مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

مطمئنی core clock 9800GT ش 700MHZ هست؟ یعنی در حالت عادی از over شده های 8800GT بالاتر است:eek: اگه میشه مشخصات کاملشو بذارین .
نه در حالت عادی 9600gt کور کلاک 650 داره و 8800gt هم کور کلاک 600. این نسخه xxx ش هستش که کور کلاک 700 داره نسخه xxx alpha dog کور کلاکش 740 هست.

اینم لینک مشخصاتشون هستش. 9600gt

http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa;jsessionid=a1-h3QCMIRI_fgPGUM?series=GeForce%E2%84%A2+9600&seriesId=2037685&productId=2037688#

آخرین ویرایش:
کورکلاک و قیمت عادیش چنده؟

گفتم دوست من عادیش با برند XFX هست که کورش 700 وقیمت هم حدود 230 اینا ولی الان امیر جان دارن میگن اوور شدش با کلاک 725 اونم همین قیمت دیگه واقعا زشته کسی سریه 8 بگیرم .

بازم میگم 2 ماه دیگه وقت خریده کارته نه الان قیمت این 9600 ها 165 دلاره تا 2 ماه دیگه اینا به قیمت جهانیشون نزدیکتر میشن !!!;)

گفتم دوست من عادیش با برند XFX هست که کورش 700 وقیمت هم حدود 230 اینا ولی الان امیر جان دارن میگن اوور شدش با کلاک 725 اونم همین قیمت دیگه واقعا زشته کسی سریه 8 بگیرم .

بازم میگم 2 ماه دیگه وقت خریده کارته نه الان قیمت این 9600 ها 165 دلاره تا 2 ماه دیگه اینا به قیمت جهانیشون نزدیکتر میشن !!!;)
دوست عزیز لطفا یه مقدار بیشتر توجه کن;)من از amirtycoon2000 پرسیدم "کورکلاک و قیمت عادیش چنده؟" در مورد کارت های zotac :) در ضمن امیر جان داره میگه سری XXX کورکلاک 700 داره و برنند XFX عادی 9600GT کورکلاکش 650 هست:laughing: ولی باز شما حرف خودتو میزنی میگی عادیش 700 هست. نکنه XXX رو عادی فرض می کنی:confused:

به نظر من دیگه سری 8 گرفتن اشتباه الان 9600 GT با برند XFX هستش با کر کلاک 700 قیمتم حدود 240 تازه یکم صبر کنی اور شده هاش هم میاد که میرسه شاید به 740 بگیر بورو حالشو ببر .

در کل بعد از 11 با کارت عوض کردن فکر میکنم الان بد ترین موقع برای خرید کارت باشه .

دوست عزیز چرا از چیزی که اطلاع نداری صحبت میکنی؟ یعنی الان 8400 و 8600 چون که سری 8 هستن از 7800 gtx قوی ترند؟ شما اصلا به مشخصات این دو کارت نگاه کردید؟ پهنای باند و ...؟
9600 gt از 8800gt ضعیف تر هست. این کارت رو باید با 8600 GTS مقایسه کرد نه با 8800 GT!
اتفاقا کارت های سری 8 چیزی کمتر از کارت های سری 9 ندارند. تقریبا میشه گفت یکی هستند..

چرا سری 8 خریدنش اشتباه!!!
تازه تا دو ماه دیگه :(oooo
بعدشم اگه به 2 ماه, 4ماه دیگه ارزون تر میشه
من موندم رو هوا
چی بخرم؟؟؟:((
دوست عزیز شما به حرف کسانی که صحبت های اشتباه میکنند و منبعی برای حرف های خودشون ندارند گوش ندهید با کمی جستجو در سایت های خارجی و ایرانی میتونید بفهمید کارت های سری 8 چیزی از سری 9 کمتر ندارند. یعنی میشه گفت تقریبا هیچی.
الان بهترین موقع برای خرید کارت های 8800Gt هست.

