مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

شاید جاش اینجا نباشه دوستان.ولی قسمت vga از بقیه قسمت های سخت افزاری سایت شلوغ تره.میخواستم lcd monitor samsung 26 بگیرم.اما هر جا رو گشتم گیر نیاوردم.از 24 بیشتر ندارن.ممنون میشم راهنمایی یا اگه جایی رو میشناسید که دارن بهم اطلاع بدید.24 راست کارم نیست و الا میگرفتم.ممنون

شاید جاش اینجا نباشه دوستان.ولی قسمت vga از بقیه قسمت های سخت افزاری سایت شلوغ تره.میخواستم lcd monitor samsung 26 بگیرم.اما هر جا رو گشتم گیر نیاوردم.از 24 بیشتر ندارن.ممنون میشم راهنمایی یا اگه جایی رو میشناسید که دارن بهم اطلاع بدید.24 راست کارم نیست و الا میگرفتم.ممنون
خب اگر پیدا نکردی برای اینه که اصلا بصورت رسمی وارد نمیشه،فقط تا 23 اینچش رسمی عرضه میشه،اگر سایزای بالاتر باشه تک و توک و بدون گارانتی هست.

فرشید جان حالا تو کجا رو پیشنهاد میکنی برم بگردم؟گارانتی بخوره تو سرشون .بدون گارانتی هم باشه مشکلی نیست فقط گیر بیاد.
من جایی سراغ ندارم،گفتم ممکنه اگر بگردی پیدا کنی،ممکن هم هست پیدا نکنی.تازه از برندای دیگه مثل DELL یا Acer
اگر اینطوری میخوای بخری یه TV با قابلیت FULL HD بخری که بهتره.

Quadro یا Geforce ؟؟؟

با سلام خدمت شما دوستان عزیز

یک سوال یکمی تخصصی دارم ؟

همانطور که می دونید کارت گرافیک های سری Quadro برای کارهای گرافیکی و محیط های وکتور هستند . و در محاسبات وکتور قوی ترند ولی سری Geforce ها در pixel قوی ترند.
کار من هم با 3d max است . می خوام حدود 300 350 هم بزارم کنار واسه گرافیک ، حالا یک سوال پیش میاد .

این که برم یک مدل پایین از سری Quadro بردارم مثل FX 580 که حدود قیمتش 350 هست
یا
برم یک کارت گرافیک قوی از سری Geforce بگیرم که حدود 350 یک چیز خیلی خوبش گیرم میاد

راهنمایی کنید ؟؟؟

با سلام خدمت شما دوستان عزیز

یک سوال یکمی تخصصی دارم ؟

همانطور که می دونید کارت گرافیک های سری Quadro برای کارهای گرافیکی و محیط های وکتور هستند . و در محاسبات وکتور قوی ترند ولی سری Geforce ها در pixel قوی ترند.
کار من هم با 3d max است . می خوام حدود 300 350 هم بزارم کنار واسه گرافیک ، حالا یک سوال پیش میاد .

این که برم یک مدل پایین از سری Quadro بردارم مثل FX 580 که حدود قیمتش 350 هست
یا
برم یک کارت گرافیک قوی از سری Geforce بگیرم که حدود 350 یک چیز خیلی خوبش گیرم میاد

راهنمایی کنید ؟؟؟
جواب اینه که یه کارت GTX 275 بگیر و پولت رو برای یه کارت کم قدرت Quadro حروم نکن.

کارتای Quadro فقط تصاویر Preview و Viewport در 3DMAX رو سریعتر می کنن و به پردازش خروجی نهایی هیچ تاثیری ندارن
تجربه ی من اینه که یا باید یه کارت Quadro ی قوی واسه اینکار بگیری که تاثیر محسوسی هنگام کار با نرم افزار داشته باشه یا اصلا قید این کارتو بزنی و با یه کارت قوی GEFORCE یه فریم معمولی توی برنامه بگیری که از فریم شتاب داده شده ی کارت Quadro ی ضعیف قدیمی که تراشه ی ضعیفی هم داره چیزی کم نداره.

