مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

جالب اينه كه چند تا مغازه بالاتر برد xfxشو ميدادن 280! با گارانتي سازگار ارقام

میشه بگی کدوم مدلش؟ xfx سه مدل 7600gt زده(شایدم 4مدل)

xfx. (Mem. Clock: 1600 Mhz , Core Clock:590 Mhz)

این مدل XXX Edition هست که بهترین مدل XFX و یکی از بهترین ها توی همه ی 7600gt هاست.فکر کنم اگر هم توی ایران پیدا بشه بالای 300 باشه.

نوشته شده توسط 789:
نه احسان جان من چند بار امتحان کردم. واقعا این موضوع برام جدید بود . من دارم با 5200 رو 1280 *800 یا 1280*768 بازی میکنم با 35 فریم

اقایون شرمنده اون 25 فریم هست. من دوباره امتحان کردم دیدم که نه 13 فریم تو خوده بازی نیست و یه چیزی حدوده 7 فریم افزایش دارم . ولی تو اون رزولوشن که دارم بازی میکن من 250تا 27 فریم دارم که تو 800*600 تو محیطه بسته به 66 تا 70 فریم میرسه.

نوشته شده توسط ChaosTheory:
این مدل XXX Edition هست که بهترین مدل XFX و یکی از بهترین ها توی همه ی 7600gt هاست.فکر کنم اگر هم توی ایران پیدا بشه بالای 300 باشه.

من هم می دونم که این مدل هست. به خاطر قیمت بالایی که گفته بودند (280) گفتم که کلاک های اون به این ترتیبه. حالا بگذریم آقا این مدل لیدتک یعنی
Winfast 7600 GT TDH Extreme
چند هست؟ چون خیلی خفنه...

کسی کارت منا نمیخواد ؟! :cheesygri
Core Clock 640
Memory Clock 1660

XFX کیلو چند :cheesygri

نبینم دیگه به XFX توهین کنی.:)
این شرکت با وجود ارزون بودن کارتهاش واقعا کارتهای خوبی میزنه. اگه XFX رو هم OC کنن از کارت شما هم بیشتر جواب میده :p

میشه بگی کدوم مدلش؟ xfx سه مدل 7600gt زده(شایدم 4مدل)
من جايي از حرفم اشاره به مدل خاصي نبوده بهتر بگم منظور منو متوجه نشديد
منظور اين بود كه شما از هرينه اي كه بابت خريد يك كارت گرافيك مسه 7600gt ميكنيد
چقدر اون برند خريداري شده نسبيت price/performance رو براورده كرده
ممكنه اختلاف قويترين نسخه factory overclock شده بردي مسه xfx يه اختلاف عملكردي نهايت 10 درصدي رو با يه برد معمولي مسه pixelview 7600gt مهيا كنه اما اختلاف قيمتي كه بين اين دو هست اين ارزش خريدو خيلي كم كنه
بهرحال بهتره هزينه هاي اضافي كه براي بردهاي با هسته گرافيكي مشابه و تنها با كلاكهاي بالاتر يا فرضا خنك كننده بهتر( اين يكي رو من مهمتر از قبلي ميدونم وهزينه اضافه ترو براش ارزشمندتر ميدونم) ميشه از روي منطق price/performance باشه نه فقط به دليل يه مارك شناخته شده تر
حالا بگذریم آقا این مدل لیدتک یعنی
Winfast 7600 GT TDH Extreme
چند هست؟ چون خیلی خفنه...
leadtek px7600GT Extreme يكي از بهترين هايي بوده كه تا الان ارائه شده اگه از دفع حرارتي نه چندان جالب چيپهاي حافظش بشه گذشت والبته "دريا كامپيوتر" قيمت پرتي روش نزاره يه انتخاب عاليه برا كسي كه تا اون فريم اخر عملكرديرو از يه كارت گرافيك 7600gt ميخواد بكشه بيرون

نوشته شده توسط XENOS:
leadtek px7600GT Extreme يكي از بهترين هايي بوده كه تا الان ارائه شده اگه از دفع حرارتي نه چندان جالب چيپهاي حافظش بشه گذشت ...

سیستم خنک کننده این خیلی خوبه. تو سایت http://www.hardwarezone.com یه مقایسه بین بردهای مختلف 7600 انجام داده که تو اون تست حرارتی هم هست که نسبت به قدرت این کارت واقعا عالیه. پیشنهاد می کنم حتما این مقایسه رو ببینید...

