مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

خوب مادربرد میخوای amd باشه یا intel و در مورد رم هم میخوای چند گیگ بگیری و بستگی به مینت هم داره.(مینی که میخوای بگیری رو میگم)
اگه میخوای سیستم ببندی بودجت رو بگو تا بشه بطور کلی نظر داد.

چرا گرافیک 8600gt 256 ddr3 از8600gt 512 ddr2 بهتره؟
یه مادربورد رو قیمت 80 تا 100 خوب میخوام چی بگیرم؟
رم خوب چه مارکی خوبه؟
به خاطر این:
8600GT 256MB DDR3
Memory Bus:128-bit
Clock rate: 560 MHz
Memory Clock:1.4 GHz
Shader Clock:1224 MHz

-----------------------------
8600GT 512MB DDR2
Memory Bus:128-bit
Clock rate:540 MHz
Memory Clock:800 MHz
Shader Clock:1180 MHz
-----------------------------
حالا خودت تصمیم بگیر کدومو میخوای...البته اینا مال برند XFX بود.
در مورد رم هم من تعصب خاصی نسبت به OCZ دارم.....بعدشم Geil......در مورد crucial و
corsair هیچ اطلاعاتی ندارم.دنباشون هم نیستم.....مادربرد هم فقط ASUS و GIGABITE
CPU هم به نظر من اینتل بهتره.

سلام
بازی های الان رو هم جواب نمیده دیگه چه برسه به بازی های آینده. اگر اهل بازی کردن هستین فکر این کارت رو از سرتون بیرون کنین.
یا علی مدد
:eek:
من قبلا" این کارت روداشتم (الان هم دارم ولی ازش استفاده نمی کنم) ...
ولی این حرف شما فکر نکنم درست باشه
چون من بازیهای medal of honor AIRBORNE و Call of Duty 4 رو توی HIGH وبدون هیچ گونه لگ تمام کردم. وباهاش حتی Assassin's Creed با بیشترین جزئیات (پاچیدن خون و...) ولی تو لوم 3 گرافیکی (از 4 ولوم) بدون افت فریم اجراشد...
ولی با شما وافقم که برای بازیهای اینده نیست ولی بازیهای الان رو جواب میده (بالا و پایین داره ولی جواب میده )

:eek:
من قبلا" این کارت روداشتم (الان هم دارم ولی ازش استفاده نمی کنم) ...
ولی این حرف شما فکر نکنم درست باشه
چون من بازیهای medal of honor AIRBORNE و Call of Duty 4 رو توی HIGH وبدون هیچ گونه لگ تمام کردم. وباهاش حتی Assassin's Creed با بیشترین جزئیات (پاچیدن خون و...) ولی تو لوم 3 گرافیکی (از 4 ولوم) بدون افت فریم اجراشد...
ولی با شما وافقم که برای بازیهای اینده نیست ولی بازیهای الان رو جواب میده (بالا و پایین داره ولی جواب میده )
رفیق جان مساله فقط توانایی رو High گذاشتن نیست...مثلا من یه زمانی بازی F.E.A.R رو خودم با 7300GS روی ماکزیمم اجرا کردم...یکی از دوستانم هم با 7800GT روی ماکزیمم اجرا کرد...هردو ماکزیمم بودند ولی این کجا و ان کجا!:wacko:

دوستان عزیز بهتره اراجیف گفتن رو تموم کنین:دی این چند پست اخیر واقعا خنده دار بود....ادامه ی این بحث عقوبت الهی داره.
جناب ORIGIN شما که اطلاعات کافی ندارین به کسی سیستم پیشنهاد ندین چون تعصبات به درد خودتون میخوره و بس.
پس چي ... memory interface بازيها رو زير و رو ميكنه (128bit - 256bit -512bit

چه ربطی داشت اصلا به تاپیک؟
در ضمن بازم هسته ی کارت مهم تره...128 بیت داریم از 100 تا 256 بیت بهتر باشه...

آقا تو رنج 200 تومن چیزی بهتر از asus geforce 8600 512mb هست؟
رم DDR2 چه مارکی خوبه ؟
مادر برد Asus بهتره یا giga?بازم توی رنج 160 تا 180 ! چه مدلی؟!
ممنون !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or