سلام دوست عزيزسلام!
با در نظر گرفتن قيمت جهاني
SLI كردن دوتا 460 1GB بهتره يا 480 ؟
سلام دوست عزيزسلام دوستان
من یه سوالی برام پیش اومده
من می خوام یه کارت گرافیک 250 gts بخرم می خواستم ببینم مارک zotac و xfx از لحاظ قدرت و کیفیت با هم تفاوت دارن؟و چقدر فرق داره؟چون دیدم قیمت xfx ارزون تره
ممنونم می شم برام توضیح بدین![]()
در اين مورد زياد بحث شده، چه اينجا چه در فروم هاي ديگه.
و تنها مكاني كه كارت 260 رو برتر طلقي ميكنند همينجا بوده.
در هر حال دلايل من:
همون 100 وات كمتر كه خودش خيلي مزيته و طوري نگيد كه مزيت به حساب نمياد.
نويز كمتر
حرارتي توليدي كمتر
قيمت تقريبا برابر
پشتيباي از DX11
قدرت برابر:
تا اينجا من 5 برتري رو ذكر كردم(قيمت رو كنار گذاشتم) كه از پارمترهاي مهم يك كارتگرافيك هست.
حالا شما هم مزيتهاي كارت 260 رو بيان بكنيد ببينيم كه آيا 260 مزيتهاي بيشتري داره يا كارت 5770 ؟
سلام دوست عزيز
به هيچ عنوان SLI كردن كارتهاي سري 400 توصيه نميشه.
اين كارتها به اندازه كافي حرارت توليدي بالايي دارن. مگر اينكه تهويه مناسبي براي كيس داشته باشيد.
.
دایرکس 11 هم انچنان مزیتی حساب نمیشه واسه این کارت چون توان اجرایی بازیها رو روی این حالت با فریم قابل قبول اصلا نداره
بحث جالب شد:dمن اگه 260 رو پیشنهاد میدم فقط به خاطر فیزیک هست مخصوصا که این روزا تمام بازیها دارن روی قضیه خیلی مانور میدن
مافیا2 هم که در راهه و اونوقته که حسرت میخورن چرا nvidia ندارن:d
مطمئنيد؟در ضمن 260 موقع sli بازدهی بیشتری نسبت به 5770 داره و تقریبا برابر با 295 میشه
من اصلا كارايي رو مد نظر نداشتم.بر عکس
sli کردن 460 خیلی هم عالیه
و چیزی حدود 93 درصد افزایش قدرت پیدا میکنه
و بالاتر از 480 میشه!
بحث جالب شد:d
پس چطور كار 5770 از پس اجراي بازيهاي دايركس11 برنمياد اما كارت 260 از ااجراي فيزيكس برمياد؟!
اصلا در مورد كارت 5770 دايركس11 رو اعمال نميكنيم و فكر ميكنيم كه اين كارت DX11 نداره و همون DX10.1 رو مبنا قرار ميديم. اونوقت اين كارت رو كه شرايطش با كارت 260 برابري مي كنه مقايسه ميكنيم. نتيجه اينه كه كارت 5770 از لحاظ قدرت از كارت 260 كم نداره.
بعد ساير پارمترها رو پيش ميكشيم. پاور آنچناني نياز نداره. حتي اگر فردي پاور 700 وات با توان خروجي پيوسته داشته باشه اشتباهه بگيم كه چون پاور شما توانايي داره پس كارت 260 بهتره، اما به اين نكته بايد توجه كرد كه پاور روز به روز از عمرش كاسته ميشه و هر چقدر كه كارت گرافيك قويتر باشه و توان بيشتري طلب بكنه پاور عمر مفيدش رودتر به اتمام ميرسه.
مطمئنيد؟
اين چارت رو:
![]()
با اين دو چارت مقايسه بكنيد:
![]()
![]()
دنبال چارتهاي زيادي هم گشتم كه اين دو كارت رو در شرايط همزمان و در چنيش دو كارت مقايسه بكنه كه موردي پيدا نكردم.
