مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

مگه میشه؟!؟!؟البته میخوام تا 2 ماه دیگه سیستمو کلا ارتقاع بدم.اون موقع کارتمو دوباره عوض میکنم.یه PCI Expres میخوام بگیرم...اگه میشه بگین تا 200000 تومن میشه چه کارته خوبی گرفت؟؟؟البته اگر قیمتا تغییر نکنه...
من چند وقت پیش برای کسی یه دونه:Asus 6800 256mg گرفتم 254 هزار تومن. اگه بتونی اینو بخری تقریبا تا چند وقت خیالت راحته.البته یه کار دیگه هم میتونی بکنی همون 200 تومن رو بدی یه 6600GT بخری و یه رم 1 گیگ بخری که خیلی تاثیر داره تو بازی.

فکر کن الان بهترین کاری که مسشه کرد صبر کردنه .
مطمئن باشین در صورت خرید یا ارتقا سیستم تا 3 - 4 ماهه دیگه پشیمون میشین .
خوب بستگی داره که هر کسی چه علاقه ای داره.مثل خوده من!

می خواستم بدونم این کارت روی برد های مختلف چنده الان:angel:
:arrowl:nVIDIA Geforce 7800 GTX 512 MB
اصلا اومده ایران!؟:confused:
اگه جایی توی تهران دیدید می فروخت آدرسش هم بدید ممنون میشم خیلی دنبالشم.:cheesygri
فقط مثل بقیه نگید این کارت رو برای چی می خوای!!!!!!!:neutral::(

آخرین ویرایش:
نقل قول..............................................................
می خواستم بدونم این کارت روی برد های مختلف چنده الان
nVIDIA Geforce 7800 GTX 512 MB
اصلا اومده ایران!؟
اگه جایی توی تهران دیدید می فروخت آدرسش هم بدید ممنون میشم خیلی دنبالشم.
فقط مثل بقیه نگید این کارت رو برای چی می خوای!!!!!!
...........................................................................................

اومدنش که اومده من تو نمایشگاه دیدمش ...اما اگه کامپیوترت را بفروشی ( تازه اگه کامپیوترت مدل بالا باشه) شاید بتونی این کارت را بخری.....
آواژنگ این کارت را داره کافیه زنگ بزنی قیمتش را بپرسی

ببین الان 7800GTX من دو مدل تو ایران دیدم.
یکی با برد Asus قیمت 698 هزار تومن.پایتخت میفروشه.
یکی هم Giga فک کنم 613 هزار تومن.اواژنگ داره.

نوشته شده توسط farzadlion:
نقل قول..............................................................
می خواستم بدونم این کارت روی برد های مختلف چنده الان
nVIDIA Geforce 7800 GTX 512 MB
اصلا اومده ایران!؟
اگه جایی توی تهران دیدید می فروخت آدرسش هم بدید ممنون میشم خیلی دنبالشم.
فقط مثل بقیه نگید این کارت رو برای چی می خوای!!!!!!
...........................................................................................

اومدنش که اومده من تو نمایشگاه دیدمش ...اما اگه کامپیوترت را بفروشی ( تازه اگه کامپیوترت مدل بالا باشه) شاید بتونی این کارت را بخری.....
آواژنگ این کارت را داره کافیه زنگ بزنی قیمتش را بپرسی
پولش مساله ای نیست!:cheesygri
فقط اومده باشه خوبه
و از Death Knight هم بخاطر قیمت متشکرم

سلام من کارت Geforce 7800 GTX 512 MB jتو بازار ندیدم اما جاتون خالی پریروز با یکی از بچه های مایه دار رفتیم و براش یه کارت Leadtek Geforce 7800 GTX 256 MB گرفتیم .
رفتیم رو سیستمش وصل کردیم وااااااااای .
نمیدونم چی بگم . یه غول بی شاخ و دم که تست های 3D Mark و همه بازی ها رو میخورد !
لااقل نمردیم و با یه کارت خفن هم کار کردیم !
کارت رو خریدیم حدود 560 هزار تومن .
ای خداااااا ....

