میشه با یک 8600 کارم راه میوفته یا؟ممنون>:d<

دوستان من یه کارت گرافیک zotac 250 gts خریدم ولی هنوز روی کیس نصب نکردم چون من پاورم
algance 500 هست و می ترسم واسه گرافیک مشکل بوجود بیاره بعد چون یک ماه پاور رو عوض کردم دلم نیومد دوباره پاور بگیرم,بنظر شما با این پاور 500 میتونم نصبش کنم ؟؟و مشکلی بوجود نمیاره؟؟:-/
ممنون می شم جواب بدین>:d<

مدیر به این میگن.رامین جان یه سوال داشتم.من الان 4890 دارم برای اینکه بتونم از قابلیت physx بهره ببرم میشه با یک کارت N-vidia کنار هم قرار بدم؟فقط کار کردن کارتها کنار هم برام مهم نیست.میخوام ببینم که تو عمل هم میتونم از physx استفاده کنم و مثلا mafia2 رو مثل کارتهای nvidia استفاده کنم؟اگه میشه با یک 8600 کارم راه میوفته یا؟ممنون>:d<
:d
خوب تا اونجایی که من اطلاع دارم قبل از اینکه قضیه قرار دادن کارت nvidia در کنار کارت ati لو بره (nvidia بفهمه) این امکان وجود داشت ولی بعدش nvidia این قابلیت رو از تو درایوراش حذف کرد (یعنی کارت nvidia بیکار میشد چون کارت ati کارت اصلی بود) بعدش برو بچه های هکر اومدن درایورای nvidia رو دستکاری کردن تا بشه مثل قبل از این قابلیت در کنار کارتای ati بهره برد (البته فقط رو win 7 و یه سری درایور خاص) که در عمل تفاوت خاصی تو کارایی دیده نمیشد و بعدش هم که میشه تا الان دیگه همچین کاری ممکن نیست.
خواهش
دوستان من یه کارت گرافیک zotac 250 gts خریدم ولی هنوز روی کیس نصب نکردم چون من پاورم
algance 500 هست و می ترسم واسه گرافیک مشکل بوجود بیاره بعد چون یک ماه پاور رو عوض کردم دلم نیومد دوباره پاور بگیرم,بنظر شما با این پاور 500 میتونم نصبش کنم ؟؟و مشکلی بوجود نمیاره؟؟:-/
ممنون می شم جواب بدین>:d<
خوب به سلامتی مبارکه
اما در مورد پاور به احتمال زیاد پاور شما خروجیه realش چیزی در حدود 300w هستش یعنی مُرخصه ، gts250 حداقل یه 400w میخواد ممکنه با این پاور سیستم شما بالا بیاد ولی نصف کاراییش رو از دست میده شما میتونی یه پاوری مثل green gp535a رو در نظر بگیری تو مایه های 53 54 تومن در میاد.

من اصلا كارايي رو مد نظر نداشتم.
با SLI كارت 460 بايد تهويه كيس در شرايط ايده آل باشه و همچنين يك پاور حداقل 800 وات هم كنار گذاشت.
البته بايد ميزان زيادي هم پنبه براي گرفتن گوش كنار بذاري تا در حالت لود دچار ناشنوايي نشي:d
داري سلطان مصرف برق و دما و نويز(480) رو دست ميندازي؟b-)
اگه به دما و نويز باشه كه 480 رو دست نداره، دما و نويزش از دوتا 460 بيشتره

فقط ميمونه مصرف برق كه اونم اختلاف چنداني با 480 نداره 50 وات بيشتر هست

مثل اينكه كسي ما رو به حساب نمي آره.
دوباره مي پرسم ، اگه كسي جواب بده ممنون ميشم. چرا تفاوت كارت gts250 و كارت 4670 (هر دو 1 گيگ) روي دو سيستم مشابه تنها 6 تا 7 فريم است ؟ (در حالت تنظيمات ويديو روي high و رزلوشن 1680*1050)
يعني اينهمه چارت هاي مختلف سايت tomshardware الكيه ؟

مثل اينكه كسي ما رو به حساب نمي آره.
دوباره مي پرسم ، اگه كسي جواب بده ممنون ميشم. چرا تفاوت كارت gts250 و كارت 4670 (هر دو 1 گيگ) روي دو سيستم مشابه تنها 6 تا 7 فريم است ؟ (در حالت تنظيمات ويديو روي high و رزلوشن 1680*1050)
يعني اينهمه چارت هاي مختلف سايت tomshardware الكيه ؟

نه بنچها الکی نیستن

به این خاطر هست که حتما سیستمی که باهاش تست میگیری cpu و ram ضعیفی داره و نمیتونه از تمام کاراییه gts250 استفاده کنه

در ضمن نمیشه با تست گرفتن توی یه بازی نظر داد
باید بازیهای مختلف تست بشه

Last edited by a moderator:
نه بنچها الکی نیستن

به این خاطر هست که حتما سیستمی که باهاش تست میگیری cpu و ram ضعیفی داره و نمیتونه از تمام کاراییه gts250 استفاده کنه

در ضمن نمیشه با تست گرفتن توی یه بازی نظر داد
باید بازیهای مختلف تست بشه

هر دو سيستمي كه من تست كردم رم 2 گيگ و cpu am3 250 دارند و بازي كراسيس تست شد.
يعني اگه مثلا يك gtx280 روي cpu ضعيف بسته بشه با 4670 روي همان سيستم فرقي نداره؟
اينكه قدرت cpu باعث افزايش سرعت بازي ميشه درسته ولي آيا قدرت cpu باعث افزايش قدرت كارت گرافيك هم ميشه؟

هر دو سيستمي كه من تست كردم رم 2 گيگ و cpu am3 250 دارند و بازي كراسيس تست شد.
يعني اگه مثلا يك gtx280 روي cpu ضعيف بسته بشه با 4670 روي همان سيستم فرقي نداره؟
اينكه قدرت cpu باعث افزايش سرعت بازي ميشه درسته ولي آيا قدرت cpu باعث افزايش قدرت كارت گرافيك هم ميشه؟

خب دیگه شما گفتی 7-6 فریم تفاوت داشتن

7-6 فریم در کرایسیس میشه مساوی با 13-12فریم در بازیهای دیگه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or