مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

7900gt.jpg
اين كه برد مرجع 7900GT نيست!
پس من از كجام در اوردم گفتم اسپاركل بردش مرجع nvidiaست :confused: خدا داندو خودم:dozing:
7900gt.jpg

ظاهر قضيه ميگه كه خنك كننده sparkle كل چيپهاي حافظه رو پوشش ميده پس ميتونه سقف اوركلاك پذيري بالاتريو نسبت به برد nvidia بدست بياره از پنكه بزرگتري هم استفاده كرده بنابراين ميتونه نويز بالاتريو به گوش برسونه sparkle ميتونست يه نمه كلاكهارو افزايش بده وكارتو factory overclock ارائه بده خوب اين كارت بدجوري استعداد اين كارو داره خوب هر چي باشه die size سري 7900يي كه 90 نانو شده و چشم پوشي nvidia از برخي قابليتهاي بكارگيري فول shader 3.0 كه در نتيجه لون تعداد كمتر ترانزيستور ها رو موجب شده دليله بر اتلاف حرارتي قابل قبول هسته گرافيكي 7900GT
هر چند شايد ممكن بود اور كردن كلاكها از طرف sparkle دليلي باشه بر افزايش قيمت كارت
بهرحال با قيمت عالي كه اين كارت تو بازار نسبت به برندهاي ديگه داره بايد از وارد كنندش كه "فاره" باشه هم تقدير كرد كه حداقل با قيمت جهاني داره تو بازار ما عرضه ميكنه

ايا اين 7900 جي تي ها ميتونند كراي سس رو رو dx9 با تمام جزيات اجرا كنند؟(ميدونم سواله بي منطقي بود)
سوالت غير منطقي نيست اما جواب مشخصي داره:happy:
خوب مسلما نه
crysis از اولين بازيهايي هس كه پيشواز directx10 رفته و موتور پايه اين بازي ظاهرا بر مبناي همين نسخه هست و وقتي رو يه قطعه سخت افزاري directx9/c اجرا بشه برخي افكتهاي نمايشي قابل رويت نيست

آخرین ویرایش:
خيلي ممنون.ولي منظوره من اين بود كه با كارت هاي دي ايس 9 و با قابليت هاي اين كارت ميشه بازي رو رو تنظيماته دي ايكس 9 بازي كرد يا خير وگرنه مسلمه كه 7900 نميتونه با تمام جزيات در دي ايكس 10 باشه(منظوره من اينه كه با حذف اون افكت ها ميتونه با فريم بالا اجرا كنه يا نه چون من يه جا خوندم بازي سازا تا 1 سال بازيارو جوري ميدن كه 2 تا تنظيم high end داشته باشه يكي براي كارتاي دي ايكس 9 و ديگري 10 كه به خريدار فشار نياد)

نوشته شده توسط namazizadeh:
سلام
برای کارت گرافیک 6600 جی فورس آیا مادر بورد خاصی می خواهد؟
سلام
بستگي به نوع كارت شما داره مثلآ اگه كارت شما PCI Express باشه بايد مادر بوردتون اسلات pci e داشته باشه اگه كارت شما AGP 8X باشه بايد مادر بورد هم AGP باشه
========================================
بچه هامن 200000 تومن دارم مي خوام يه 7600 GT بخرم به نظرتون كدوم ماركش رو بگيرم؟؟؟؟؟
يه سوال ديگه هم داشتم 7600 GS بگيرم همون كار رو تقريبآ ميتونه انجام بده يا نه؟؟؟؟؟

منظوره من اينه كه با حذف اون افكت ها ميتونه با فريم بالا اجرا كنه يا نه چون من يه جا خوندم بازي سازا تا 1 سال بازيارو جوري ميدن كه 2 تا تنظيم high end داشته باشه يكي براي كارتاي دي ايكس 9 و ديگري 10 كه به خريدار فشار نياد)
اين مربوط ميشه به توانايي كارت directx9يي كه بازيو اجرا ميكنه خوب مسلما يه radeon x1900xt خيلي سريعتر از يه geforce 7800gtx ميتونه بازيو نمايش بده
directx10 چيزي نيست كه بشه به اين راحتي اونو مثل محصولات directx9 بين مصرف كننده ها جا انداخت
خريد يك كارت گرافيك ساپورت directx10 در كنار يك بازي نمايش دهنده اين قابليت و تهيه ويندوز VISTA كه از ملزوماتش هس مدت زيادي طول ميكشه تا بين بازيخورا جا بيوفته

بچه هامن 200000 تومن دارم مي خوام يه 7600 GT بخرم به نظرتون كدوم ماركش رو بگيرم؟؟؟؟؟
يه سوال ديگه هم داشتم 7600 GS بگيرم همون كار رو تقريبآ ميتونه انجام بده يا نه؟؟؟؟؟
سه برند asus ,pixelview,sparkle همگي با قيمتهاي حدود 205 تا 210 بردهاي 7600GTشون تو بازار قابل تهيه هست
7600Gs يه جايگزين براي geforce 6600 non هس وفاصله عمكلردي بين 7600GT و 6600GT پوشش ميده به همين خاطر 7600GT انتخاب اول تو اين رده قيمتهاس

آخرین ویرایش:
7سوال بسيار ضروري!!!

