مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

این کارت بهتره یا 6600 ؟
اینکه 7600GS از 6600GT بهتره شکی نیست توش

Geforce 6600 GT DDR2
کارت 6600 تماما DDR3 هستش

اونی که فن گذاشته دلیل بر بهتر بودنش نیست
چون حرارت زیادتری تولید میکنه حتما فن گذاشته
نوع بوردش مهمه
7600GS بدترین بردش از بهترین بورد 6600GT قویتره

سري 7600 چون از خانواده محصولات 90 نانومتري هستن يا به قولي نسبت به سري 130 نانو يا 110 نانو، die shrink شدن كه در نتيجه اون خنك تر،اوركلاك پذير تر و با مصرف توان كمتر نسبت به سري 6 هستن اينم اضافه بشه كه از تواناييهاي سري 7 مسه قدرت پردازش shader بالاتر قابليت دستيابي به كيفيت تصويري بالاتر در تنظميات كاربري( supersample antialiasing) نسبت به سري 6 سود ميبرن
اما يه نكته اينجا هست 7600GS كارتيه جايگزين 6600GT در سطح قيمتي 6600!
در واقع nvidia اين كارتو برا سيستمهاي media centerيي طراحي كرده كه از حداقل نويز توليدي ميخوان سود ببرن به همين دليله كه از يه خنك كننده بدون فن در اين كارت استفاده كرده
همونطور كه گفتم 7600GS در يه سطح عمكلرديه ضعيفتر از كارت 6800GS و قويتر از 6600gt قرار ميگيره وقيمتش هم به همين صورت: پايينتر يا همسطح 6600gt
در نتيجه بايد گفت پرونده 6600gt با اين كارت كاملا بسته شد وهمچنان كه نسخه 7600GTاينكارو با 6800GS در سطح قيمتيش وبا عملكرد بالاتر كرد 7600GS اين وضعيتو با 6600gt در محصولات سطح پاينتر ادامه داد
يه نمونه از تستها كه در بازي SP:CT يكي از عنوان بازيهاي بهره گير از shader model3
مقايسه شده:
SCHDR.gif

بچه ها من یه کارت گرافی کدارم اینم مدلش:
Leadtek Winfast PX6800 GS TDH Extreme 256 MB DDR3
این کارت رو مستقیم از آمریکا واسم فرستادن پس گارانتی نداره
یه دوستی دارم داره میخرتش 140 تومن
1-آیا داره خوب می خره؟اگه نه باید چند برداره؟
2-من با 140 تومن چه کارتی بخرم که قدرتش مثل این باشه
3-قیمت انواع 7600 رو بدید

بچه ها من باید تا 2 ساعت دیگه به طرف اطلاع بدم کمکم کنید

سلام
چند تا سوال دارم...
1.بهترین برد کارت های ATI چی هست؟
2.من توی یک سایتی دیدم کارت فیزیکس Asus PhysX P1 یک چیپست گرافیکی هم داره و محل اتصالش هم PCI-Express 16x گفته بود می خواستم بدونم چرا چیپست گرافیکی داره و محلش PCI-e 16x هست؟
3.کارت فیزیکس بالا روی مادربرد های SLI یا Crossfire نصب میشه؟ که دو تا اسلات PCI-e دارند؟

نوشته شده توسط Grim Reaper:
سلام
چند تا سوال دارم...
1.بهترین برد کارت های ATI چی هست؟
2.من توی یک سایتی دیدم کارت فیزیکس Asus PhysX P1 یک چیپست گرافیکی هم داره و محل اتصالش هم PCI-Express 16x گفته بود می خواستم بدونم چرا چیپست گرافیکی داره و محلش PCI-e 16x هست؟
3.کارت فیزیکس بالا روی مادربرد های SLI یا Crossfire نصب میشه؟ که دو تا اسلات PCI-e دارند؟
سلام

برای ATI برد های PowerColor - Sapphire و خود ATI برد های خوبی هستند.
کارت Asus PhysX P1 چیپ ست گرافیکیش ربطی به چیپ ست کارت های گرافیکی نداره. به PCI معمولی هم وصل می کشه کارتش تا جایی که می دونم نه PCI-E

ASUS PhysX P1 Features:
* Processor Type: AGEIA PhysX
* Transistor Count: 125 Million
* Manufacturing Process: 130nm
* Bus Technology: 32-bit PCI 3.0
* Memory Interface: 128-bit GDDR3
* Memory Capacity: 128MB
* Memory Bandwidth: 12Gbytes/sec.
* Memory Clock: 733MHz
* Peak Instruction Bandwidth: 20 Billion Instructions/sec
* Sphere-Sphere collision/sec: 530 Million max
* Convex-Convex (Complex) collisions/sec: 533,000 max
* Adaptor/Cable bundled: Power Cable​

