مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

شما مادربردت Agp هستش و تمامی کارتهای خوب موجود در بازار الان Pci_e هستند که به مادربرد شما نمیخوره.
پیشنهاد میکنم یه مدت صبر کنی تا سری Dx10 بیاد و اونوقت کل سیستمت رو آپگرید کن.
البته یکم باید صبر کنی تا قیمت کارتهای بیاد پایین.
یا اگه میتونی یک کارت 7300gs و یا اگه بتونی پیدا کنی (که بعید میدونم) سری 6800 هم مناسب هستند.
البته یکی هست که همچین کارت گرافیکی رو داره.برو انجمن خرید و فروش یه سر بزن.
باتشکر.....

کمک....کمک....بچه های با معرفت بازی سنتر لطف کنید من رو راهنمایی کنید من می خواهم اگر خدا بخواهد شنبه یا یکشنبه سیستمم را عوض کنم ویه کارت گرافیکgeforce 7900GTX بخرم منتها من سیستمم رو از رایان صبا می خواهم سفارش بدهم وگفتم اگه بشه کارت هم رو از اونا بگیرم اما فقط دو تا مدل بیشترنداره یکی CLUB-PCI-Express - 7900 GTX (NVIDIA GeForce - 512MB DDR3-TV OUT+TV IN +DVI-SLI)

WinFast-Leadtek-PCI-Express - PX7900 GTX TDH Extreme (NVIDIA GeForce - 512MB DDR3 - TV OUT+DVI - 256 bit) به نظر شما من با توجه به گارانتی هاشون کدام را انتخاب کنم...؟ اگه جای دیگه ای که توی تهران مثلآ نمیندگی XFX یا Sparkle یا... رابا توجه به اینکه مرغوب و با کیفیت باشه وبتونه بدن اینکه بخوان پول واریز کنم به کرج برام پیک کنه ....البته با عرض شرمندگی قیمتش بالاتر از 600000 دیگه بالاتر نره.................تورو خدا همین امروز و فردا یه جواب درست درمون بهم بدین.با تشکر.

نوشته شده توسط SUPERMHR:
شما مادربردت Agp هستش و تمامی کارتهای خوب موجود در بازار الان Pci_e هستند که به مادربرد شما نمیخوره.
پیشنهاد میکنم یه مدت صبر کنی تا سری Dx10 بیاد و اونوقت کل سیستمت رو آپگرید کن.
البته یکم باید صبر کنی تا قیمت کارتهای بیاد پایین.
یا اگه میتونی یک کارت 7300gs و یا اگه بتونی پیدا کنی (که بعید میدونم) سری 6800 هم مناسب هستند.
البته یکی هست که همچین کارت گرافیکی رو داره.برو انجمن خرید و فروش یه سر بزن.
باتشکر.....

سلام.ببخشید.منظورتونو نفهمیدم.یعنی سری 6800 ها قدرتشون اندازه 72300 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:

در مورد اون حرف اخرتون هم فکر کنم منظورتون منه که میخواد 6800الترا بفروشه.اره؟؟؟؟؟؟؟؟

قدرت 7300 در برابر 6800GT در Core Clock چند واحد کمتره و در Memmory Clock چند واحد بیشتر.البته به بردش هم مربوطه.
در مورد قسمت دوم هم منظورم اصلا شما نبود.
باتشکر....

نوشته شده توسط Dragon:
کمک....کمک....بچه های با معرفت بازی سنتر لطف کنید من رو راهنمایی کنید من می خواهم اگر خدا بخواهد شنبه یا یکشنبه سیستمم را عوض کنم ویه کارت گرافیکgeforce 7900GTX بخرم منتها من سیستمم رو از رایان صبا می خواهم سفارش بدهم وگفتم اگه بشه کارت هم رو از اونا بگیرم اما فقط دو تا مدل بیشترنداره یکی CLUB-PCI-Express - 7900 GTX (NVIDIA GeForce - 512MB DDR3-TV OUT+TV IN +DVI-SLI)

WinFast-Leadtek-PCI-Express - PX7900 GTX TDH Extreme (NVIDIA GeForce - 512MB DDR3 - TV OUT+DVI - 256 bit) به نظر شما من با توجه به گارانتی هاشون کدام را انتخاب کنم...؟ اگه جای دیگه ای که توی تهران مثلآ نمیندگی XFX یا Sparkle یا... رابا توجه به اینکه مرغوب و با کیفیت باشه وبتونه بدن اینکه بخوان پول واریز کنم به کرج برام پیک کنه ....البته با عرض شرمندگی قیمتش بالاتر از 600000 دیگه بالاتر نره.................تورو خدا همین امروز و فردا یه جواب درست درمون بهم بدین.با تشکر.
سلام.
دوسته عزيز من بهت كارته رو پيشنهاد ميكنم.درسته تو تست ها 7900 تو اوريج فريم بالاتره ولي توي مينيموم فريم كه به نظره من مهم تره خيلي عقب تره. x1900xt asus
اگر فن بوي انويديا هستي كه بينه اون 2 تا ليدتك بهتره و گرونتر.البته اگه بتوني با برده ايسوس يا ايكس اف ايكس بگيري بهتره
راستي به هيچ وجه الان سيستم نگير كه ضرر سختي ميكني.قيمت سي پي يو هاي دو هسته اي اي ام دي تو خارج نصف شده و تو ايرانم تا چند هفته ديگه نصف ميشه.در ضمن اگر ميخواي اينتل بگيري بازم صبر كن چون اونم ميناش ديگه از رده خارجند و همين طور سي پي يو هاي اونم قيمتش مياد پايين چون كنرو اومده و قدرته فوق العاده بيشتري داره.
اگر باور نداري يه سر برو اين سايت
www.tomshardware.com

سلام بچه ها
کارت گرافیک من fx5500256bitمی خوام یک کارت گرافیکfx256bitبخرم اگه میشه بگید این کارت گرافیک 6600 خوبه ؟ قیمتش را هم لطف کنید؟

نوشته شده توسط pedram:
مال منsp2alfa میشه لینکش را بذاری
اگه منظورت درایور کارت 5500 هست (ماله xp sp2 ) که بفرما اینم لینک دانلودش:

U.S. English
File Size: 40.3 MB

Downloads
» Primary Download Site «

» Mirror Site 1
» Mirror Site 2
» Mirror Site 3

یکیش رو دانلود کن ;) (فرقی نمیکنه ها....)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or