من 7سوال ازتون دارم و دوست دارم كامل كامل جواب بديد:

من سيستمم اينه:
vga:6800 ultra 256gddr3 pci experes aopen
m.b:a8n5x asus
cpu:3000amd 64 bit
ram:1gig

لطفا بگيد:
1-برد a open خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-كارتم در چه رده قيمتي و قدرتي قرار داره؟؟؟؟؟؟
3-كارتم ايا خوبه و در موردش توضيح بديد.
4-ايا سيستم من براي بازيهاي جديدي مثل:crisys خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

5-يه سوال ديگه.قيمت كارت گرافيك x850 platinium 256 gddr3 pci wxperes چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

6-من اين گرافيك رو از نمايندگي a open گرفتم.تايواني هم هست.

7-از كارتم نمودار قدرت و مقايسه بگذاريد.

8-در ضمن.من يك پاور 500 وات تي وي ام طلايي دارم.فقط كارت گرافيكم 480 وات برق ميخواد.بعد من رفتم پيش يارو و گفت :power 600w optima دارم.گفت تو بيا اونو با اين فقط عوض كن و پولي نده.
ميخواستم بدونم ايا عوض كنم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

9-ايا پاور در بازي تاثيري دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

10-واقعا معذرت ميخوام.

عكس از كارتم:
aopen_1.jpg

هر سوالي در مورد سخت الفزار داريد بگيد.من مهندسشم.
یکم آدمو امضات و سوال ها ت گمراه میکنه!!!!
-برد a open خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا مارک های a open اون جوری که من با مدل های قدیمش کار میکردم در حدود مارک هایی مث MSI بود که کیفیت خوبی هم داشت
منتها جدیدا اصلا با این مارک کار نکردم
قیمت هم ندارم
اینکه در مورد کارت توضیحی داد کمی سخته....منظورت چی باشه از توضیحات....چیپ یا مارک کارت
ولی این چیپ قدرتمندی هست....در مورد این چیپ اشکان خوب می تونه کمکت کنه
اما ساپورت کردن بازی های جدید رو هم می تونی بهش امیدوارم باشی

اول اینکه این سوالات شما فکر نمی کنم احتیاج به تاپیک جدید داشته باشه بنابراین بعد از پست من به تاپیک راهنمایی در پیوست می شه!

1-برد a open خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برد aopen برد بدی نیست و از سری بردهای مناسب بازار هست البته خیلی عالی هم نیست ولی نسبت به پولش آدمو کاملا راضی می کنه مخصوصا که گارنتیش مال آلبالو هست که بسیار معتبره!
قیمت کارت دقیق شما رو نمی شه دقی گفت ولی با توجه به بازار باید حدود 300-400 باشه. از نظر قدرتی هم در رده خوب رو به بالا قرار داره یعنی در حال حاضر شما با هیچ گونه بازی ای مشکل پیدا نمی کنی!
این که کارت من خوبه یا نه به این بستگی داره که چی ازش انتظار داری؟ ولی از نظر کلی کارت خوبی است. 6800ultra ما یک نسل قبله البته چون در سری high-end قرار داره خیلی سریع قدیمی و از رده خارج نمی شه بنابراین شما می تونی با این کارت حداقل تا آخر 2006 به خوبی بازی ها رو اجرا کنی. (البته این به خود بازی هم بستگی داره که چه گرافیکی داشته باشه!)
با توجه به اینکه رم 1 گیگ و cpu 64bit دارید پس می تونید این بازی را با همین سیستم اجرا و بازی کنید ولی با چه گرافیک و فریم ریتی هنوز نمی شه چیزی گفت!:confused:
5-يه سوال ديگه.قيمت كارت گرافيك x850 platinium 256 gddr3 pci wxperes چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت این کارت هم باید همون 300-350 باشه.
شما به سایت www.rayansaba.com یه سر بزن فکر کنم قیمتای اینارو داشته باشه!
6-من اين گرافيك رو از نمايندگي a open گرفتم.تايواني هم هست.
فرقی نمی کنه چون تمامی کارتهای aopen در ایران تایوانی هستند.
7-از كارتم نمودار قدرت و مقايسه بگذاريد.
در این سایتی که می دم می تونی بنچ مارکهای فراوانی از این کارت و مقایسه اون با کارت های دیگر در بازی های مختلف رو پیدا کنی:
http://www23.tomshardware.com/graphics.html
8-در ضمن.من يك پاور 500 وات تي وي ام طلايي دارم.فقط كارت گرافيكم 480 وات برق ميخواد.بعد من رفتم پيش يارو و گفت ower 600w optima دارم.گفت تو بيا اونو با اين فقط عوض كن و پولي نده.
ميخواستم بدونم ايا عوض كنم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این موضوع که این کارت ها پاور قوی می خوان که شکی نیست پس پیشگیری در این موضوع می تونه مفید باشه. ولی این که به شما گفته پاورتو بیاری و یه قوی تر رو بدون دادن پول بگیری باید بررسی کنی بببنی پاور خودت و پاوری که می خوای بگیری مشخصاتشون دقیق چیه! چون تو این دورو زمانه کسی از چشم و ابروی کسی خوشش نمیاد تا بخواد بهش چیزی رو مفتی بده! به این وات های روی پاور ها هم زیاد توجه نکنید چون اکثشون واقعی نیستن! بهترین کار دیدن آمپرهای آنها در ولتاژ های مختلف است.
9-ايا پاور در بازي تاثيري دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر!
10-واقعا معذرت ميخوام.
خواهش می کنم!

واقعا ممنونم.نميدونم ازتون چجوري تشكر كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره.من كارتمو 470000تومن گرفتم.ايكس850 پلاتينيوم از 6800 الترا قوي تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ايا عوض كنم اين دوتا رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or