مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

نوشته شده توسط RANGER_NAVAL_USA:
سلام برو بچه اقا يك سوال از دوستان گلم

من يك گرافيك Ati X800xt Chipset Asus دارم مي خوام يك X1800xt بگيرم با چيپ Game Cube خوب بگيرم يا نه

فکر کنم منظورتون 3D CLUB باشه
من به شخصه بورد GAME CUBE نشنیده بودم !

نه احسان جان من خواستم اول يك Ati X850 Xt Chip Game Cube بگيرم رفتم يك X800xt Chip Asus گرفتم هست Chip Game Cube هست خوب بگيرم يك X1800xt

X800xt رو بدم يك X1800xt بگيرم خوب يا نه

X800xt رو بدم يك X1800xt بگيرم خوب يا نه
نمی دونم قیمت این X1800XT که میگی چنده ولی به نظر من خرید این کارت زیاد با صرفه نیست. چرا که با یک مقدار پول بیشتر می تونی X1900XT بگیری که کارایی به مراتب بهتری در همه زمینه ها نسبت به این کارت داره.

خیلی خیلی عذر میخوام
یه گرافیک معرفی کنید که کاراییش عین زنوس (گرافیک 360) باشه
یه سی پی یو معرفی کنید که کاراییش عین Powerpc (مال 360 ) باشه
و یه مادر بورد که با اینا کنار بیاد!
میخوام ببینم سیستم در حد 360 چنده؟ میارزه بخرم

مادربوردت تو 140 تومن هست با مارکه گیگابعد یه amd 64 bit dual core 4800+ هست با 580 تومن میتونی بگیری گرافیک همون x1900xt با 570 تومن اگر SLI کنی که خدا میشه که 1 تومن میوفته رم هم 3گیگ بنداز که 350 هم میشه این یه مانیتوره 21 ال سی دی دیگه که حدودی 460 تومن 19 اینچ هست دیگه کله سیستمه نوع برای شما 4 تومن مییوفته حالا هستی برم بگیرم برات

229.gif
این چه قیمتیه؟
100.gif
بمیرم هم پولش جور نمیشه
105.gif

175.gif
قیمت گرون تر پیدا نشد؟

بابا برم همون 360 خودمونو بگیرم خیلی بهتره!

مثل مادر بود چیزی غیر از چند گرم فلز و فیبر و پلاستیک نیست....
تا حالا به این فکر کردی که طراحی ای که در میلیون ها ترانزستورو معماری این قطعات وجود داره تکنولوژیش کار هر کسی نیست؟

نوشته شده توسط SUPERMHR:
تا حالا فکر کردین قیمت تمام شده این همه قطعات گرون چنده؟
مثل مادر بورد چیزی غیر از چند گرم فلز و فیبر و پلاستیک نیست....
خوب شد گفتي. سايت bit-tech گزارش بازديدي از يك كارخانه ساخت مادربرد تهيه كرده كه در اين آدرس مي توني اون رو بخوني. يه چيزي بيشتر از چسبوندن چند تا فلز و فيبر و پلاستيك به هم. ضمنا چيپ اصلي مادربوردها (North Bridge) قيمت هاي نسبتا بالايي دارند.

نوشته شده توسط gameware:
خیلی خیلی عذر میخوام
یه گرافیک معرفی کنید که کاراییش عین زنوس (گرافیک 360) باشه
یه سی پی یو معرفی کنید که کاراییش عین Powerpc (مال 360 ) باشه
و یه مادر بورد که با اینا کنار بیاد!
میخوام ببینم سیستم در حد 360 چنده؟ میارزه بخرم

سخت افزار 360 يه طراحي انحصاري به سفارش ماكرو هس وچون تو بخش كنسولها هيچ راهي يا ابزاري برا بدست اوردن قدرت عملكردي هريك از منابع پردازشگر نيست معادلي در pc نميشه برا اون پيدا كرد
نكته ديگه اينكه تو دنياي سخت افزار كنسولها قطعات بشدت به هم وابستگي دارن مثلا ارتباط پردازنده با هسته پردازشگر گرافيكي(يا حافظه ها) بشدت با هم زياده يعني پهناي باند ارتباطي اين دو فرضا انقدر بالاست كه مدتها طول ميكشه تا چنين چيزي رو بشه مثلا در سرعت fsb يه pc ديد
قدرت كنسولي مسه 360 يا ps3 رو تنها در حالت كلي بايد سنجيد نه فقط از روي برتري يكي از قطعات
ati xenos چيزي فراتر از كار صرفا پردازش ديتاي گرافيكي هست اين سوپر تراشه وظيفه كنترلر حافظه و درواقع چيپست(شمالي) 360 هم برعهده داره!
اما نكته برتري pc اونطور كه همه ميدونن يه سخت افزار با معماري باز هست كه قابليت ارتقا’ داره در حاليكه انتخاب تنظيمات گرافيكي هم به دست كاربر سپرده شده تا با توجه به قدرت سخت افزاري كه داره بتونه تنيمات گرافيكي باي مربوطه رو اعمال كنه واصلا بخاطر همينه كه "هميشه" در pc شما ميتوني به يه كيفيت نمايشي بهتر از كنسولها دستيابي داشته باشي

تا حالا به این فکر کردی که طراحی ای که در میلیون ها ترانزستورو معماری این قطعات وجود داره تکنولوژیش کار هر کسی نیست؟
تکنولوژی اش رو قبول دارم.
منظورم تفکر ایرانی خودمون.
مثل الان که کتاب رو با وزن و نوع برگش میسنجن.
درصورتی که اجنبی ها!!!ممکنه برای چند برگ مقاله صدها دلار بدن.
ضمنا چيپ اصلي مادربوردها (North Bridge) قيمت هاي نسبتا بالايي دارند.
خوب جنسش چیه؟ما داریم پول علم رو میدیم.نه پول عمل رو.
دیگه ناسا نیست که بیاد مدارهاش رو از جنس طلا درست کنه.همه اش فلزه.فلزهاش هم فلزهای خاصی نیست.
بازم میگم.از نظر علمی و تکنولوژی نگاه نکنین.
باتشکر....

خیلی ممنون از اینکه پست منا پاک کردید !؟
فقط یه کلمه نوشتم I Dont Think So
واقعا بعضی مدیران ارادت خاصی دارند به کاربران قدیمی تر :cheesygri
گرچه شاید دلیل این کار را به وجود اومدن بحث جدید بدونه ولی ایشون خودش در جریان هست که من دیگه حوصله ی بحث در این مورد را نداشتم برای همین فقط این 1 کلمه را گفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or