نوشته شده توسط Kain:شما اول بگو مادربورد برای سی پی یو های اینتل میخوای یا AMD تا بهت معرفی کنم .
قیمت xfx geforce 6800 ultra رو ندارم اما همون موقع که رفتیم واسه یکی از بچه ها Geforce 7800 GTX بگیریم 7800 مدل Extreme Edition رو میگفت 610 تومن !
من این عکس رو توی سایت SLI Zone هم دیدم خدا می مدونه قیمتش چقدره!:angel::neutral:نوشته شده توسط gamer220:نخیر دوست من , شما با SLI میتونید 2 کارت از یک نوع و هردو از یک شرکت رو با هم استفاده کنید و نمیتونید دو کارت متفرقه رو با هم SLI کنید .
این عکس مربوط به تکنالاژی بعدی SLI هست یعنی : 2 کارت برروی 1 چیپ و روی یک pci .
هر ارزونی بی علت نیست.چرا که تقریبا تمام 7800 ها -بردهای مختلف- در حدود 600 تومن و بیشتر هستند.PixelView-PCI-Express 7800 GT - 256MB GDDR3 380000 Tomans
کارتی هست که به قیمتش میارزه و فکر میکنم ارزونترین مدل 7800 باشه
آرین جان قیمت asus 6800td الان 254 هزار تومن هست(256mg)هم قیمت این کارت رو میخوام : xfx geforce 6800 gs و هم قیمت asus n6800td هر دو 256 مگابایت .
مهدی جان بستگی به مادربورد داره.مثلا بعضی از مادربورد های ASUS که SLi هستن این قابلیت رو دارن که با یک کارت هم کار میکنن.تکنولوژی nVida چنین خصوصیتی نداره
حتما باید هر دو کارت گرافیک یه مدل باشن
ولی در تکنولوژی ATI میشه چنین کاری کرد
دو کارت متفاوت رو با هم استفاده کرد
سلامنوشته شده توسط gamer220:من برای AMD میخوان , هم قیمت این کارت رو میخوام : xfx geforce 6800 gs و هم قیمت asus n6800td هر دو 256 مگابایت .
سلام .نوشته شده توسط Behzad:سلام به همه
دوستان کسی توی بازار ایران کارت GeForce 6800GS که AGP8x باشه دیده ؟
قیمتش رو کسی میدونه توی ایران ؟
توی دبی میدونید گیر میاد یا نه ؟
قیمتش رو کسی میدونه توی دبی ؟
اگه کسی میدونه یه اطلاعی بده
مرسی
به نظر من دبی رو بی خیال !!