مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دقت کن گفتم ورودیه d-sub ، دیگه اینو هرکسی میدونه که یه همچین رزولوشنی آنالوگ هستش نه دیجیتال تو بازار اینجا هم به غیر از چند مدل مانیتور 26 شما بالاتر از 23 گیرت نمیاد (از نظر قیمت هم بخوایم با tv مقایسه کنیم عمرا ارزش خرید نداره) پس باید بری سراغ lcd tv که این 26 اینچا هم اکثرا تو d-sub از 768*1366 بیشتر پشتیبانی نمیکنن (رزولوشن nativeشون هم معمولا 720p هستش اون 1080 یا full hd بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره) پس اگه بخوای با یه همچین رزولوشنی بازی کنی مشکلی برات پیش نمیاد.:-"
دوست عزیز این lg27 tv ها رو چطور میبینی؟که قابلیت full hd هم داره.با قیمت 400 تومن.بنظرت اون خوبه که بگیرم؟راستش من فکر میکنم سامسونگ از lg بهتر باشه تو مانیتور ولی چون هیچ مدلی جز این من تو بازار ندیدم میخواستم ببیینم ارزش داره که بگیرمش؟ممنون

http://www.parspen.com/products/lcd-lg-m2794dp/#more-1023

آخرین ویرایش:
دوست عزیز این lg27 tv ها رو چطور میبینی؟که قابلیت full hd هم داره.با قیمت 400 تومن.بنظرت اون خوبه که بگیرم؟راستش من فکر میکنم سامسونگ از lg بهتر باشه تو مانیتور ولی چون هیچ مدلی جز این من تو بازار ندیدم میخواستم ببیینم ارزش داره که بگیرمش؟ممنون
والا در مورد اون مدل از lg اطلاع چندانی ندارم ، اما در مورد 1080p بودنش تو پست قبل هم گفتم بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره چون شما زیر 30 فرق 720p و 1080p رو عمرا متوجه نمیشی.;)
در مورد lcd هم حرف اول و آخر رو تو دنیا samsung میزنه چه مانیتور چه tv بطور کلی بگم پنل های lcd اکثر برندای دنیا ساخت samsung هستش.
سلام دوستان
من میخواستم از بین این 2 کارت گرافیک یکی رو انتخاب کنم :
XFX GTX260 و 5850 ati
ولی درست قیمت و کاراییش رو نمیدونم .
کسی میتونه خلاصه توضیحی بده ؟
خوب این دو مدل قابل مقایسه نیستن (چه قیمت چه کارایی) 5850 بدون شک سرتره ، 5850 بین 330 تا 410 و gtx260 هم بین 190 تا 230 تومن.
کاراییشون رو هم میتونی تو بنچا ببینی در کل این بستگی به بودجه ت داره که بخوای کدوم رو انتخاب کنی.;)

آخرین ویرایش:
سلام
در مورد lcd هم حرف اول و آخر رو تو دنیا samsung میزنه چه مانیتور چه tv بطور کلی بگم پنل های lcd اکثر برندای دنیا ساخت samsung هستش
فضولي من رو ببخشيد اما حرف اول رو تو ساخت پنل‌ها و LCDها PHILIPS مي‌زنه البته تو مدل‌هاي ساخت آلمان و هلند. ولي اينكه حتي بعضي پنل‌هاي SONY رو هم SAMSUNG توليد مي‌كنه كاملاً درسته. حتي پنل‌هاي DELL رو.
مخفف Video Graphic Adapter
بعضاً اون رو مخفف اين هم مي‌دونن: Video Graphic Accelerator

سلام دوستان
من میخواستم از بین این 2 کارت گرافیک یکی رو انتخاب کنم :
XFX GTX260 و 5850 ati
ولی درست قیمت و کاراییش رو نمیدونم .
کسی میتونه خلاصه توضیحی بده ؟
کسی کمک میکنه ؟

اینا نه قیمتی همردن نه سرعتی،چجوریه که میخوای یکی از اینا رو بخری؟

با 200 تومن کارت GTX 260 و با 330 تومن هم میتونی کارت 5850 رو بخری که خیلی سریعتره.

http://www.parspen.com/products/lcd-lg-m2794dp/#more-1023
شما بهترین کار اینه که یه مانیتور 2350/2370 بگیری که FULL HD هستن و همون کاری رو که با اون مانیتورای سایز بزرگ میخوای بکنی با این هم میتونی انجام بدی و جواب گو هست.

