مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

چند بار گفتم ديگه.
اون پردازنده شما دو هسته‌اي هست و پردازنده 2 هسته‌اي در اين بازي گلوگاه مي‌شه و نمي‌ذاره كه كارت گرافيك از حداكثر تواناييش استفاده بكنه.

خب اگه اینجوریه
باید وقتی 9600 و 260 رو روی یه cpux4 بزاری فرقشون خیلی محسوس باشه

اما فرقشون 4-5 فریم بیشتر نیس:d

خودت میدونی که تفاوت این دو کارت خیلی بیشتر از 4-5 فریم هست
--------

در کل چیزی که مهمه اینکه این بازی با cpux2 اصلا خوب اجرا نمیشه;)

cpuمن i7860که چهار هسته با این حال چطور اجرا میشه؟#:-sرمم3580مگddr3 گرافیکم 5770
اين كارت و اين سيستم بازي GTA‌ رو در روزولوشن 1920*1080 و در جزئيات بالا با فريم 30 الي 36 فريم اجرا مي‌كند.

pixel.gif

cpuمن i7860که چهار هسته با این حال چطور اجرا میشه؟#:-sرمم3580مگddr3 گرافیکم 5770

کلا با بهترین سیستمها هم نمی شه این بازی رو رو بهترین حالت اجرا کرد.یکی از دلایلش میتونه پورت بد روی نسخه PC باشه.gamespot به نسخه های کنسولی 9 و pc رو 8.5 داده.ولی اینو بهت میگم که اونقدر نسخه pc کیفیتش بالا هستش که وقتی gta رو رو 360 ببینی سریع متوجه تفاوتشون میشی.

درحال حاظر سنگین ترین بازی که بشه با این سیستم اجرا کرد به غیر از کانویکشن و اسپلیت سکند و assassins creed2 و بدکمپانی 2 و کال6چیه؟gtaیا چیز دیگه ای؟b-)b-)b-)

آخرین ویرایش:
درحال حاظر سنگین ترین بازی که بشه با این سیستم اجرا کرد به غیر از کانویکشن و اسپلیت سکند و assassins creed2 و بدکمپانی 2 و کال6چیه؟gtaیا چیز دیگه ای؟b-)b-)b-)

عزیز این بازیهایی که گفتی هیچ کدوم سنگین نیستن و اگه فریم ریت خوبی نمیدن به خاطر پورت بدشون هست

در ضمن cod 6 که یکی از سبکترین بازیهاس که مثل باقلوا اجرا میشه:d
---

اگه میخوای تست کارت بگیری بهتره crysis رو اجرا کنی

عزیز این بازیهایی که گفتی هیچ کدوم سنگین نیستن و اگه فریم ریت خوبی نمیدن به خاطر پورت بدشون هست

در ضمن cod 6 که یکی از سبکترین بازیهاس که مثل باقلوا اجرا میشه:d
---

اگه میخوای تست کارت بگیری بهتره crysis رو اجرا کنی

cod6هر چی باشه سنگین تر از infernalو اسپلیت و assassins creed1&2منظور اصلیم بیشتر روی لیبرتی سیتیه که حوصله سر بره؟
وگرنه cod6روی سیستم من عین هلو

mb-21 عزیز شما از metro 2033 و GTA episode بازی سنگینتر نمیتونی گیر بیاری.اگه این 2 تا رو بتونی تو بهترین حالت اجرا کنی (که بعید میدونم) یعنی همه بازی ها رو میتونی خوب و روون اجرا کنی.

من با 8600 gt 512 چه جوری می تونم مافیا رو بازی کنم؟ چه کارتیو باهاش sli کنم ؟اصلا شدنیه؟
اول اينكه بايد ماردبورد شما از SLI‌پشتيباني بكنه.
بعد پاور شما هم بايد جواب بده.
تنها كارت 8600 رو مي‌شه SLI بكنيد.
اما در صورت پشتيباني از SLI مي‌شه يك كارت قويتر رو كنار اين كارت گذاشت و اين كارت رو براي پردازش فيزيكس تنظيم كرد و نهايت لذت رو برد!

اول اينكه بايد ماردبورد شما از SLI‌پشتيباني بكنه.
بعد پاور شما هم بايد جواب بده.
تنها كارت 8600 رو مي‌شه SLI بكنيد.
اما در صورت پشتيباني از SLI مي‌شه يك كارت قويتر رو كنار اين كارت گذاشت و اين كارت رو براي پردازش فيزيكس تنظيم كرد و نهايت لذت رو برد!

مرسی speed جواب دادن !!!!
دوست من هم پاور پشتیبانی میکنه هم main . من نمی خوام زیاد هزینه کنم !یعنی نمیتونم الان !یعنی اگه یه 8600 gt دیگه بندازم تنگش راحت میشه اجرا می کرد ؟ یا چیزه خوبی میشه ؟

هم پاور پشتیبانی میکنه هم main . من نمی خوام زیاد هزینه کنم !یعنی نمیتونم الان !یعنی اگه یه 8600 gt دیگه بندازم تنگش راحت میشه اجرا می کرد ؟ یا چیزه خوبی میشه ؟

کارتت زیادی ضعیفه. مانیتورت ماکسیموم ساپورت resolution ش چقدره؟شاید تو 1024x768 بتونی با دوتا 8600 روون اجراش کنی.

کارتت زیادی ضعیفه. مانیتورت ماکسیموم ساپورت resolution ش چقدره؟شاید تو 1024x768 بتونی با دوتا 8600 روون اجراش کنی.
من بیشتر بازی هارو با تنظیمات متوسط خوب و روون اجرا میکنم ، فقط تو gta متوسط اجرا میشد ! مانیتورم 1680 در 1050 22 اینچ !
الان 8600 چنده تو بازار ؟

Last edited by a moderator:
مرسی speed جواب دادن !!!!
دوست من هم پاور پشتیبانی میکنه هم main . من نمی خوام زیاد هزینه کنم !یعنی نمیتونم الان !یعنی اگه یه 8600 gt دیگه بندازم تنگش راحت میشه اجرا می کرد ؟ یا چیزه خوبی میشه ؟
SLI كردن دو كارت 8600 جز مواردي هست كه تاثير چنداني در افزايش كارايي نداره:
http://www.pcper.com/article.php?aid=399&type=expert&pid=5

Tom's Hardware - Benchmark Battlefield 2142

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or