قیمتش 380 تومنه. وارد هم شده...سلام
دوستان قیمت zotac 9800GTX رو می خواستم فعلاوارد شده یا اینکه صبر کنیم اگه وارد شده قیمت
می خواستم از دو ستانی که با خبرن
ممنون می شوم که جواب بدهید
قیمتش 380 تومنه. وارد هم شده...
به احتمال قوی ارزون تر هم بشه ولی هنوز قطعی نشده.:baby::shocked:
خیلی ممنون دو ست گرامی
قیمتش که خیلی خوبه ________________![]()
لااقل بگو کدوم سری از nvidia رو داری با ati مقایسه می کنی. FX5200 رو داری با 3850 مقایسه میکنی این حرف ها رو می زنی :laughing: فکر کنم اون سایتی که رفتیو توش نوشته بود "سری Nvidia بصورت همزمان قابلیت استفاده از ***** های Anti Aliasing و Anisotroping را ندارند در حالیکه کارت های ATI این کار را انجام می دهند " سایت طنز بوده.مطمئن باش اکثر کارت های سری 8 بصورت همزمان قابلیت استفاده از ***** های Anti Aliasing و Anisotroping را دارند خوب هم دارند :laughing: کلا سوالتون بیش از اندازه گنگ هستش.حداقلش بگو کدوم کارت nvidia اینجوریه که شما میگی؟؟سلام
سوالی راجع به کارتهای سری Radeon دارم . آیا کسی می داند که به جز تفاوت در مقدار Frame rate ، کارت های سری Geforce با کارت های ATI از نظر فنی چه تفاوتی دارند ؟
جایی خواندم که کارت های سری Nvidia بصورت همزمان قابلیت استفاده از ***** های Anti Aliasing و Anisotroping را ندارند در حالیکه کارت های ATI این کار را انجام می دهند و یا تفاوت های دیگر . بنظرم فاکتور Frame rate به تنهایی نمی تواند ملاک برتری یک کارت بر کارت دیگر باشد . حتما علتی دارد که کارت های سری ATI با وجود اینکه از نظر Frate rate از کارت های Nvidia ضعیف تر هستند ، هنوز هم جایگاه خود دا دارند . به عنوان نمونه ، شرکت ASUS که سازنده بهترین Motherboard های تجاری بازار است در محصولات High End خود همواره به جای SLI از CrossFire حمایت می کند . چنانچه نظر و اطلاعات فنی و نه احساسی در مورد کارت های ATI دارید ، خوشحال می شوم بدانم .![]()
دوست من الان دیگه عمر مفید این VGA تموم شده...شما اگه بخوای گرافیک بخری حداقل رو باید 8600GT در نظر بگیری...غیر از اون عاقلانه نیست...حتی 7600GSکارت گرافیک 7300 جی تی
128 بیت
256 ddr2
برد asus
خوبه یا نه بازیهای آینده رو جواب میده یا نه؟
اگه بخوای 8600GT بخری اولا باید 256DDR3 رو بخری نه 512DDR2....دوما بسته به مارکش قیمتش متغییره بین 120 تا 140 تومن...یه کارت گرافیک 8600gt توپ چه قیمته؟
اگه بخوام یه سیستم بگیرم که بازیهای جدید رو high بیاره چی بخرم؟