مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
من بره این سیستم میخواستم یه کارت گرافیک تا 160-150 بگیرم شما چی پیشنهاد می کنید؟ 4770 یا gts250
اینم مشخصات سیستم:
mb: asus p5q se2
ram : 2gig 1066
cpu : E7400
power: 535 green
سلام دوست عزیز
بهترین کارت گرافیک با این بودجه و پاور کارت 250GTs هست.

سلام بر دوستان

یک راهنمایی برای خرید کارت گرافیک حدود 200 تومن دقیق میخواستم(اگه کمتر و خوب هم بود بهتره)

دوستان کدوم رو به من پیشنهاد میکنند؟

VGA ZOTAC GTX 260² با قیمت 195 تومن(اگه میشه یک قیمت حدودی از همین مدل با برند XFX بدید)

یا

EVGA - GeForce GTS250 - 1GB با قیمت 200 تومن

آخرین ویرایش:
سلام بر دوستان

یک راهنمایی برای خرید کارت گرافیک حدود 200 تومن دقیق میخواستم(اگه کمتر و خوب هم بود بهتره)

VGA ZOTAC GTX 260² با قیمت 195 تومن(اگه میشه یک قیمت حدودی از همین مدل با برند XFX بدید)

یا

خب بین این دوتا که گفتی اگه بتونی ZOTAC GTX 260² گیر بیاری بهترین انتخابه با 200 تومن (XFX ش هم فکر میکنم همین حدودا باشه)

سلام بر دوستان

یا

کاملا مشخصه gtx260/216 ، با برد zotacش که گیر نمیاد ولی inno3d و asusش هست بین 210 تا 230 تومن متغیره (منظورم اینه که پیدا کردنشون نسبت به بقیه راحت تره) xfxش هم 230 235 تومن مایشه.;)

سلام بر دوستان

یا

مدل 260/216 که شما برند ZOTAC ش رو گفتی خیلی از 250 سریعتر هست،برندای معتبر دیگشون هم باید همین قیمتها باشن،دیگه روزای آخر جولان دادن سری G200 هست،اما هنوز هم قدرتمند هستن.

ممنون از پاسخ سریعتون

ولی میخواستم بدونم هر دو برند (ZOTAC و XFX) از برند های خوب و قایل اعتمادند؟

شما کدوم برند رو ترجیح میدادید؟
هر دو از بهترین برندها هستن،تفاوتها بستگی به مدلهای عرضه شده داره تا خود برندها،همیشه از روی مدل قطعه مقایسه کن و برای خرید تصمیم بگیر، ممکنه یه مدل خاص قابلیتهاییی داشته باشه که مدل برند دیگه نداشته باشه،البته برای کارتای گرافیک موجود در بازار ما معمولا فرقی نمیکنه ،بیشتر کارتای هم مدل مثل هم هستن.

کاملا مشخصه gtx260/216 ، با برد zotacش که گیر نمیاد ولی inno3d و asusش هست بین 210 تا 230 تومن متغیره (منظورم اینه که پیدا کردنشون نسبت به بقیه راحت تره) xfxش هم 230 235 تومن مایشه.;)

حق با شما بود با این 260GTX با برند زوتاک نتونستم پیدا کنم(بازار ساری که به بزرگیه بازارای

سخت افزار تهران نیست)

ولی یک کارت گرافیک 250GTS با برند زوتاک پیدا کردم .قیمتش هم خوب بود ولی میخواستم

بدونم این کارت گرافیکی که گفتم رو میشه باهاش بازیهای سنگین رو (مثلا با رزولوشن

1280_1024 و HIGH QUALITY ) اجرا کرد؟

حق با شما بود با این 260GTX با برند زوتاک نتونستم پیدا کنم(بازار ساری که به بزرگیه بازارای

سخت افزار تهران نیست)

ولی یک کارت گرافیک 250GTS با برند زوتاک پیدا کردم .قیمتش هم خوب بود ولی میخواستم

خب اگر واسه رزولوشن 1280 میخوای که GTS 250 زیادم هست،اما اگر پول خرید GTX 260 رو داری بهتره سفارش بدی از تهران برات بفرستن.

سخت افزار تهران نیست)

خوب چه قیمتی بود ؟! :cheesygri
gts250 هم کارت خوبیه (یجورایی همون 9800gtx plusـه) میتونه اکثر بازیها رو تو رزولوشن 1024*1280 با تنظیمات و جزئیات بالا خوب و روون اجرا کنه.;)
پیشنهاد من اینه که یکم بیشتر خرج کنی یه 260/216 برداری.

آخه LCD من 17 اینچی هست و رزولوشنش از 1280_1024 بالاتر نمیره

واسه همین میخوام برام اتمام حجت بشه تا پول اضافی ندم
اگر نمیخوای مانیتورت رو عوض کنی(که البته بهتره عوض کنی،توی این اندازه مانیتور که چیزی از بازی نمیشه فهمید) همون GTS 250 کفایت میکنه.

سلام به دوستان عزیز.من یه سیستم با مشخصات زیر دارم.می‌خواستم ببینم با ۳۰۰تومن پول بهترین کاری که می‌شه برا سیستم کرد چیه؟(مانیتورم از ۱۰۲۴*۱۲۸۰ بیشتر پشتیبانی‌ نمی‌‌کنه.)

cpu:amd phenom x3 triple core design
graphic card: xfx 9600 gso(fatal1ty)768mb.
mother bord:elite group,A780-GM-A.
ram:4gb
power:green 530w

با تشکر.
دوست عزیز سوالت رو یجا مطرح کن ، تو همون تاپیک مشاوره قطعات میتونی پیگیری کنی.;)

سلام.لطف کنید یه سایت معتبر برای معرفی انواع و مدل های کارت گرافیک معرفی کنید(اگه به سراسر کشور ارسال داشته باشه بهتره چون من بندر عباس هستم)

سلام.من مشخصات سیستمم رو ذکر کردم.من و دوستم با هم سیستم گرفتیم و فقط پاور اون گرین480وات هست.به نظر شما اگه بخواد gts 250بندازه پاور کافیه؟(پولم جور شد.gtx 260:punk:)

Last edited by a moderator:
سلام.من مشخصات سیستمم رو ذکر کردم.من و دوستم با هم سیستم گرفتیم و فقط پاور اون گرین480وات هست.به نظر شما اگه بخواد gts 250بندازه پاور کافیه؟(پولم جور شد.gtx 260:punk:)
کجا ذکر کردید؟؟
برای GTS 250 یه پاور 450 وات و برای GTX 260 هم حداقل یه پاور 500 وات پیشنهاد میشه،اگر پاورت قدیمی باشه شاید لازم بشه واسه همون 250 هم عوضش کنی،چون قدرتش در طی زمان کم میشه.
برای ارسال قطعات هم میتونی از طریق PM اطلاعات بگیری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or