مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من از روی ناچاری می خوام کارت گرافیکمو عوض کنم (ویستا رو ساپورت نمی کنه).

فعلا هم اونقدر پول ندارم که اونی که دلم می خواد بخرم تا بعد ببینم چی می شه.

می خواستم بپرسم اگه گرافیکمو(Gygabyte 7100 gs) به مغازه دار بدم با اسکنر Hr7x

جنیوس. چقدر بر می داره. 6 ماه کار کرده اسکنر ولی نو نو خیلی کم باهاش کار می کردم.

هر کدوم رو جدا چند بر می داره ؟

اگه بخوام با پولش یه گرافیک جدید بخرم چه مدلی خوبه ؟

کسی جواب مارو نمیده ؟!!!

امروز رفتم پیش اونی که می خوام اسکنر و گرافیکمو بدم گفت کلن 75 بر می دارم .

در ضمن می خواستم اطلاعات کامل از اکسپر ورژن بدست بیارم و می خواستم مشخصات 7200و8400 بدونم و همچنین قیمتشونو.

با تشکر ...

سلام
من می خواهم کارت گرافیک 8800gt zotac amp رو بگیرم.
ولی می ترسم کارت بهتر از دست بدم.
لطفا بهترین کارت گرافیک با قیمت حدودا 330000رو بگید.
در مورد این کارت هم نظرتون رو بگید.
با تشکر

سلام
با تشکر
نگران نباش تو این قیمت(330) زوتاک بهترین انتخابه. review ـش رو میتونی اینجا بخونی:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13404

کسی جواب مارو نمیده ؟!!!

در ضمن می خواستم اطلاعات کامل از اکسپر ورژن بدست بیارم و می خواستم مشخصات 7200و8400 بدونم و همچنین قیمتشونو.

با تشکر ...
ببین دوست منت ویستا اونقدر هم چیز فوق العاده ای نیست که بخوای به خودت اینقدر ضرر بزنی.
7100 یا 7200 کارت های از رده خارج هستند. خریدشون کمی دور از عقله. به نظر من پول هاتو جمع کن تا یه چیز خوب بخری...

کسی جواب مارو نمیده ؟!!!

با تشکر ...

ببین دوست منت ویستا اونقدر هم چیز فوق العاده ای نیست که بخوای به خودت اینقدر ضرر بزنی.
7100 یا 7200 کارت های از رده خارج هستند. خریدشون کمی دور از عقله. به نظر من پول هاتو جمع کن تا یه چیز خوب بخری...

دوست عزیز من الان دارم به زور با Xp کار می کنم و قبلا هم ویستا داشتم ولی گرافیکمو ساپورت نمی کرد یعنی استاندارد 128 قرار می داد مجبور بودم دو ویندوزی کنم یعنی با ویستا کارانو انجام می دادم ولی با Xp بازی می کردم .

نظرت در مورد 8400 چیه ؟

(چون روی یه پروژه گرافیکی کار می کنم مجبورم گرافیکمو تغیر بدم ) (از اولم همین قصد رو داشتم)

سلام
با تشکر
این کارت قوی ترین کارت 8800GT در بازار هست.
و گزینه دیگری تو این رنج نیست.

دوست عزیز من الان دارم به زور با Xp کار می کنم و قبلا هم ویستا داشتم ولی گرافیکمو ساپورت نمی کرد یعنی استاندارد 128 قرار می داد مجبور بودم دو ویندوزی کنم یعنی با ویستا کارانو انجام می دادم ولی با Xp بازی می کردم .

نظرت در مورد 8400 چیه ؟

(چون روی یه پروژه گرافیکی کار می کنم مجبورم گرافیکمو تغیر بدم ) (از اولم همین قصد رو داشتم)
8400 کارت زیاد خوبی نیست ! ولی از 7100 و 7200 بهتره... نظر من اینه که اگه دایرکت ایکس 10 نیاز نداری میتونی 7600 GT رو با همین قیمت بخری که قوی تر از اینا هست تقریبا در سطح 8600 GT

از اساتید محترم
من میخواستم یه کارت گرافیک از سری ATI بخرم و پولمم (200 تومن هست) میخواستم یه کمکی بکنید و بگید من چی بخرم و آیا صبر کنم تا اول تابستون؟ (یعنی بعد از امتحانا)
ممنون

من میخواستم یه کارت گرافیک از سری ATI بخرم و پولمم (200 تومن هست) میخواستم یه کمکی بکنید و بگید من چی بخرم و آیا صبر کنم تا اول تابستون؟ (یعنی بعد از امتحانا)
ممنون
تو این رنج از ati تنها hd3850 هستش که الان از 215 تومن داره تا 240 تومن که در کل من پیشنهادش نمیدم میتونی با 30 یا 40 تومن بالاتر کارت بهتری رو در نظر بگیری.
اگر مبشود یک cd rom و dvd writer خوب معرفی کنید
دوست عزیز فکر کنم به عنوان تایپیک توجه نکردی.

با تشک

به نظر من دیگه سری 8 گرفتن اشتباه الان 9600 GT با برند XFX هستش با کر کلاک 700 قیمتم حدود 240 تازه یکم صبر کنی اور شده هاش هم میاد که میرسه شاید به 740 بگیر بورو حالشو ببر .

در کل بعد از 11 با کارت عوض کردن فکر میکنم الان بد ترین موقع برای خرید کارت باشه .

به نظر من دیگه سری 8 گرفتن اشتباه الان 9600 GT با برند XFX هستش با کر کلاک 700 قیمتم حدود 240 تازه یکم صبر کنی اور شده هاش هم میاد که میرسه شاید به 740 بگیر بورو حالشو ببر .

در کل بعد از 11 با کارت عوض کردن فکر میکنم الان بد ترین موقع برای خرید کارت باشه .
مطمئنی core clock 9800GT ش 700MHZ هست؟ یعنی در حالت عادی از over شده های 8800GT بالاتر است:eek: اگه میشه مشخصات کاملشو بذارین .

الان ZOTAC 9600GT AMP 512MB كه كورش هم 725 هست قيمتش 220 الي 230 تومانه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or