من چیزی در مورد 7800 نمی دونم ولی خب فکر میکنم اگه یه مادربرد sli بگیری با 2 تا asus 6800gt که 250 باید باشه خیلی چیز جالب تری بشه تا 700 تومان کارت بخری البته ببخشید که من فضولی کردم

نقل قول------------------------------------------------------------------------------
من چیزی در مورد 7800 نمی دونم ولی خب فکر میکنم اگه یه مادربرد sli بگیری با 2 تا asus 6800gt که 250 باید باشه خیلی چیز جالب تری بشه تا 700 تومان کارت بخری البته ببخشید که من فضولی کردم
--------------------------------------------------------------------------------------
فکر بدیم نیست منتها باید اول آیا هزینه ی خرید دو تا کارت گرافیک G6800 GT و و مادر بوردی که از SLI پشتیبانی می کنه آیا باصرفه تر از خرید یک کارت 7800 GTX هست یا نه؟؟؟ اما خب مطمعنا این کار از لحاظ کارایی و سرعت بهتر از خرید یک کارت 7800 هست

نوشته شده توسط Josef Balsamo:
سلام .
دوست عزیز کارت 6800 GT کجا میدن 250 تومن ؟؟؟؟؟
آدرس بده من یه کامیون خریدارم !
تخفیف هم نمیخوام . همون 250 تومن خوبه ! ;)

نوشته شده توسط Kain:
سلام من کارت Geforce 7800 GTX 512 MB jتو بازار ندیدم اما جاتون خالی پریروز با یکی از بچه های مایه دار رفتیم و براش یه کارت Leadtek Geforce 7800 GTX 256 MB گرفتیم .
رفتیم رو سیستمش وصل کردیم وااااااااای .
نمیدونم چی بگم . یه غول بی شاخ و دم که تست های 3D Mark و همه بازی ها رو میخورد !
لااقل نمردیم و با یه کارت خفن هم کار کردیم !
کارت رو خریدیم حدود 560 هزار تومن .
ای خداااااا ....
خوب مثل اینکه یکم تاپیک زنده شد :welcome:

من توی یکی از مغازه های پایتخت Leadtek Geforce 7800 GTX 512 MB رو ۸۰۰ و خورده ای قیمت گرفتم!:shocked:
فکر بدیم نیست منتها باید اول آیا هزینه ی خرید دو تا کارت گرافیک G6800 GT و و مادر بوردی که از SLI پشتیبانی می کنه آیا باصرفه تر از خرید یک کارت 7800 GTX هست یا نه؟؟؟ اما خب مطمعنا این کار از لحاظ کارایی و سرعت بهتر از خرید یک کارت 7800 هس
خوب شاید از لحاظی به صرفه تر باشه ولی من این کارتو بخاطر یک سری امکاناتی که داره می خرم حتی حاضر نیستم با ۲۵۶ اون عوضش کنم!:cheesygri

ای بابا ! تاپیک رفته همونجایی که موندس زندانی بود :d

---------
بچه ها یک لطفی کنید , یک mother board که pci-e16x و agp 8x ساپرت کنه , یکی از asus و gigabyte معرفی کنید , هر دو جدید باشن . با قیمتشون

بعدشم قیمت xfx geforce 6800 ultra رو میخوام
فقط سری ی ی
موفق باشید

167.gif
167.gif
167.gif
167.gif
هیچکی نیست جواب مارو بده ؟
167.gif

نوشته شده توسط gamer220:
ای بابا ! تاپیک رفته همونجایی که موندس زندانی بود :d

---------
بچه ها یک لطفی کنید , یک mother board که pci-e16x و agp 8x ساپرت کنه , یکی از asus و gigabyte معرفی کنید , هر دو جدید باشن . با قیمتشون

بعدشم قیمت xfx geforce 6800 ultra رو میخوام
فقط سری ی ی
موفق باشید
شما اول بگو مادربورد برای سی پی یو های اینتل میخوای یا AMD تا بهت معرفی کنم .
قیمت xfx geforce 6800 ultra رو ندارم اما همون موقع که رفتیم واسه یکی از بچه ها Geforce 7800 GTX بگیریم 7800 مدل Extreme Edition رو میگفت 610 تومن !

سلام

یه سوالی می خواستم بدونم میشه دو تا کارت گرافیک مختلف رو با هم اس ال آی کرد!؟:confused:
مثلا GF 7800 GTX رو با GF 6800 اس ال آی میشه؟
یا باید حتما هر دوشون از یک مدل باشند؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or