من انتخاب کردم ! ATI 4890 . شنیدم از این 2 تایی که گفتم بهتره ؟ درسته ؟ قیمت هم 250 . خوبه ؟
فقط تو CPU و M.B موندم :
چون یه جای دیگه هم نوشتم کپی میکنم :
من خودم این هارو درنظر دارم برای cpu و m.b ولی نظرات مختلفی شنیدم که میشه بهتر از این گرفت :
M.B : GigaByte MA770T-UD3P0 DDR3
Cpu : Amd Athlon II X4 450
ولی من شنیدم که این مادر بورد سی پی یو Intel رو نمیشناسه . و من هم احتمال میدم که بخوام در آینده Intel بگیرم .
حالا موندم که چیکار کنم ! تا سقف 270 - 280 تومن چه چیزی میشه گرفت که هم قوی باشه هم بشه راحت Cpu رو درآینده تقویت کرد ؟؟
فقط چون فردا میرم بگیرم یه ذره فوریه ...

لطفا من رو راهنمایی کنید ( خیلی فوریه ! )
4890 از DX 11 پشتیبانی نمیکنه و اصلا نمیشناستش ؟
4890 بهتره یا 5770 ؟

دوست عزیز شک نکن 4890 ازgtx260 5770 خیلی بهتره.من تو هر فرومی رفتم 4890 رو با gtx275 مقایسه کردن.من خودم هم تصمیم دارم بگیرمش.توی سایت ati بودم توی detail 4890 زده بود که از dx11 ساپورت میکنه.حالا دوستان دیگه هم هستن نظر میدن.

من انتخاب کردم ! ATI 4890 . شنیدم از این 2 تایی که گفتم بهتره ؟ درسته ؟ قیمت هم 250 . خوبه ؟
فقط تو CPU و M.B موندم :
چون یه جای دیگه هم نوشتم کپی میکنم :

4890 از GTX 260 قویتر و از GTX 275 بعضی جاها ضعیفتر و از 5850 خیلی ضعیفتر هست.

لطفا من رو راهنمایی کنید ( خیلی فوریه ! )
4890 از DX 11 پشتیبانی نمیکنه و اصلا نمیشناستش ؟
4890 بهتره یا 5770 ؟
نخیر،در حال حاضر فقط سری 5000 از کارتای ATI از DX11 پشتیبانی می کنن،بقیه هیچ کدوم DX11 رو پشتیبانی نمی کنن،سری Fermiیا GF100 که قراره دو سه ماه دیگه بیادهم DX11 داره.
فعلا که بجز دو سه تا عنوان بازی نه چندان معروف ،هیچ عنوان مهمی با قابلیت DX11 نیومده و فعلا هم قرار نیست بیاد.

یه سوال دیگه :
بین cpu ها i5 چه قدر قوی تر از amd phenom II x4 810 هست ؟(لطفا با منبع باشه )
من چون فردا صبح میرم بگیرم نیاز به کمک فوری شما دارم/

ممنون
Core I5 که اصلا خیلی جاها از X4 955E هم قویتره،چه برسه به X4 810

سلام دوستای عزیز...
.
اگه لطف کنید منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
.
من میخوام کارت 5770 رو بخرم ، ولی شنیدم کارت های ATI برای بازی های کامپیوتری مناسب نیستند.
ولی من با توجه به بنچمارک ها دیدم که این کارت ازکارت های انویدیا هم قیمت خودش سرتره.
.
لطفا منو راهنمایی کنید...(مخصوصا کسایی که برای Gaming ار کارت های ATI استفاده میکنند)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or