نوشته شده توسط Lich King:
سلام

برای ATI برد های PowerColor - Sapphire و خود ATI برد های خوبی هستند.
کارت Asus PhysX P1 چیپ ست گرافیکیش ربطی به چیپ ست کارت های گرافیکی نداره. به PCI معمولی هم وصل می کشه کارتش تا جایی که می دونم نه PCI-E

ASUS PhysX P1 Features:
* Processor Type: AGEIA PhysX
* Transistor Count: 125 Million
* Manufacturing Process: 130nm
* Bus Technology: 32-bit PCI 3.0
* Memory Interface: 128-bit GDDR3
* Memory Capacity: 128MB
* Memory Bandwidth: 12Gbytes/sec.
* Memory Clock: 733MHz
* Peak Instruction Bandwidth: 20 Billion Instructions/sec
* Sphere-Sphere collision/sec: 530 Million max
* Convex-Convex (Complex) collisions/sec: 533,000 max
* Adaptor/Cable bundled: Power Cable​

با سلام. این کارا physX چیکار می کنه و قیمتش چنده ؟ بعد من مین بردم Gigabyte 875P 8IK1100 هستش و AGP 8x هست بهترین VGA که بهش بخوره چیه؟

یه سوال مهم ...

می خواستم بدونم این 7600 gt رسما چند هستش؟ اگر از بازار رضا قیمت دارین بهم بگید. بردش رو هم بگید ممنون می شم. و دیگه این که حتما بگید چه وقت و از کجا قیمت دارین؟ لطفا بهم جواب بدین. ممنون

دوستان من یه موضوعی برخورد کردم از نوعه سوم . اون اینه که وقتی تو call of duty میرید optimizi for sli رو روشن میکنیم 13 فریم افزایش فریم دارم که اینو توضیح بدبد.

نه احسان جان من چند بار امتحان کردم. واقعا این موضوع برام جدید بود . من دارم با 5200 رو 1280 *800 یا 1280*768 بازی میکنم با 35 فریم

نوشته شده توسط psps1368:
می خواستم بدونم این 7600 gt رسما چند هستش؟ اگر از بازار رضا قیمت دارین بهم بگید. بردش رو هم بگید ممنون می شم. و دیگه این که حتما بگید چه وقت و از کجا قیمت دارین؟ لطفا بهم جواب بدین. ممنون

من امروز برند pixelview رو از پاساژ "رضا" قيمت گرفتم 205 با گارانتي انفورماتيك گستر
بردش ظاهرا از فن/سينك منحصر به pixelview استفاده ميكنه
بهرحال قيمت عاليه برا يه برد 7600GT
جالب اينه كه چند تا مغازه بالاتر برد xfxشو ميدادن 280! با گارانتي سازگار ارقام
فروشگاه asus(ترابايت) هم برد asusشو(مدل EN7600GT) ميداد 210 تومن با گارانتي الماس
بهرحال...حتي اگه از يه خنك كننده سطح عالي هم بهره ببرن عمرا اين اختلاف قيمت ارزششو نداره پس هزينه زيادي براي برند"شناخته شده تر" نكنيد همه در يه سطح عمكلرين يا حداقل فاصله عملكردي با اون برندهايي كه ميان 7600GTشونو اوركلاك شده ميدن نبايد يه فاصله 50-60 تومني داشته باشه
تا الان چيزي كه من ميدونم تو بازار ما ميتونيد برندهاي pixelview وasus وsparkle(گاراني فاره) از 7600GT رو با قيمت زير 215 هزار تهيه كنيد
باز اگه دوستان ديگه از برند ديگه با قيمتش اطلاع پيدا كردن بگن اينطور بهتر ميشه انتخاب و مقايسه قيمتي كرد

نوشته شده توسط XENOS:
من امروز برند pixelview رو از پاساژ "رضا" قيمت گرفتم ...

جالب اينه كه چند تا مغازه بالاتر برد xfxشو ميدادن 280! با گارانتي سازگار ارقام
فروشگاه asus(ترابايت) هم برد asusشو(مدل EN7600GT) ميداد 210 تومن با گارانتي الماس
بهرحال...حتي اگه از يه خنك كننده سطح عالي هم بهره ببرن عمرا اين اختلاف قيمت ارزششو نداره

آقا خیلی ممنون از این که قیمت گرفتی. ولی یه نکته رو فراموش کردی که بگی از کدوم مغازه... ولی بازم دمت گرم. در ضمن برد xfx برای این گرونه که Bundleش G.R.A.W هست. تازه فکر می کنم تخفیف هم بشه گرفت. یه چیز دیگه من تو یه سایت که الان اسمش یادم نیست تست های برد های مختلف 7600 رو دیدم. واقعا بردهای xfx و leadtek ترکوندن. واقعا چیز های عالیی از آب دراومدن. یادمه اونجا در مورد این دو تا برد نوشته بود:
... with Devil Overclocking ...
خب این نشون می ده که یه برد واقعا خفنیه
xfx. (Mem. Clock: 1600 Mhz , Core Clock:590 Mhz)
به هر حال فکر می کنم بشه یه برد xfx با قیمت 250 گیر آورد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or