دوست عزیز چرا از چیزی که اطلاع نداری صحبت میکنی؟ یعنی الان 8400 و 8600 چون که سری 8 هستن از 7800 gtx قوی ترند؟ شما اصلا به مشخصات این دو کارت نگاه کردید؟ پهنای باند و ...؟
9600 gt از 8800gt ضعیف تر هست. این کارت رو باید با 8600 GTS مقایسه کرد نه با 8800 GT!
اتفاقا کارت های سری 8 چیزی کمتر از کارت های سری 9 ندارند. تقریبا میشه گفت یکی هستند..
شما خودتو ناراحت نکن . ازهمون جوابی که به سوال من داد میزان دقت و معلومات ایشون مشخص شد ایشون معتقدا XFX 9600GT عادی داری کورکلاک 700 هست و بقیه برند ها عادیشون 650 :eek: نقل و قول: "گفتم دوست من عادیش با برند XFX هست که کورش 700 وقیمت هم حدود 230 اینا ولی الان امیر جان دارن میگن اوور شدش با کلاک 725 اونم همین قیمت دیگه واقعا زشته کسی سریه 8 بگیرم":eek:مثل اینکه nvidia چیپست بهتری به XFX میده:eek: در ضمن مقایسه کردن تنها با کور کلاک هم از هنرهای دیگه ایشونه لطفا برای اثبات برتری سری 9 نسبت به سری 8 بنچمارک و دلیل مثل توجیه اقتصادی ارائه کنید نه با حرف و پیش گویی.

آخرین ویرایش:
یکم یواش لطفا ..........

الان 7900 از 8600 قویتره ولی کدوم اسکلی میره سریه 7 بگیره این یک .

اقای MHV من دارم به شما میگم قیمت این XFX اینه با کور 700 شما میگی اون xxx هست یا هر کوفتی که دوست داری اسمشو بزار این 2 .

بعدم من نظرمو گفتم شما هم میتونین نظرتونو بگین 3.

از شما هم با ادابانه می خوام که با ادب باشید وگرنه براتون جالب تموم نمیشه .

اینو مطمئن باشد

یکم یواش لطفا ..........

الان 7900 از 8600 قویتره ولی کدوم اسکلی میره سریه 7 بگیره این یک .

اقای MHV من دارم به شما میگم قیمت این XFX اینه با کور 700 شما میگی اون xxx هست یا هر کوفتی که دوست داری اسمشو بزار این 2 .

بعدم من نظرمو گفتم شما هم میتونین نظرتونو بگین 3.

از شما هم با ادابانه می خوام که با ادب باشید وگرنه براتون جالب تموم نمیشه .

اینو مطمئن باشد

خوب اگر اینطور به قضیه نگاه کنیم. چه کسی میره 8800GT بااون قدرتش رو میزاره کنار و 9600 gt رو میگیره؟ فکر نکنم دیگه این بحث نتیجه ای داشته باشه. چون که این بحث قبلا تکلیفش مشخص شده...

دوست عزیز من فقط حرفم اینه شما مطمئن باش که Nvidia تکنولوژیه جدیدی رو در کارتهای سریه 9 استفاده کرده که تفاوت اونو تو بازیهای آینده میبینیم من میگم باید سریه 9 گرفت برای همین

دوست عزیز من فقط حرفم اینه شما مطمئن باش که Nvidia تکنولوژیه جدیدی رو در کارتهای سریه 9 استفاده کرده که تفاوت اونو تو بازیهای آینده میبینیم من میگم باید سریه 9 گرفت برای همین
کارت 9600GT همون هسته G92 هست و کوچکترین تغییری درش بوجود نیامده.
ولی کارت 9800GTX دارای تکنولوژی hybrid SLI می باشد.
همین.
الان NVDIA داره اساسی سر همه رو کلاه می زاره.
برای مثال کارت 9600GSO همون 8800GS هست و فقط اسمش عوض شده.
این از کلک های NVIDIA برای فروش بیشتر هست و گول زدن شما.
در هر صورت الان بهترین زمان خرید 8800GT هست.
و اگر کسی محدودیت بودجه داره با توجه به کارایی خوبی که 9600GT داره می تونه گزینه بعدی باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or