farzadlion
کاربر سایت
اشکان جان تا حدودی حق با توه..اما با اطلاعاتی که من دارم سری جدید کارت های انویدیا در تابستان امسال راهی بازار میشند یعتی زود تر از ورود ویندوز ویستا..اگه یادت باشه انویدیا کارت های مبتنی بر Directx 9 C را هم زودتر از اینکه مایکروسافت نسخه ی Directx 9C را منتشر کنه روانه ی بازار کرد......البته زیاد هم نمی شه بر مبنای کارت هایی که driectx 10 را ساپرت می کنند کار کرد. کارتهای گرافیکی که بخوان driectx 10 را ساپرت کنند بر حسب براورد تاریخ ریلیز driectx 10 توسط شرکت مایکروسافت که مطمئنن تا آمدن vista طول خواهد کشید، حداقل تا 7-6 ماه آینده این کارت ها وارد بازار نخواهند شد (تازه بعد از این مدت برای اینکه وارد بازار ایران هم شوند مدتی زمان می برد.) البته اینو هم نباید فراموش کرد که کارت هایی که driectx 10 را ساپرت خواهند کرد قطعا در ابتدا کارت هایی هستند که دارای قدرت زیاد می باشند و قیمتشان بالای 200-250$ هست و نمی توان آنها را با کارت های معمولی بازار مقایسه کرد. بنابراین فکر نمی کنم کسی که الان قصد خرید کارتی رو داره لازم باشه تا اومدن کارت هایی که driectx 10 را ساپرت می کنند صیر کنه. اگه قرار باشه در خرید قطعات PC آدم بخواد همش به فکر این باشه که وسیله جدیدتر رو بخره پس هیچ وقت نباید هیچی بخره چون قوی ترین وسیله رو هم بخره نهایت 1 ماه می تونه به عنوان قوی ترین حساب بشه.
در مورد قیمت ها هم تا اونجایی که من میدوم سری جدید کارت های Direct X 10 در 3 رده قیمت راهی بازار میشه که عبارتند از High End...Mid Range و Low end که هر کدوم از این 3 دسته هم قیمت های مشخصی دارتد ...معمولا کارت هایی که قیمت بالاتر از 300 دلار دارند در رده ی High End جا میگیرند..پس مطمعن باش کارت دایرکس 10 با قیمت 200 دلار هم موجود خواهد بود...البته در اینکه انویدیا و یا ای تی آی در ابتدا کارت های سری High end را عرضه میکنند هیچ شکی نیست
در مورد ورود به بازار ایران هم مطمعن باش اگه این کارت ها به بازار بیاند شرکت آواژنگ این کارت ها را بسرعت در بازار ایران میاره دقیقا مثل سری 7800 انویدیا...اگه میبینی تا حدودی سری های جدید در ایران کمیابند بخاطر کمبود تقاضاست مگر نه اگر تقاصا کنی بسرعت برات میفرستند
![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)
در آخر هم اضافه کنم اگه من میگم که دوستمون منتظر بشه تا سری دایرکس 10 بیاد بخاطر اینکه که بازی های سال آینده اکثرا بر اساس دایرکس 10 ساخته خواهد شد و دایرکس 10 انقدر از لحاظ ویژگی هایی که داره سر تر ار دایرکس 9C هست که من مطمعنم دوستمون ازینکه کمی بیشتر صبر نکرده پشیمون میشه...حالا اگه مایلند برای اندکی سرعت بیشتر 6600 GT بخرند برای من فرقی نداره...
آخرین ویرایش: