سلام عزیز،سلام مهندس
فرشيد جان يه كارت گرافيك توپ ميخوام تا سقف 300.000 يا350.000
سيستمم اينه:
m.b:TPOWER I45
CPU:INTEL9550
POWER:OCZ500W
(سيستم پيشنهاديه خودته و....توپ)
برند رو هم لطفا بگو.
ممنونم عزيز.
(الان يه 8800GTX دارم)
فرقی نمیکنه،هر دو تا خوبن،اما 5850 کارت قویتریه و DX 11 ساپورت هست،اما کارت 275 هم PhysX داره که کارت 5850 نداره و کیفیت درایوربهتری هم داره.ممنون فرشيد جان
1-پيشنهاد شما كدومه؟
2-پاورم جواب ميده؟سيستمم ميتونه باهاش ست بشه(فرومنس بالا)
بازم متشكرم
شما اگر از نسخه های آپدیت تحت داس و با دیسک Bootable کار آپدیت رو انجام بدی خیلی بهتره،قابل اطمینان تر هم هست و احتمال بوت نشدن کارت هم خیلی کم میشه.من یه sapphire 5750 HD دارم بعد با ATI OverDrive نمی تونم OC کنم چون نمیذاره Mem Clock و GPU Clock هرکدوم 50 مگا هرتز بیش تر ببرم بالا.. فهمیدم Bios آپدیت کنم حل میشه!ولی هیچ برنامه ای نه ATIWinFlash ,نه RBE,کارتمو نمیشناسن که بتونم Bios فلش کنم..البته ATIWInFlash 2.0.1.7 تست کردم که اصلا تو ویندوز Se7en ران نمیشه یعنی همون اول کار مونده...ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
کسی از مشخصات و کیفیت این برند اطلاعاتی نداره،امیدوارم مشکلی باهاش نداشته باشی.من یه کارت گرافیک 9600gt 1gig ddr3برند tonbگرفتم البته این کارت اتصال شش پین نداره به قیمت 100 تومن خریدم میخواستم ببینم انتخاب این کارت خوبه یا نه
سیستم ..
cpu:amd5000+x2
power:green 380
ram:2gig
با سلام به همه دوستان فروم!!من یه کارت گرافیک 9600gtبرند tonbگرفتم البته این کارت اتصال شش پین نداره به قیمت 100 تومن خریدم میخواستم ببینم انتخاب این کارت خوبه یا نه
سیستم ..
cpu:amd5000+x2
power:green 380
ram:2gig
سلامبا سلام به همه دوستان فروم!!
tonb که پاور و کیس و لوازم جانبی می زنه!!
شماا gpuz رو ران کن ببین برند واقعی کارتت چیه!!مطمعنا این محصول تو شرکت tonb فقط مارک و جعبه خورده
فرشید جان 5770 ساپفایر ارزش خرید داره؟؟؟:confused:
به فروم های ما هم یه سری بزن!!!خوشحال می شیم
من چند مدل دیگه از برند tonb دیده بودم ولی در ضمن توی gpuz اسم برند مشخص نیست البته مشخصات اصلیش ایناست...
فرکانس هسته 600
فرکانس حافظه 1400
فرکانس سایه 1500
در ضمن من توی بازی call of diuty 6 در رزیولیشن 1280در 1024 و حداکثر جزئیات متوسط 40 فریم درثانیه گرفتم....
فرشید جون انویدیا این طوریه دیگه!!:laughing:مثل ای تی آی نیست که!یه دفعه دیدی dpi ایران هم از خودش یه pcb برای 9600 طراحی کرد داد تو بازار!!سلام
5770 هم ارزش خرید داره،بشرط قیمت زیر 200 تومن
دوست عزیز،اینهمه برند معتبر گرافیک توی بازار هست،حالا مگه قحطی هست که آدم بره سراغ چیزی که ازش اطلاعات نداره؟؟
امتیازاتش هم دلیلی بر کیفیتش نیست،
اگه مارک فراسو خورده شاید گارانتی فراسو هم باشه که در این صورت احتیاج به کارت گارانتی هم نداره،بدون کارت گارانتی هم قبول می کنن.البته خودم این کارت 9600 gtرو نخریدم چون خودم شهرستان هستم ویکی از اقوام از تهران گرفته بود وحالا دیگه کاری که شده در ضمن روی جعبه کارت مارک فراسو هم خورده ودوسال گارانتی روش نوشته ولی کارت گارانتی نداره که مشخص نیست چه شرکتی این کارت رو ضمانت میکنه......فعلا که مشکلی نداره بازی هارو هم با فریم بالا میاره فقط میخواستم ببینم اگه این کارت رو بفروشم با پاور فعلی 380 وات من چه کارتی مناسبه میتونه 5750 رو جواب بده.....؟؟
درضمن کارتی مثل axtrormرو هم من توی شهرستان دیدم مثل 9600 1gig که فروشنده قیمتش رو 130 هم میگه این هم از برند های متفرقه است ؟؟
از چه لحاظ این کارت های متفرقه کیفیت ندارند ممکنه بعد از مدتی کارایی این کارتها پایین بیاد ویا اینکه احتمال خرابی این کارت ها بیشتره؟؟