مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

در حال حاضر بهترین برد برای کارت گرافیک چیه؟؟
اگه در ایران را میگی بنظر من برد های Giga byte و Asus باصرفه ترند مخصوصا بخاطر گارانتی های خوبی که دارند...کیفیتشونم که حرفی درش نیست..من خودم شخصا گیگا را ترجیح میدم ;)

سلام .
GF 6800 Ultra هم مدل 256 مگابایتی و هم مدل 512 مگابایتیش از خط تولید خارج شده و دیگه تولید نمیشه . پس بهتره طرفش نری . اما قیمت مدل 512 مگابایتی با برد لیدتک باید حدود 530 باشه .
GF 7800 GTX 512 MB هم قیمت دقیق ندارم اما میدونم که بالای 700 هزار تومنه !

آخرین ویرایش:
هم مدل 256 مگابایتی و هم مدل 512 مگابایتیش از خط تولید خارج شده و دیگه تولید نمیشه . پس بهتره طرفش نری . اما قیمت مدل 512 مگابایتی با برد لیدتک باید حدود 530 باشه .
Gf 7800 Gtx 512 Mb هم قیمت دقیق ندارم اما میدونم که بالای 700 هزار تومنه !
مطمئني كه بالاي 700 تومنه.فكر كنم 680000 تومن باشه ها...
نمی تونید قیمت دقیق بدید؟
چه بردی بهتره بگیرم؟

نمی تونید قیمت دقیق بدید؟

من فکر نمیکنم قیمت دقیقشو در ایران پیدا کنی !
ولی آخرین قیمتی که من از GTX7800 256 گرفتم 580 تومن بوده.
و اینجور که خودم متوجه شدم مدل 512 با 256 فقط 100 تومن اختلاف قیمت داره که میشه همون 6800 تومن.چون 6800ultra 512 با GT هم همینجور بود.

تو همین سایت خوندم که با برد گیگا 550 و با برد ایسوز 500 البته راست و دروغش پای نویسندش.
به قول دوستمون تو ایران قیمت دقیقی نداره و هر جا یه قیمت میده.

دوستان اینقدر فقط به فکر کارت گرافیک نباشید
مثلا اگر شما کارت X800 داشته باشید با 2 تا Ram 512 بهتره اینه که برید 7800gtx بگیرید با 2 تا رم 256 (البته این بنچمارک نیست یه مقایسه حدسی هستش) اینا فقط برای مثال گفتم
همیشه 3 تا قطعه هستند که اگر در 1 رده باشند سیستم خوبی خواهید داشت
Gpu ، Cpu ، Ram البته هارد هم میتونه موثر باشه حتما لازم نیست شما بهترین کارت گرافیک را برای بازی انتخاب کنید ، مثلا من خودم به فرض سیستم جدیدم را توی امضاء میتونید ببینید این قطعات تغریبا در یک رده هستند البته به گفته ی یکی از دوستان اگر 6600gt میگرفتم دیگه خیلی بهتر میشد الانم از سیستمم راضی هستم
البته بارها گفتم که برای بازی Pc مورد خیلی مناسبی نیست ، چون با 400 تا 500 تومن میتونید یک دستگاه Xbox 360 بخرید که تا 6 سال حدودا بتونید بازی ها را بدونه مشکلات Pc بازی کنید بعد از 6 سال هم میفروشیدش 140 حدودا، من این سیستم را خرید تا زمانی که Xbox 360 کپی خود بشه ، خلاصه از من گفتن اینقدر وسوسه نشید برید پول بیشتر برای سیستم بدید ، Pc همیشه چشم و همچشمی پیش میاره که مثلا فلانی یه رم 512 اضافی داره رو سیستمش منم برم بخرم !!!
یا فلانی 7800 داره من 6800 پس برم 150-200 تومن بیشتر بدم !!!

نوشته شده توسط ehsan_62:
دوستان اینقدر فقط به فکر کارت گرافیک نباشید
مثلا اگر شما کارت X800 داشته باشید با 2 تا Ram 512 بهتره اینه که برید 7800gtx بگیرید با 2 تا رم 256 (البته این بنچمارک نیست یه مقایسه حدسی هستش) اینا فقط برای مثال گفتم
همیشه 3 تا قطعه هستند که اگر در 1 رده باشند سیستم خوبی خواهید داشت
Gpu ، Cpu ، Ram البته هارد هم میتونه موثر باشه حتما لازم نیست شما بهترین کارت گرافیک را برای بازی انتخاب کنید ، مثلا من خودم به فرض سیستم جدیدم را توی امضاء میتونید ببینید این قطعات تغریبا در یک رده هستند البته به گفته ی یکی از دوستان اگر 6600gt میگرفتم دیگه خیلی بهتر میشد الانم از سیستمم راضی هستم
البته بارها گفتم که برای بازی Pc مورد خیلی مناسبی نیست ، چون با 400 تا 500 تومن میتونید یک دستگاه Xbox 360 بخرید که تا 6 سال حدودا بتونید بازی ها را بدونه مشکلات Pc بازی کنید بعد از 6 سال هم میفروشیدش 140 حدودا، من این سیستم را خرید تا زمانی که Xbox 360 کپی خود بشه ، خلاصه از من گفتن اینقدر وسوسه نشید برید پول بیشتر برای سیستم بدید ، Pc همیشه چشم و همچشمی پیش میاره که مثلا فلانی یه رم 512 اضافی داره رو سیستمش منم برم بخرم !!!
یا فلانی 7800 داره من 6800 پس برم 150-200 تومن بیشتر بدم !!!
با صحبت های این دوستمون موافقم . مطمئن باشید که اگه شما برین حالا بگیم حدود 680 پول بدین واسه GF 7800 512 MB بهتون جایزه نوبل نمیدن !!
چیزی بگیرین که کارتون رو راه بندازه و قیمت مناسبی هم داشته باشه .
الان شما با حدود 400 تومن میتونین یه GF 6800 GT 256 MB بگیرین که بازیهای حاضر رو عالی و بازیهای2 - 3 سال آینده رو با کیفیت خوبی انجام خواهد داد .
در ضمن تازگی ها کارت ATI Radeon X1900 XTX 512 MB به بازار اومده که به زودی تو ایران هم میاد و نکته ای که هست اینه که از نظر قیمت تقریبا با GF 7800 GTX 512 MB یکی هست اما کارایی بالاتری داره . اگه واقعا تصمیم دارین اینقدر واسه کارت خرج کنین صبر کنین تا این کارت بیاد .

از راهنمایی همه ممنون من امروز با نمایندگی xfx تماس گرفتم گفت ما این کارتو 670 میدیم منم گفتم ببینم شماها نظرتون چیه آیا بگیرم یا نگیرم می ارزه اینقدر براش پول بدم؟

از راهنمایی همه ممنون من امروز با نمایندگی xfx تماس گرفتم گفت ما این کارتو 670 میدیم منم گفتم ببینم شماها نظرتون چیه آیا بگیرم یا نگیرم می ارزه اینقدر براش پول بدم؟
به نظر من که نه..........
حداقل یکم دیگه صبر کن حالا که انقدر میخوای پول بدی یک کارت گرافیک بخر که قابلیت DirecX 10 را هم داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or