مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

البته بارها گفتم که برای بازی Pc مورد خیلی مناسبی نیست ، چون با 400 تا 500 تومن میتونید یک دستگاه Xbox 360 بخرید که تا 6 سال حدودا بتونید بازی ها را بدونه مشکلات Pc بازی کنید بعد از 6 سال هم میفروشیدش 140 حدودا، من این سیستم را خرید تا زمانی که Xbox 360 کپی خود بشه ، خلاصه از من گفتن اینقدر وسوسه نشید برید پول بیشتر برای سیستم بدید ، Pc همیشه چشم و همچشمی پیش میاره که مثلا فلانی یه رم 512 اضافی داره رو سیستمش منم برم بخرم !!!

اگه کسی سعی کنه هم 7800 داشته باشه و هم x360 که ضرر نمیکنه...مثلا اگه 360 بازیهای انحصاری مخصوص خودشو داره مطمعن باشید pc هم همینجور دست رو دست نمیزاره...100% بزرگترین بازیها رو به سمت خودش میکشه.مثلا Half Life 2 : Aftermath - S.T.A.L.K.E.R و چند تای دیگه...که به احتمال زیاد تا چند ماه آینده بیشتر هم میشه.
درسته که با GT6800 هم میتونید بازیها رو با کیفیت عالی ببینید , ولی اگه کسی X360 داشته باشه دیگه با 6800 حال نمیکنه.

بابا دوستان ببينيد من چقدر بدبختم!
ميرم به بابام ميگم يه پولي بده من اين سي پي يو سلرون ضايعمو عوض كنم
ميگه پولم كجا بود من ديشبو تو جوب خوابيدم!!
حالا امروز ميرم مبينم برا اينكه پوز همكارشو بزنه رفته يه گوش W900i سوني اريكسون خريده!:mad:
اي خدا!

دمه بابات گرم:cheesygri .من بابام بچه خوبيه اگه در خواستم منطقي باشه قبول ميكنه.بگم لازم دارم ميگه بخر ولي خوب من روم نميشه همين يك كلمه رو بگم.راستي فرزاد جان هيچ كدوم از كارتهاي موجود در بازار Direct X 10 رو ساپورت نميكنه الان؟

بابا رامين جان اين باباي ما رو تو نشناختي!
خودم چند روز وقت پيش رفته بودم بش گفتم كه اين گوشي W900i گوشي خيلي با حاليه!
حالا رفته خريدتش مياد به من ميگه ساسان ببين چه گوشي توپي خريدم اين مدل رو تو عمرت ديدي؟!؟!؟!؟!
بعد تو به باباي ما ميگي دمت گرم؟!

نوشته شده توسط mohandes_register:
دمه بابات گرم:cheesygri .من بابام بچه خوبيه اگه در خواستم منطقي باشه قبول ميكنه.بگم لازم دارم ميگه بخر ولي خوب من روم نميشه همين يك كلمه رو بگم.راستي فرزاد جان هيچ كدوم از كارتهاي موجود در بازار Direct X 10 رو ساپورت نميكنه الان؟
سلام .
از آقا فرزاد معذرت میخوام که جای ایشون جواب میدم .
خیر دوست عزیز . در حال حاضر هیچ کارت گرافیکی قادر به پشتیبانی از DirectX 10 نیست .
جدیدترین کارتهای انودیا یعنی سری 6 و سری 7 و جدیدترین کارتهای ATI یعنی سری X1000 از DirectX 9C و پایین تر پشتیبانی میکنن .

GF 7800 GTX 512 MB هم قیمت دقیق ندارم اما میدونم که بالای 700 هزار تومنه !
فکر میکنم مصطفی جان درست بگه.چون مثلا 7800GTX256mg با برد ASUS تو پایتخت میده 698 تومن.البته بستگی به بردش داره.

نوشته شده توسط Death Knight:
فکر میکنم مصطفی جان درست بگه.چون مثلا 7800GTX256mg با برد ASUS تو پایتخت میده 698 تومن.البته بستگی به بردش داره.
سلام .
البته همیشه Asus پول اضافی بابت اسمش میخوره ! خیلی نامرده . :mad:
اما فکر کنم دلیل این تفاوت قیمت مدل 256 مگ Asus با مدل های 256 مگ دیگه اینه که این کارتی که شما تو پایتخت قیمت گرفتی مدل Extreme این کارت گرافیک هست که فرکانس هاش کمی از مدل استاندارد بالاتره . :)
-------
راستی دوستان یه خبر .
کارت گرافیک Geforce 7800 GS 256 MB DDR3 , اولین کارت گرافیک سری 7 که برای اسلات AGP عرضه شده بالاخره اومد تو بازار . ;)
اینم مشخصات کارت :
GPU NVIDIA GeForce 7800 GS
GPU/Memory clock 375 /1200 MHz
Memory size 256MB
Output DVI, VGA, TV-Out
Memory Interface 256-bit
Data Bandwidth(GB/sec.) 38.4
Fill Rate(billion texels/sec) 6
Vertices/sec (million) 562
Pixels per clock (peak) 16
RAMDACs (MHz) 400
Micron Process Technology 0.11µ
Graphics Bus AGP 8X interface
CineFX 4.0 Engine
Unified Driver Architecture (UDA)
Intellisample 3.0 Technology HCT
nView Multi-display Technology
Digital Vibrance Control (DVC) 3.0
Microsoft® DirectX®9.0c Optimizations and Support
OpenGL® 2.0 Optimizations and Support​

نوشته شده توسط mohandes_register:
عالي بود.قميتش در چه حدودي ميتونه باشه مصطفي....
سلام .
راستش قیمت این کارت تو بازار های جهانی حدود 270 هزار تومن هست اما معمولا تو ایران گرون تر از این حرفاست .
فکر کنم اگه ایران بیاد حدود 350 شاید کمی هم بالاتر قیمت داشته باشه . :neutral:

من یه کارت گرافیک 6600 با 512 مگابایت حافظه از نوع Ddr 2 خریدم که عملکردش نسبت به کارت 6600 قبلی من 20 در صد بهتره قیمت بسیار مناسبی هم داره فقط 124 هزار تومان. اگه خواستید کارت تو این رنج قیمت بخرید خیلی خوبه و اون رو پیشنهاد می کنم.

آقا من یه Ati radeon X550 Club256Mg 128 Bit گرفتم به قیمت 110000 هزار تومن.ولی اصلا راضیم نمیکنه.میخوام عوض کنم شما میگین چی بگیرم...
Geforce 6600 GT
البته اگه پول بیشتری داری میتونی کارت گرافیکی بهتری هم بخری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or