مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

نوشته شده توسط pedram:
سلام بچه ها
کارت گرافیک من fx5500256bitمی خوام یک کارت گرافیکfx256bitبخرم اگه میشه بگید این کارت گرافیک 6600 خوبه ؟ قیمتش را هم لطف کنید؟
geforce 6600 256 mg 128bit nv43 قيمتش 100 هزار تومنه.
از 5500 خيلي خيلي بهتره(به 128 بيتي بودنش نگاه نكن )
اگه ميتوني 7600 جي اس بگير با برده ام اس اي 130 تومنه(اگه مادر بوردت پي سي اي اكسپرس داره)
در ضمن اگه كلا ميتوني براي كارته گرافيك هميشه بالاي 200 هزار تومن خرج كن ضرر نميكني

من توي مجتمع پايتخت سوال كردم Nvidia Gforce 7800-512Mb قيمتش 430 تومان بود.بعد يارو نشون داد خودش رزولوشن ماست وانتد رو برام برد بالا كفم بريد.اگه پولش رو داريد بخريد.خيلي فاز مي ده.

سلام بچه ها من بالاخره سیستمم را گرفتم و این سیستم من:
CPU:Intel 3.2 Full LGA (2MB Cache)
Main Bord:Intel Media Series Chipset Intel 945p + PCI-Express
VGA:Geforce 7900GTX 512MB DDR3 (PixelView)
Ram:2x Daul Channel DDR2 Kingstone (Original)
Power:330w Green
اما من یک مشکل دارم و اون اینه که موقع اجرا بازی فیر تصویر شطرنجی میشه و گیر میکنه اما این مشکل در محیط ویندوز را ندارم ...به نظر شما با توجه به سیستم من مشکل از پاور یا خود کارت گرافیک ؟ چون من این سیستم را 2 روز نیست که گرفتم ..تورو خدا یه جواب درست وکامل بدهید و من رو از نگرانی در بیاورید......با تشکر بسیار زیاد...

چرا انقدر كم؟
من كه سيستمم قديميه يه پاور اي سي بل 400 وات اكتيو پي اف سي روشه كه 85 تومن خريدم اونوقت شما با اين سيستم چرا انقدر پاوره كم؟
اي كاش از بچه ها كمك ميخواستي تا سيستمه بهتري با همين پول ميخريدي مثلا جاي سي پي يو پنتيوم دي 805 ميگرفتي يا رم رو او سي زي ميگرفتي
به هر حال مباركت باشه
راستي كارت گرافيك رو چند خريدي؟

قابل نداره 620000تومان...حالا شما مطمئن هستید که من مشکلم از کارتم نیست و از پاور سیستم است ...چون من خیلی نگرانم ...اخه من وقتی سیستمم رو نصب کردم بازی گاست ریکون را با بالاترین گرافیک گذاشتم و چند دفعه بازی کردم حتی بازی فیر رو هم بازی کردم اما دفعه ی بعد که سیستمم رو روشن کردم و بازی کردم صفحه شطرنجی شد و موقهی که رفتم تو ویندوز مونیتور هی سیاه میشد و هی صفحه ی ویندوز میامد تا موقعی که ریستارت کردم..حالا کسی مثل مشکل من رو داشته و اگه داشته با تعویض پاور قویتر مشکلش حل شده یا نه....خواهش می کنم بگید دارم دیوانه می شم... ...

دوسته عزيز هم بايد پاور عوض شه هم اينكه بايد ببيني كه درجه ي حرارت كارتت در موقع بازي چند است كه ميتوني از برنامه ي ريوا تيونر استفاده كني تا ما هم اطلا عات دقيقي پيدا كنيم تا بتونيم كمكتون كنيم.
راستي شما كه 620 تومان داديد چرا پيكسل ويوووووووو؟!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به احتماله زياد علت اينه كه پاور كم مياره و باعث ميشه كه هسته ي كارته گرافيك به شدت داغ شه كه اين مشكل پيش ميد
مشكلت بدون 100% از گرم شدن بيش از حده كارته گرافيك و از اون مهمتر سي پي يو است.
من اگه زيادي از حد سي پي يو م رو اور كلاك كنم همين مشكلا برام پيش مياد و سيستمم هم بعد يه مدتي فريز ميشه.
ببين فن سي پي يوت وصله؟

قيمتش از 210-20 تومن به بالاست.
2 تا بردش خيلي خدان
leadtek geforce 7600gt extreme
xfx geforce 7600gt xxx edition
البته نظره منو بخواي ايسوس 7600 جي تي عادي

نوشته شده توسط Dragon:
قابل نداره 620000تومان...حالا شما مطمئن هستید که من مشکلم از کارتم نیست و از پاور سیستم است ...چون من خیلی نگرانم ...اخه من وقتی سیستمم رو نصب کردم بازی گاست ریکون را با بالاترین گرافیک گذاشتم و چند دفعه بازی کردم حتی بازی فیر رو هم بازی کردم اما دفعه ی بعد که سیستمم رو روشن کردم و بازی کردم صفحه شطرنجی شد و موقهی که رفتم تو ویندوز مونیتور هی سیاه میشد و هی صفحه ی ویندوز میامد تا موقعی که ریستارت کردم..حالا کسی مثل مشکل من رو داشته و اگه داشته با تعویض پاور قویتر مشکلش حل شده یا نه....خواهش می کنم بگید دارم دیوانه می شم... ...

بابا تو چرا اينقدر خونسردي من جاي تو دارم سكته مي كنم
620000 پول كارت دادي مهم نيست كه بسوز؟؟؟؟
مشكل صد در صد از پاور هست
پاور ضعيف براي اين سيستم مثل سرطان مي مونه وقتي ميفهمي كه ديگه دير شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or