مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

خوب تو رنج 200 تومن hd3850 و 8600gts هستش که من هیچ کدوم رو پیشنهاد نمیکنم اگه یه 25 30 تومن دیگه بزاری روش میتونی یه 9600gt بگیری که کارایی به مراتب بالاتری نسبت به اونا داره در مورد رم هم الان مارک های خیلی خوب و با کیفیتی هستش مثل patriot ، ocz ، crucial یا corsair و .....
mb هم هر دو کیفیت خوبی دارن شما اگه میخوای سیستم ببندی بودجه رو بگو تا بشه نظر داد.

سوال من شاید جاش توی این تاپیک نباشه اما گفتم چون اینجا بیشتر بازدید داره و جنبه مشورتی هم هستش مطرح کنم .
بنده یک کارت گرافیک fx5200 Leadtek مدل WinFast A340 TDH دارم سوال بنده این هستش چطوری میتونم از خروجی TV این کارت گرافیک سیستم رو به تلویزیون متصل کنم ؟ ( مدل تلویزیون سامسونگ فلترون هستش اما هرچی دنبال ورودی برای TV OUTE کارت گرافیک بر روی TV گشتم پیدا نکردم!)

دوست عزیز شما سعی کن از کابل component استفاده کنی...
PNY%20FX5200%20256MB.jpg

تو این عکس اون خروجی سیاه مربوط به کمپوننت هست...اگه این ورودی کابل روی تلویزیون شما موجود باشه بدون هیچ مشکل و تنظیم خاصی میتونین تصویر داشته باشین.در غیر این صورت بهتر به نمایندگی فروش تلویزیون خودتون رفته و کابل تبدیل VGA به ورودی تلویزیون خودتون رو تهیه کنین...در ضمن بد نیست عکس از پشت کارتتون نشون بدین.

اون خروجی در حالت عادی کمپوننت نیستش و همون s-video هستش که اگه تلویزیونشون این خروجی رو داشته باشه که مستقیم وصل میشه و گرنه باید تبدیل مناسب برای کارت بگیره مثل کمپوننت یا کمپوزیت.

آقا تو رنج 200 تومن چیزی بهتر از asus geforce 8600 512mb هست؟
رم DDR2 چه مارکی خوبه ؟
مادر برد Asus بهتره یا giga?بازم توی رنج 160 تا 180 ! چه مدلی؟!
ممنون !
تو رنج 200 تومان شما می تونی ZOTAC 9600GT AMP 512MB بگیری که از 3850 و 8600 هم خیلی قوی تر هست.
قیمتش هم 230 تومانه.

تو این عکس اون خروجی سیاه مربوط به کمپوننت هست...اگه این ورودی کابل روی تلویزیون شما موجود باشه بدون هیچ مشکل و تنظیم خاصی میتونین تصویر داشته باشین.در غیر این صورت بهتر به نمایندگی فروش تلویزیون خودتون رفته و کابل تبدیل VGA به ورودی تلویزیون خودتون رو تهیه کنین...در ضمن بد نیست عکس از پشت کارتتون نشون بدین.

همون خروجی سیاه رنگ TV oute هستش که بر روی VGA هست اما هچین ورودی بر روی تلویزیون موجود نیست منظور شما چه کابل VGA هستش؟ اگر محبت کنید اسم دقیقش رو بگید ممنون میشیم ( میرم از پشت شهرداری میگیرم نمایندگی کیلویی چند) :biggrin1:
اون خروجی در حالت عادی کمپوننت نیستش و همون s-video هستش که اگه تلویزیونشون این خروجی رو داشته باشه که مستقیم وصل میشه و گرنه باید تبدیل مناسب برای کارت بگیره مثل کمپوننت یا کمپوزیت.

ما آخر نفهمیدیم کمپوننت باید بگیریم یا کمپوزیت :confused: (تلویزیون مدل Hitron سامسونگ هستش و همچین ورودی یا خروجی نداره حالا باید چی بگیرم تا این رابط بشه برای تلویزیون فقط یک چیزی بگید که بخوره و الکی از اینجا تا توپخونه نرفته باشم) :biggrin1: با تشکر

خوب تو رنج 200 تومن hd3850 و 8600gts هستش که من هیچ کدوم رو پیشنهاد نمیکنم اگه یه 25 30 تومن دیگه بزاری روش میتونی یه 9600gt بگیری که کارایی به مراتب بالاتری نسبت به اونا داره در مورد رم هم الان مارک های خیلی خوب و با کیفیتی هستش مثل patriot ، ocz ، crucial یا corsair و .....
mb هم هر دو کیفیت خوبی دارن شما اگه میخوای سیستم ببندی بودجه رو بگو تا بشه نظر داد.
در مورد برندش هم يه راهنمايي مي كني؟ به نظر خودم كه XFX مناسبه، ولي اين زوتاك كه اومده رو.....;)

در مورد برندش هم يه راهنمايي مي كني؟ به نظر خودم كه XFX مناسبه، ولي اين زوتاك كه اومده رو.....;)
از نظر قیمت و گارانتی xfx اون جایگاه خودش رو هنوز به دست نیاورده ولی زوتاک همه این ها رو در نظر گرفته. البته باز انتخاب دسته خودته...

از نظر قیمت و گارانتی xfx اون جایگاه خودش رو هنوز به دست نیاورده ولی زوتاک همه این ها رو در نظر گرفته. البته باز انتخاب دسته خودته...
مگه گارانتيشون چه جوريه ؟؟
زوتاك جديدا وارد بازار شده ؟؟ كارتاش اور شدس؟از نظر حرارتي در چه سطحي هستن؟

مگه گارانتيشون چه جوريه ؟؟
زوتاك جديدا وارد بازار شده ؟؟ كارتاش اور شدس؟از نظر حرارتي در چه سطحي هستن؟
گارانتی XFX 2 ساله که ماله سازگار ارقامه ولی زوتاک 5 سال هست که ماله برین تکه...
کارتای استاندارد هم اور شده هستند. ولی سری مخصوصی هم به اسم amp داریم که به صورت سخت افزاری اورکلاک شدند. از نظر حرارتی کارت های amp خنکتر از سری استاندارده هر دو برند هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or