مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

این Geforce 6600 GT تو مشهد نیست متاسفانه.پولمم یه 10 تا 15 تومن از این بالایی بیشتر نیست...D:
من میگم همون 6600 را بخر...صد در صد شرکت آواژنگ در مشهد نمایندگی داره کافیه به یکی از نمایندگی هاش مراجعه کنی تا از تهران برات این کارت را سفارش بده...حتی اگه خودتم خواستی میتونی مستقیما از طریق تلفن به آواژنگ این کارت را سفارش بدی;)

آقا من یه Ati radeon X550 Club256Mg 128 Bit گرفتم به قیمت 110000 هزار تومن.ولی اصلا راضیم نمیکنه.میخوام عوض کنم شما میگین چی بگیرم...
خیلی گرون خریدید !!! من اول قرار بود X300 SE بگیرم 56 تومن بعد گفتم بزار X 300 خالی بگیرم که بهتر باشه ، بهم گفتند که X300 چند روزه دیگه میاریم منم گفتم خوب یه X550 بزارید برام که قیمتش اگر اشتباه نکنم حدودا 70 تومن بود، کلا خودم میخواستم ATI بگیرم طرف رفت و اومد گفتش که X 550 هم تموم کردند !!!
دیگه داغ کرده بودم ، گفتم X700 داری گفته آره حدودا 125 تومن بود فکر کنم
دیگه خریدمش بعد که خواستیم درایورش را نصب کنیم با یک سری مشکلات بر خورد کردیم و فهمیدیم که مادر بوردم ATI سریه جدیدرا جواب نمیده ، دیگه این شد که یه 6600 خریدم دقیقا 134 تومن( البته طرف پسر عموم بود چند تومن پایین تر باهام حساب کرد)در ضمن کارتم مال GIGABYTE هستش ، گارانتی آواژنگ
ببخشید داستان تعریف کردم ،سرتونا درد آوردم ، خیلی عجیبه شما X550 را گرفتید 110 تومان ، اونم دقیقا 3D CLUB بود، 128 BIT

آخرین ویرایش:
آقا من یه Ati radeon X550 Club256Mg 128 Bit گرفتم به قیمت 110000 هزار تومن.ولی اصلا راضیم نمیکنه.میخوام عوض کنم شما میگین چی بگیرم...

آقا 6600 کارت بسیار خوبیه من هم این کارت رو که گرفتم(که 512 و DDR 2) و هم کارت قبلیم که 6600 بود خیلی راضی بودم.شما هم حتما با چیپ 6600 بگیر قیمتش هم مناسبه.

یه سوال دارم خواهشا کمک کنید درست انتخاب کنم
به نظر شما من این کارت OVERCLOCK شده را نگه دارم یا اینکه (یه مشتری براش پیدا شده) بفروشمش 120 تومن برم یه 6600 GT 256 بگیرم ؟

تا شب وقت دارم تصمیم بگیرم
الان 6600GT 256 تو بازار هست ؟

آخرین ویرایش:
در ضمن قضیه این 6600GT SLI چیه توی سایت لامرد سیستم ؟ خیلی عجیبه زده 200 تومن !!!!

GigaByte GigaByte GV-NX66T256D Video Card SLI
256MB, PCI-Express x16, DVI, 2D/3D DX 9.0C TV-Out
GigaByte - GF-6600 GT
ريال 2,092,000
spacer(1).gif

http://lamerdsystem.com/nx66t256d.html

من زیاد در ضمینه ی کارت گرافیک کار نکردم ولی فکر میکنم SLI یعنی قابلیت استفاده 2 کارت همنوع بر رویه یک سیستم.(البته فکر میکنم انودیا این طور بود و ati میشه از دو کارت غیر همنوع استفاده کرد)

امین جان اینا میدونم !!! اصلا سوال من چیزه دیگه بود
من میگم چرا این Sli اینقدر ارزون زده
من با 6600GT کار نکردم به صورت عملی که بدونم ارزش داره که کارت گرافیکما 120 تومن بفروشم برم 6600GT بخرم ، البته من کارت خودما OVERCLOCK کردم نمیدونم در حال حاضر چقدر اختلاف دارم با 6600GT

به نظر شما من این کارت Overclock شده را نگه دارم یا اینکه (یه مشتری براش پیدا شده) بفروشمش 120 تومن برم یه 6600 Gt 256 بگیرم ؟
الان 6600gt 256 تو بازار هست
بنظر من ارزش نداره..
من نمی دونم کارتت چیه اما اگه میخوای کارتت را عوض کنی صبر کن تا سری بعد کارت های گرافیک که از دایرکس 10 پشتیبانی میکنند بیاد.....چون دایرکس 10 انقدر قابلیت های جدید داره که کارت های فعلی را از دور خارج میکنه...

در ضمن قضیه این 6600GT SLI چیه توی سایت لامرد سیستم ؟ خیلی عجیبه زده 200 تومن !!!!

GigaByte GigaByte GV-NX66T256D Video Card SLI
256MB, PCI-Express x16, DVI, 2D/3D DX 9.0C TV-Out
GigaByte - GF-6600 GT
ريال 2,092,000
قیمت این کارت ها تا حدودی کاهش یافته و همشون تقریبا در همین حدود قیمت هستند.
به نظر شما من این کارت Overclock شده را نگه دارم یا اینکه (یه مشتری براش پیدا شده) بفروشمش 120 تومن برم یه 6600 Gt 256 بگیرم ؟
الان 6600gt 256 تو بازار هست
به نظر من هم زیاد ارزش تعویض نداره چرا که شما با موفقیت هم تونستی کارتتو overclock کنی. البته اگه خیلی مایل هستی که 6600GT داشته باشی خوب می تونی بری اونو بگیری چون بالاخره از 6600 قوی تره و همان یک مقدار هم شاید بتونه نظر شما رو جلب کنه.
من نمی دونم کارتت چیه اما اگه میخوای کارتت را عوض کنی صبر کن تا سری بعد کارت های گرافیک که از دایرکس 10 پشتیبانی میکنند بیاد.....چون دایرکس 10 انقدر قابلیت های جدید داره که کارت های فعلی را از دور خارج میکنه...
البته زیاد هم نمی شه بر مبنای کارت هایی که driectx 10 را ساپرت می کنند کار کرد. کارتهای گرافیکی که بخوان driectx 10 را ساپرت کنند بر حسب براورد تاریخ ریلیز driectx 10 توسط شرکت مایکروسافت که مطمئنن تا آمدن vista طول خواهد کشید، حداقل تا 7-6 ماه آینده این کارت ها وارد بازار نخواهند شد (تازه بعد از این مدت برای اینکه وارد بازار ایران هم شوند مدتی زمان می برد.) البته اینو هم نباید فراموش کرد که کارت هایی که driectx 10 را ساپرت خواهند کرد قطعا در ابتدا کارت هایی هستند که دارای قدرت زیاد می باشند و قیمتشان بالای 200-250$ هست و نمی توان آنها را با کارت های معمولی بازار مقایسه کرد. بنابراین فکر نمی کنم کسی که الان قصد خرید کارتی رو داره لازم باشه تا اومدن کارت هایی که driectx 10 را ساپرت می کنند صیر کنه. اگه قرار باشه در خرید قطعات PC آدم بخواد همش به فکر این باشه که وسیله جدیدتر رو بخره پس هیچ وقت نباید هیچی بخره چون قوی ترین وسیله رو هم بخره نهایت 1 ماه می تونه به عنوان قوی ترین حساب بشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or