مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

در مورد مادربورد من میگی که باید 7800 بندازم :eek:
من فکر نکنم که حتی بتونه 6600 را ساپورت کنه .
در ضمن برای من ای جی پی 4 داره
راستی چقدر رم میتونم بندازم بهش اخه نگاه کردم دیدم 3 جا برای 256 مگابایت رم بیشتر نداره یعنی هفصد خورده ای آیا درست دیدم ;) :p
لطفآ یه راهنمایی خوب بکنید مثلآ الان یک کارت میخوام حدود 100 تومن که تو اراکم پیدا بشه

نخیر اون عکسمادر بورد من نیست یعنی چیپ من یک چیزه اون چیز دیگری
در ضمن میدونم که میخوره ولی کارایش کم میشه.
لطفآ بیشتر بگرد و یک راهنمایی خوب بکن
راستی چرا من هر مغازه ای که میرم کارت بیشتر از 5500 ندارن؟!
در ضمن من الان 5500 256 مگ دارم.

با تشکر از همه ی شما دوستان ...در مورد درجه حرارت باید بگم که ماکزیمم اون بین 45-65 است که البته من یه پنکه گذاشتم که خیلی کمتر میشه..جناب 789 بابا قابل شما رو نداره و در مورد اینکه چرا پیکسل ویو باید بگم که شاید با ور نکنید و برای این نمایشگاه الکامپ یه دونه هم پیدا نمیشد ...حتی این هم برام از نمایشگاه پیک کردند ..در ضمن من سی پیوم و کارتم رو به عمرم اورکلاک نکردم .....پس با این حساب مشکل از پاورم دیگه ؟...حالا اگه یه 530 وات بگیرم خوبه ...اگه جایی تو کرج با قیمت مناسب میشناسید بگید خداییش با گرفتن این سیستم حسابی تخلیه شدم...البته با عرض معذرت ..اگه جایی را هم (تو کرج(میشناسید که پاورم رو برداره بگید...چون نو هست و خیلی ضد حال که بخواهم همین جوری ولش کنم

توي رايان صبا يه پاور اي سي بل هست به قيمت 50 تومن اونو بگير .
رنج قيمتي كه ميخواي واسه پاور بزاري چه قدر هست؟
پاوراي گيرين خوبن ولي نميتونن سيستماي خيلي قوي رو خوب ساپورت كنن.

نوشته شده توسط Nomad_609:
میشه بگید من با این سیستم به چه پاوری نیاز دارم ؟

CPU : 3200 athlon
VGA : 7600 GT

فكر نكنم به بيشتر از يك 350 وات "واقعي" احتياج داشته باشي مخصوصا كارتت هم كه به علت مصرف بسيار پايينش اصلا تغذيه الكتريكي مجزا نداره و كاملا از خود شيار pciE تمام نيازهاي برقيش تامين ميشه پردازندت هم مصرفي نداره فقط براي اطمينان از صحت wattage پاور و مرغوب بودن كيفيتش من يكي از دو مارك acebel,thermaltake پيشنهاد ميدم

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
خب این سری 6 و 7 بستگی داره چه مارکی بخایید خب از 70 تومان داره تا 500 تومان دیگه بستگی به پول شما داره
:)

حالا اگه مدل هاش زیاد نباشه می تونی برامون با قیمت بنویسیشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or