اما در حالت SLI كارت 260 بايد توجه داشته باشيد كه به يك پاور حداقل 750 وات نياز داريد كه قيمت اين پاور حدود 180 هزار تومان هست. اما براي كارت 5770 يك پاور 650 وات هم جواب ميده كه قيمتش حدود 120 تومن هست.
با SLI كارت 460 بايد تهويه كيس در شرايط ايده آل باشه و همچنين يك پاور حداقل 800 وات هم كنار گذاشت.
البته بايد ميزان زيادي هم پنبه براي گرفتن گوش كنار بذاري تا در حالت لود دچار ناشنوايي نشي:d
این بازی لیبرتی سیتی گرافیکش خوبه؟ 5770 میتونه روان اجراش کنه؟:-o
من كه با اين مشكلي ندارم.توی این تست هایی که گذاشتی حرف من هم تصدیق میشه که 260 در حالت sli از 295 هم گاهی اوقات قویتر میشه
شما 460 SLI داريد يا 260؟ چون من گفتم 460 وگرنه 260 كه تو اين زمينه مشكلي نداره.همه میدونن من 260 sli دارم و هیچ احتیاجی هم خدا وکیلی به پنبه پیدا نکردم
فكر نميكنم اينطور باشه.بستگی به CPU ت داره.من با 4890 که به مراتب سریع تر از 5770 هستش 19 فریم تو very high و 1920x1080p بیشتر نگرفتم.البته با cpu دو هسته ای تست کردم. یادم میاد دوستان میگفتن برای بهتر اجرا کردن این بازی بیشتر به cpu قوی نیاز منده تا گرافیک.(از جمله آقا وحید)![]()
شما 460 SLI داريد يا 260؟ چون من گفتم 460 وگرنه 260 كه تو اين زمينه مشكلي نداره.
فكر نميكنم اينطور باشه.
ممكنه اين جمله زير اشتباه تعبير شده باشه:
بازي GTAاولين بازياي هست كه از سه هسته پردازنده استفاده بهينه ميكنه و تا قبل از اين بازي، بازيها بيش از 2 هسته استفاده نميكردند.
وگرنه در همه بازيها اولين فاكتور كارت گرافيك قوي هست، بعد پردازنده ملاك قرار ميگيره.
دليل اين امر كاملا واضح هست.ولی من اینو شخصا تست کردم عزیز
gta 4 از اون بازیهایی هست که حتما باید cpu قوی داسته باشی
من با یه cpux2 5200 و کارت 9600 و 260 فقط 6 فریم بالاتر گرفتم
اما با همون 9600 یه core i5 بستم فریم 12-13 تا افزایش داشت
میتونی توی تست های خود gta هم مشاهده کنی
البته شکی درش نیس که به یه کارت قدرتمند هم احتیاج داره
بازي GTAاولين بازياي هست كه از سه هسته پردازنده استفاده بهينه ميكنه و تا قبل از اين بازي، بازيها بيش از 2 هسته استفاده نميكردند.
چند بار گفتم ديگه.من حرف وحید رو کاملا تایید میکنم.چون خودم تست کردم میگم.GTA episode خیلی خیلی از لحاظ گرافیکی با کنسول ها اختلاف داره و یه سر و گردن بالاتره.اما من با E6750 Dua core و 4890 نتونستم تو 1080 بیشتر از 20 فریم بگیرم.در صورتی که با همین سیستم crysis رو تو veryhigh و AA4 نزدیک 30 فریم گرفتم که این مقدار فوق العادست.یعنی همه چیز رو ماکسیموم.BC2 هم بهمین صورت.ولی GTA رو نمیتونم تو بالاترین حالت بدون افت فریم داشته باشم.بنظرتون دلیلش چیه؟؟؟!!!!![]()