سلامنوشته شده توسط gamestation:حالا اگه مدل هاش زیاد نباشه می تونی برامون با قیمت بنویسیشون
سلام دوست من ...........نوشته شده توسط gamestation:حالا با توجه به این قیمت ها و با توجه به اینکه برای بازی های نسل بعد بید رم و سی پی یو رو هم ارتقا بدم بهتره کنسول بگیرم یا سیستممو ارتقا بدم ؟
خب اگه کنسول باز هستید که همون کنسول بگیر ولی اگه pc باز هستید تا خرداد سال بعد صبر کنید اون وقت یه سیستم خیلی خفن میتونید بگیرید ویندوز ویستا و کارتهای dx10 هم میان که هیچ کدوم از کنسولهای نسل بعد کارتهاشون dx10 نیست و فقط از نظر cpu میتونن به پای pc برسن البته فعلا چون کنسول رو که نمیشه آپدیت کرد ولی pc رو میشه پس به نظر من pc بهتر است از هر جهتنوشته شده توسط gamestation:حالا با توجه به این قیمت ها و با توجه به اینکه برای بازی های نسل بعد بید رم و سی پی یو رو هم ارتقا بدم بهتره کنسول بگیرم یا سیستممو ارتقا بدم ؟
شما خواهشا یک لینک معتبر برای من بیار که نوشته باشه 360 PS4 داره تا من منابعم را بنویسم! در مورد پشتیبانی نکردنشم در تاپیک Crysis مختصر نوشتم.براي چي ميگين نميكنه.
اين كه 360 از شيدر مدل 4 استفاده ميكنه بر كسي پوشيده نيست.شما يه لينك رو براي من بيارين كه توش نوشته باشه كه پشتيباني نميكنه.اگه لينك و مدرك هم بخواين من ميارم.
نوشته شده توسط gamestation:این چه کارتیه دیگه 770 هزار تومان
XFX-PCI-Express - GeForce 7950 GX2 M570 (1GB DDR3 - TV OUT + DVI - 512 bit - *****)