مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من 3 ماه پیش 4890 سافایر گرفتم با این مدل فن جدیده هست که پره هاش پیج داره/
بینهایت کم صدا و خنکه . واقعا صدای فن شنیده نمیشه . خاک هم به خاطر طراحی فن نمیگیره ...
مبارکه،ولی اگر با این پستت میخواستی به دوستات کمک کنی ،ظرف این سه ماه حداقل مدل دقیق کارت گرافیکت رو یاد میگرفتی تا همون مدل رو هم بتونی به بقیه معرفی کنی.

حالا اینی که "پره هاش پیچ داره" چه مدلیه؟؟

نظر شما در مورد دوتا 5770 در حالت کراس فایر چیه؟
خوب اصولا خیلی گرون در می آد ولی من یکی دارم!x48 مادر بوردشه
خب سرعتی در حد 5870 میتونی بگیری البته بعضی جاها کمتر
البته این بشرطیه که درایور پروفایل CF واسه بازی داشته باشه و بتونه باهاش کنار بیاد

دوستان میشه یکی بگه که این سری کارتهای گرافیک XFX GeForce GTX 260 از لحاظ گیم

خوب هست یه نه

و از لحاظ قدرت کارت گرافیک NVIDIA GeForce 9800 GX2 XFXچقدر با این XFX NVIDIA GeForce GTX 260 فرق داره

ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید:blushing::blushing:

با تشکر:blushing:
9800 gx2 قوی تره

خوب هست یه نه

و از لحاظ قدرت کارت گرافیک NVIDIA GeForce 9800 GX2 XFXچقدر با این XFX NVIDIA GeForce GTX 260 فرق داره

اينو بايد تو بنچا ببيني در كل كارت قدرتمندي هستش ميشه گفت تمام بازيا رو تو res 1280*1024 ميتونه با تنظيمات و جزئيات بالا خوب و روون اجرا كنه.
در مورد اون دو كارت هم 260 قابل مقايسه با 9800gx2 نيست و بدون شك 9800 سرتره.;)

دوستان من رفتم lcd monitor 27 lg فول hd خریدم.فریم ریت اومد پایین:(supra جان شما که گفتی فرقی نمیکنه اگه tv بگیری.اون full hd شو برای تبلیغ میزنن.بدبخت شدیم رفت.حالا بنظرتون چی بگیرم خدا رو خوشش بیاد؟الان 8800gt دارم.مطمینم که 260 gtx بدرد 1080p نمیخوره و برای resolution های پایین خوبه.4890 خوبه بگیرم؟با 250 چوق چه پیشنهادی میکنید

خوب به سلامتی مبارکه ، اینو من نمیگم بنچا و review ها میگن.:cheesygri
ببین دوست عزیز این حرفی بود که من زدم :arrowd:
دقت کن گفتم ورودیه d-sub ، دیگه اینو هرکسی میدونه که یه همچین رزولوشنی آنالوگ هستش نه دیجیتال تو بازار اینجا هم به غیر از چند مدل مانیتور 26 شما بالاتر از 23 گیرت نمیاد (از نظر قیمت هم بخوایم با tv مقایسه کنیم عمرا ارزش خرید نداره) پس باید بری سراغ lcd tv که این 26 اینچا هم اکثرا تو d-sub از 768*1366 بیشتر پشتیبانی نمیکنن (رزولوشن nativeشون هم معمولا 720p هستش اون 1080 یا full hd بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره) پس اگه بخوای با یه همچین رزولوشنی بازی کنی مشکلی برات پیش نمیاد.:-"
حالا بیا روشنمون کن.;)

خیلی ممنون.در اینکه شما تو این کار حرفه ای هستی شکی نیست استاد;)ولی حالا این یکیو چکارش کنم؟فکر کنم صبر کنم بهتره نه؟

یه مسلمون لطف کنه بگه 4890 چند فریم از gtx260 بیشتره.رامین عزیز گفتی که gtx260 از 8800gt حدود 15 فریم بیشتره.حالا من تو هر سایتی رفتم برای مقایسه چیزی دستگیرم نشد.فقط فهمیدم که از 260 قویتره و در حد رقابت با gtx275 هستش.ولی تفاوت مقدار فریمشو نفهمیدم.ممنون

Last edited by a moderator:
یه مسلمون لطف کنه بگه 4890 چند فریم از gtx260 بیشتره.رامین عزیز گفتی که gtx260 از 8800gt حدود 15 فریم بیشتره.حالا من تو هر سایتی رفتم برای مقایسه چیزی دستگیرم نشد.فقط فهمیدم که از 260 قویتره و در حد رقابت با gtx275 هستش.ولی تفاوت مقدار فریمشو نفهمیدم.ممنون
سلام دوست عزیز

به طور دقیق نمی شه گفت که کارت 4890 چند فریم از کارت 260 قوتیره چون تست ها در بازی های مختلف با هم تفاوت دارن.
اما به طور کلی می شه گفت که کارت 4890 حدود 15 الی 20 درصد از کارت 260 قویتره.

درایور کراسفایر از کجا بیارم؟
از سایت Nvidia !!

خوب هست یه نه

سرعت خام که مشخصه،9800GX2 سریعتره اما خریدش دیگه منطقی نیست،چون هم مصرفش زیاده و هم دو هسته ای هست،امکام داره همه جا با هر دو هسته نتونه کار کنه.

دوستان من رفتم lcd monitor 27 lg فول hd خریدم.فریم ریت اومد پایین:(supra جان شما که گفتی فرقی نمیکنه اگه tv بگیری.اون full hd شو برای تبلیغ میزنن.بدبخت شدیم رفت.حالا بنظرتون چی بگیرم خدا رو خوشش بیاد؟الان 8800gt دارم.مطمینم که 260 gtx بدرد 1080p نمیخوره و برای resolution های پایین خوبه.4890 خوبه بگیرم؟با 250 چوق چه پیشنهادی میکنید
مگر توقع داشتی نیاد پایین؟؟
اتفاقا GTX 260 برای رزولوشن های بالا مثل 1080P هم اکثر جاها کافیه ،اما کارتای بالاتر از مرز ایمن خیلی بالاتر هستن و دیگه کم نمیارن

دوست عزیز،واحد مقایسه اونم بصور کلی که فریم نیست! مگه فریم یه کارت توی همه ی بازیها یکسان هست که با مدلای دیگه مقایسه بشه؟ ممکنه کارتای یه ATI توی یه بازی قویتر باشن و کارتای NVIDIA هم توی یه بازی دیگه خیلی سریعتر،ما میانگین رو مقایسه می کنیم،اونم میانگین درصد،ممکنه یه جا تفاوت 40 فریم باشه،یه جا 5 فریم،اما هر دو با مقیاس درصد همون 15 درصد بشن.

تفاوت 4890 با GTX 260 نهایت 10 تا 15 درصد باشه ،البته کارت GTX 275 از هر دو سریعتره ولی گرونتر هم هست.

از کمک همتون ممنون.:love:پس همون 4890 فکر میکنم کارمو راه بندازه.جه برندی رو پیشنهاد میکنید؟
اگه از برندهای معمولی بخوای بگیری که همه ی برندها یه برد دارن،اما بردای MSI,sapphireوHIS کارتای خوبین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or