مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

اتفاقا من شنیدم که ati برای بازی خوبه .
سری 5 شنیدم که DX 11 رو ساپورت میکنه و فرقی که تا الان دیده شده بین DX11 و 10 بیشتر صدای داخل بازی بوده ...
به همین دلیل من 4890 میگیرم . تو ردهبندی الان چهارم هست . قیمتش هم 240 - 250 هست ...
این رو بگیری به نظر من بهتره ...

سلام دوستای عزیز...
.
اگه لطف کنید منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
.
من میخوام کارت 5770 رو بخرم ، ولی شنیدم کارت های ATI برای بازی های کامپیوتری مناسب نیستند.
ولی من با توجه به بنچمارک ها دیدم که این کارت ازکارت های انویدیا هم قیمت خودش سرتره.
.
لطفا منو راهنمایی کنید...(مخصوصا کسایی که برای Gaming ار کارت های ATI استفاده میکنند)

سلام عزیز

خیر چنین چیزی نیس کارتهای ati و nvidia هر برای بازی مناسب هستن فقط درایور های انویدیا نسبت به ati برتری دارن که اونم با یه اپدیت درایور حل میشه

این حرفها رو کسانی میزنن که میخوان جنس خودشونو بفروشن

شما 3 تا انتخاب داری
5770
4890
gtx260

کارت 5770 دایرکس 11 رو ساپورت میکنه که البته اگه بخوای واسه این ویژگی این کارت رو بخری زیاد مناسب نیس چون با افت فریم مواجه میشه و باید حداقل یه 5850 بخری که حدود 340 هستش

کارت 4890 از هر دو این کارتها قویتر هست و قیمتش حدود 240 تومانه

کارت 260 هم که یه خورده از 5770 قویتر و یه خورده از 4890 صعیفتره

در کل من پیشنهاد میکنم 260 بخری

موفق باشی

سلام دوستای عزیز...
.
اگه لطف کنید منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
.
من میخوام کارت 5770 رو بخرم ، ولی شنیدم کارت های ATI برای بازی های کامپیوتری مناسب نیستند.
ولی من با توجه به بنچمارک ها دیدم که این کارت ازکارت های انویدیا هم قیمت خودش سرتره.
.
لطفا منو راهنمایی کنید...(مخصوصا کسایی که برای Gaming ار کارت های ATI استفاده میکنند)
نه دوست عزیز،اینا همش حرفای عوامانه و بی ربطه،هم کارتای ATI و هم Nvidia مدلای خوبی برای بازی دارن و رقیبن،اون 5770 هم یکی از اون کارتای خوبه،البته بستگی به بودجه و سیستم و مانیتور شما داره
5770 یکم از GTX 260 ضعیفتر و از 4870 هم سریعتر هست،4890 هم گزینه ی خوبیه و از هر دو سریعتره.

اتفاقا من شنیدم که ati برای بازی خوبه .
سری 5 شنیدم که DX 11 رو ساپورت میکنه و فرقی که تا الان دیده شده بین DX11 و 10 بیشتر صدای داخل بازی بوده ...
به همین دلیل من 4890 میگیرم . تو ردهبندی الان چهارم هست . قیمتش هم 240 - 250 هست ...
این رو بگیری به نظر من بهتره ...
منظورت رو نفهمیدم از"صدای داخل بازی" ؟
صحبت سر گرافیک هستا،صدا این وسط چیکار میکنه؟؟!!

سلام
كارت گرافيك 275 gtx يا 285 اوركلاك شده داريم يا نه؟
اگه داريم به همراه مارك معرفي كن
من ميخوام بدونم قويترين كارت تك هسته ي nvidia چيه؟
ممنون

منظورت رو نفهمیدم از"صدای داخل بازی" ؟
صحبت سر گرافیک هستا،صدا این وسط چیکار میکنه؟؟!!

والا یه نفر بهم گفت زیاد رو گرافیک تاثیر نداره ( البته اون بابا زیاد اطلاعاتش رو نمیدونم در چه حده ! )
گفت صدا رو با کیفیت میکنه ( من هم تعجب کردم ) ولی با اطمینان میگفت خیلی رو گرافیک تاثیر نداره ...

نه دوست عزیز،اینا همش حرفای عوامانه و بی ربطه،هم کارتای ATI و هم Nvidia مدلای خوبی برای بازی دارن و رقیبن،اون 5770 هم یکی از اون کارتای خوبه،البته بستگی به بودجه و سیستم و مانیتور شما داره
5770 یکم از GTX 260 ضعیفتر و از 4870 هم سریعتر هست،4890 هم گزینه ی خوبیه و از هر دو سریعتره.