با عوض کردن lcd باید کارتمم عوض کنم درسته یا مشکل انچنانی پیش نمیاد؟کارت من 8800gt و رزولوشن lcd فعلی 1440x900 هستش.تا الان هیچ مشکلی نداشتم تو بازیها و با حد اکثر تنظیمات اجرا میکردم.اما اگه full Hd بگیرم نیازی به تعویض کارت هستش؟تفاوت آنچنانی کارت 8800 با gtx260 داره ؟ممنون میشم برای تعویض کارت کمکم کنید.

نه نیازی به تعویض کارت نیست البته اگه 26 بخوای بگیری ، چون resـی که ساپورت میکنن معمولا 768*1366 هستش. (ورودیه d-sub)
در مورد کارایی هم خوب میشه گفت قابل مقایسه نیستن 260/216 در اکثر موارد 15 16 فریم سریعتره.;)

با عوض کردن lcd باید کارتمم عوض کنم درسته یا مشکل انچنانی پیش نمیاد؟کارت من 8800gt و رزولوشن lcd فعلی 1440x900 هستش.تا الان هیچ مشکلی نداشتم تو بازیها و با حد اکثر تنظیمات اجرا میکردم.اما اگه full Hd بگیرم نیازی به تعویض کارت هستش؟تفاوت آنچنانی کارت 8800 با gtx260 داره ؟ممنون میشم برای تعویض کارت کمکم کنید.
بستگی به رزولوشن مانیتور آیندت داره،اگر با هر سایزی بگیری و Full HD باشه کارت گرافیکتم باید عوض کنی،چون کارتت واسه این رزولوشن و بازیهای سنگین ضعیفه و در این صورت در انتخاب یه کارت 260 به بالا شک نکن.

اره دیگه میشه 1920x1080 نه 1360x768 .پس به کارت قوی تر نیاز دارم.خودم هم فکر میکردم باید تعویض کنم.با 250 T شما چی پیشنهاد میدید؟از بین 4890 با gtx260 کدوم قابلیت بهتری داره؟5770 چطور؟اصلا خرید ati معقول هستش؟ممنون میشم کمکم کنید.

اره دیگه میشه 1920x1080 نه 1360x768 .پس به کارت قوی تر نیاز دارم.خودم هم فکر میکردم باید تعویض کنم.با 250 T شما چی پیشنهاد میدید؟از بین 4890 با gtx260 کدوم قابلیت بهتری داره؟5770 چطور؟اصلا خرید ati معقول هستش؟ممنون میشم کمکم کنید.

من GTX 260 رو پیشنهاد می دم،البته 4890 یکم سریعتره و 5770 یکم ضعیفتر
چرا T 250؟؟ بعد از همه مدتی که مانیتورای Wide مرسوم شدن شما میخوای بری یه مانیتور قدیمی با یه پانل دو نسل قبلتر و کیفیت خیلی پایینتر رو بگیری؟

ببخشید یه سوال،VGA مخفف چیه؟مرسی

مخفف Video Graphic Adapter

فرشید جان متوجه منظورم نشدی. منظورم از 250t مقدار پولی بود که میخوام هزینه کارت کنم هستش.و الا من که گفتم می خوام مانیتور 26 اینچ full hd بگیرم.الانم 1931 سامسونگ با رزولوشن 1440x900 دارم.ولی هنوز موفق به خرید این مانیتور نشدم.چون تو بازار نیستش.ممنون از راهنماییت;)

دقت کن گفتم ورودیه d-sub ، دیگه اینو هرکسی میدونه که یه همچین رزولوشنی آنالوگ هستش نه دیجیتال تو بازار اینجا هم به غیر از چند مدل مانیتور 26 شما بالاتر از 23 گیرت نمیاد (از نظر قیمت هم بخوایم با tv مقایسه کنیم عمرا ارزش خرید نداره) پس باید بری سراغ lcd tv که این 26 اینچا هم اکثرا تو d-sub از 768*1366 بیشتر پشتیبانی نمیکنن (رزولوشن nativeشون هم معمولا 720p هستش اون 1080 یا full hd بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره) پس اگه بخوای با یه همچین رزولوشنی بازی کنی مشکلی برات پیش نمیاد.:-"

سلام دوستان
من میخواستم از بین این 2 کارت گرافیک یکی رو انتخاب کنم :
XFX GTX260 و 5850 ati
ولی درست قیمت و کاراییش رو نمیدونم .
کسی میتونه خلاصه توضیحی بده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or