نوشته شده توسط XENOS:
والبته "دريا كامپيوتر" قيمت پرتي روش نزاره

مگه دریاکامپیوتر نیاورده؟ شما اطلاعی ندارین؟ اگر دارین بگین ما هم بدونیم...

سیستم خنک کننده این خیلی خوبه. تو سایت http://www.hardwarezone.com یه مقایسه بین بردهای مختلف 7600 انجام داده که تو اون تست حرارتی هم هست که نسبت به قدرت این کارت واقعا عالیه. پیشنهاد می کنم حتما این مقایسه رو ببینید...
اگه تو مقاله همين سايت در مورد اين كارت توجه كني در بخش تست دفع حرارتي از خنك نشدن نه چندان مناسب چيپهاي حافظه ايراد گرفته وتنها نقطه ضعف اين برد دونسته
چارتي كه گذاشته كاملا مشخص كرده اينو
مگه دریاکامپیوتر نیاورده؟ شما اطلاعی ندارین؟ اگر دارین بگین ما هم بدونیم...
متاسفانه تا الان كه دارم اين پستو ميزنم نه
سري geforce6 رو خيلي سريع وارد كرد دريا كامپيوتر نميدونم چرا با سري 7 انقدر ضعيف داره عمل ميكنه اين اصلا به نفعش نيس مخصوصا كه هر روز داره به وارد كننده ها با قيمتهاي رقابتي تر تو بازار اضافه ميشه
sparkle geforce 7900 gt=330 hezar toman!!!!!!!!!!!!!!
wow!!
اقا اين اسپار كل تركونده ها قيمتا خداست!
من رفتم بردشم ديدم همون برد مرجع nvidia برا 7900 gt كه چه از نظر دفع حرارتي و نويز قابل قبوله
حالا يه7900GT با عملكرد در برخي موارد حتي بيش از 2 برابر نسبت به برخي قيمتهاي بردهاي 7600GT رو ميشه با اختلاف تنها 50 تومن گرفت اين همون نسبيت
قيمت به عملكرديه كه گفتم:-"

جناب زنوس ميخواستم بدونم برده اسپاركل برده قابله قبولي هست؟
براي اور كلاك چطور؟
چون واقعا بزدهي 7900 جي تي اور شده 5-10 فريم با عادي اختلاف داره.
ايا اين 7900 جي تي ها ميتونند كراي سس رو رو dx9 با تمام جزيات اجرا كنند؟(ميدونم سواله بي منطقي بود)

من هنوز اطلاعاته درستی از این برد بدست نیووردم. ولی هنوز هم میگردم . ببینم چی میشه . اگر که خوب باشه . مفت تر از این پیدا نمیشه.

اینم مشخصاته اسپارکل 7900 gt:

Model number : SP-PX79GDH
Graphics Processing : NVIDIA GeForce 7900 GT
Core Clock : 450 MHz
Memory Clock : 1320 MHz
Memory Type : 256 MB GDDR3
Memory Interface : 256-Bit
Bus Type : PCI-Express 16x
RAMDAC : 400 MHz (support dual QXGA displays
Boardshot_GeForce_7900_GT_F-s.jpg

آخرین ویرایش:
این هم کارت گرافیک نسله بعد.

The R600 is estimated to be the largest GPU ever made. [1]
The R600 might have over a 1000 MHz clock, making it the highest clocked GPU ever made.[2]
The R600 will be the first graphics card faster than a X1800GTO able to do dongleless Crossfire (no master card). The X1800XT, X1900GT, X1900XT, X1900XTX, and upcoming X1950XTX all require a slightly slower master card to run Crossfire. [3]
It shares a similar design of the Xbox 360's GPU "Xenos". However, the R600 will not have the 10 MB daughter embedded DRAM framebuffer of the "Xenos".
64 unified shaders, 32 TMUs, and 32 ROPs.
The R600 will support the upcoming GDDR4 memory interface with 512 MB running at probably 900 MHz (1.8 GHz DDR).
Built on Taiwan based TSMC's 65nm process.[4]
The current target release date is December 2006. [citation needed]
The First True DirectX 10 Solution to hit the GPU Market
Backward compatible with DX9 Standards
Designed for Windows Vista
PCI-E Interface
Anandtech reports that the next generation of GPUs will range in power consumption from 130W to 300W. This increase in power consumption will make for higher-wattage Power Supply Units (to the 1 kW-1.2 kW range) and/or the addition of internal, secondary PSUs solely for powering the GPUs

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or