خیلی ممنونم...
در مورد بودجه مشکلی ندارم..البته تا 250 برای گرافیک
در ضمن پاور چند وات باید بگیرم؟؟؟ الان یه پاور 380 گرین دارم... برای همین 4890 که گفتین...مانیتور هم LCD 19 واید دارم.

سلام
كارت گرافيك 275 gtx يا 285 اوركلاك شده داريم يا نه؟
اگه داريم به همراه مارك معرفي كن
من ميخوام بدونم قويترين كارت تك هسته ي nvidia چيه؟
ممنون
تو برندای مختلف از هر دو ، مدلای oc شده هم هستش حالا تو یکی خنک کننده ref هستش و فقط oc شده تو یکی دیگه هم به غیر oc خنک کننده هم تغییر کرده.(البته تو بعضی از مدلا محتویات رو pcbش هم تغییر کرده);)
خوب مدلای oc این دو کارت تو اینجا به سختی گیر میاد در کل bfg , zotac یا inno3dش رو میتونی در نظر بگیری.
در حال حاضر قویترین تک هسته ایش هم gtx285 هستش.;)
خیلی ممنونم...
در ضمن پاور چند وات باید بگیرم؟؟؟ الان یه پاور 380 گرین دارم... برای همین 4890 که گفتین...مانیتور هم LCD 19 واید دارم.
4890 حداقل یه 500w میخواد که با توجه به قطعات دیگه ی سیستمت باید یه پاوری تو این حدود یا بالاتر در نظر بگیری من green gp585b رو پیشنهاد میدم.;)

والا یه نفر بهم گفت زیاد رو گرافیک تاثیر نداره ( البته اون بابا زیاد اطلاعاتش رو نمیدونم در چه حده ! )
گفت صدا رو با کیفیت میکنه ( من هم تعجب کردم ) ولی با اطمینان میگفت خیلی رو گرافیک تاثیر نداره ...

خب متاسفانه ایشون اطلاعاتشون در حد صفر بوده،بخاطر اینکه پیشرفت اصلی مربوط به D3D 11 بوده و حتی پیشرفت DX11 نسبت به DX10 از پیشرفت DX10 نسبت به DX9 خیلی بیشتر و مهمتر هست،بحث سر اینه که بازیهایی که از این API استفاده کنن فعلا تا مدتی انگشت شمار خواهند بود و احتمالا تا عرضه ی نسل بعدی کنسول ها-حدود 2011- خیلی بهش توجه نخواهد شد ،بنابراین فاکتور DX11 برای خرید کارت گرافیک بجز مدلهای خیلی قدرتمند برای مدلهای معمولی خیلی تعیین کننده نیست.

خیلی ممنونم...

شما میتونی یه پاور 535 وات به بالا رو برای این کارت بگیری،برای مانیتورت زیاد هم هست.

مین هیچ نقشی تو انتخاب vga یا کارت گرافیک نداره این که چه گرافیکی جوابگو خواهد بود ، قطعات سیستمت هست مثل power , ram , cpu و... که مهمترینش cpu هستش ، حالا شما مشخصات+بودجه ای که واسه خرید کارت گرافیک در نظر داری رو بگو تا یه حالی بهش بدیم.;)

از اساتید اینجا از بین مدل های 4890 کدوم رو پیشنهاد میکنن؟ asus, club یا msi?
و به چه دلیل؟
و اینکه این کارت روی مادربرد GIGA M61PMES2P
جواب میده؟

آخرین ویرایش:
و به چه دلیل؟
جواب میده؟
سلام دوست عزیز

هر سه برندهای خوبی هستند و تفاوتی در مدل رفرنس(مرجع) ندارن مگر اینکه غیر رفرنس باشن.

در هر حال من پیشنهادم اینه که هر یک ارزانتر بود همون رو بگیرین و ترجیحان ایسوس رو بگیرین.

سلام دوست عزیز

هر سه برندهای خوبی هستند و تفاوتی در مدل رفرنس(مرجع) ندارن مگر اینکه غیر رفرنس باشن.

در هر حال من پیشنهادم اینه که هر یک ارزانتر بود همون رو بگیرین و ترجیحان ایسوس رو بگیرین.
سپاس.
تا جایی که من قیمت دارم ارزونترین مدل با گرونترین مدل حدود 30 تومن تفاوت داره.
ولی نگفتین با مین من جواب میده؟

و به چه دلیل؟
جواب میده؟
بله،روی مادربرد شما هم نصب میشه،بشرط اینکه پاور شما هم 500 وات واقعی به بالا باشه.

هر سه تا برندای خوبین،هر کدوم که گارانتی بهتر و معتبرتری دارن بخر.

من 3 ماه پیش 4890 سافایر گرفتم با این مدل فن جدیده هست که پره هاش پیج داره/
بینهایت کم صدا و خنکه . واقعا صدای فن شنیده نمیشه . خاک هم به خاطر طراحی فن نمیگیره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or