مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

البته زیاد هم نمی شه بر مبنای کارت هایی که driectx 10 را ساپرت می کنند کار کرد. کارتهای گرافیکی که بخوان driectx 10 را ساپرت کنند بر حسب براورد تاریخ ریلیز driectx 10 توسط شرکت مایکروسافت که مطمئنن تا آمدن vista طول خواهد کشید، حداقل تا 7-6 ماه آینده این کارت ها وارد بازار نخواهند شد (تازه بعد از این مدت برای اینکه وارد بازار ایران هم شوند مدتی زمان می برد.) البته اینو هم نباید فراموش کرد که کارت هایی که driectx 10 را ساپرت خواهند کرد قطعا در ابتدا کارت هایی هستند که دارای قدرت زیاد می باشند و قیمتشان بالای 200-250$ هست و نمی توان آنها را با کارت های معمولی بازار مقایسه کرد. بنابراین فکر نمی کنم کسی که الان قصد خرید کارتی رو داره لازم باشه تا اومدن کارت هایی که driectx 10 را ساپرت می کنند صیر کنه. اگه قرار باشه در خرید قطعات PC آدم بخواد همش به فکر این باشه که وسیله جدیدتر رو بخره پس هیچ وقت نباید هیچی بخره چون قوی ترین وسیله رو هم بخره نهایت 1 ماه می تونه به عنوان قوی ترین حساب بشه.
اشکان جان تا حدودی حق با توه..اما با اطلاعاتی که من دارم سری جدید کارت های انویدیا در تابستان امسال راهی بازار میشند یعتی زود تر از ورود ویندوز ویستا..اگه یادت باشه انویدیا کارت های مبتنی بر Directx 9 C را هم زودتر از اینکه مایکروسافت نسخه ی Directx 9C را منتشر کنه روانه ی بازار کرد......

در مورد قیمت ها هم تا اونجایی که من میدوم سری جدید کارت های Direct X 10 در 3 رده قیمت راهی بازار میشه که عبارتند از High End...Mid Range و Low end که هر کدوم از این 3 دسته هم قیمت های مشخصی دارتد ...معمولا کارت هایی که قیمت بالاتر از 300 دلار دارند در رده ی High End جا میگیرند..پس مطمعن باش کارت دایرکس 10 با قیمت 200 دلار هم موجود خواهد بود...البته در اینکه انویدیا و یا ای تی آی در ابتدا کارت های سری High end را عرضه میکنند هیچ شکی نیست

در مورد ورود به بازار ایران هم مطمعن باش اگه این کارت ها به بازار بیاند شرکت آواژنگ این کارت ها را بسرعت در بازار ایران میاره دقیقا مثل سری 7800 انویدیا...اگه میبینی تا حدودی سری های جدید در ایران کمیابند بخاطر کمبود تقاضاست مگر نه اگر تقاصا کنی بسرعت برات میفرستند ;)

در آخر هم اضافه کنم اگه من میگم که دوستمون منتظر بشه تا سری دایرکس 10 بیاد بخاطر اینکه که بازی های سال آینده اکثرا بر اساس دایرکس 10 ساخته خواهد شد و دایرکس 10 انقدر از لحاظ ویژگی هایی که داره سر تر ار دایرکس 9C هست که من مطمعنم دوستمون ازینکه کمی بیشتر صبر نکرده پشیمون میشه...حالا اگه مایلند برای اندکی سرعت بیشتر 6600 GT بخرند برای من فرقی نداره...;) من خودم این کارت را دارم و ازش خیلی راضیم;)

آخرین ویرایش:
اشکان جان تا حدودی حق با توه..اما با اطلاعاتی که من دارم سری جدید کارت های انویدیا در تابستان امسال راهی بازار میشند یعتی زود تر از ورود ویندوز ویستا..اگه یادت باشه انویدیا کارت های مبتنی بر Directx 9 C را هم زودتر از اینکه مایکروسافت نسخه ی Directx 9C را منتشر کنه روانه ی بازار کنه...
در مورد قیمت ها هم تا اونجایی که من میدوم سری جدید کارت های Direct X 10 در 3 رده قیمت راهی بازار میشه که عبارتند از High End...Mid Range و Low end که هر کدوم از این 3 دسته هم قیمت های مشخصی دارتد ...معمولا کارت هایی که قیمت بالاتر از 300 دلار دارند در رده ی High End جا میگیرند..
در مورد ورود به بازار ایران هم مطمعن باش اگه این کارت ها به بازار بیاند شرکت آواژنگ این کارت ها را میاره دقیقا مثل سری 7800 انویدی
فرزاد جان درسته کارت های Directx 9.0c شرکت انویدیا زود وارد بازار شدند. البته دلیل هم وجود داره چون Directx 9.0c در واقع یک ورژن آپدیت شده از همان ورژن 9.0 می باشد و تفاوت خیلی زیادی از نظر ساختاری ندارد ولی ساختار Directx 10 قطعا تفاوت های زیادی خواهد داشت. در مورد این Directx 10 من چند وقت پیش تمامی سایت های معتبر و مهم در زمینه سخت افزار رو مطالعه کردم چون برای خودمم که می خوام کارت گرافیک بخرم مهم بود. اما در هیچ جایی اطلاعاتی مبنی بر اینکه کارت های سری جدید انویدیا زودتر از Vista و در تابستان راهی بازار می شوند پیدا نکردم. البته احتمالا شما منبع معتبری را در اختیار دارید.

در مورد قیمت ها هم من منظورم این نبود که همشون گرون قیمت هستن ولی اگه یه نگاهی به سری های جدید کارت گرافیک در دوره های گذشته بیندازیم متوجه می شویم که همیشه در ابتدا کارت های قوی تر و گران هر سری ساخته و وارد بازار می شوند سپس مدتی بعد کارت های ارزانتر آن سری ساخته می شوند و هیچ وقت کارت های معمولی و ارزان همراه با کارت های قوی و high-end اون سری عرضه نشده اند.

در مورد ورود کارت های جدید توسط شرکت ها هم زیاد به گفته ها و مطالبشون توجه نکنید. همین کارت 7800GTX حدودا یک ماه بعد از ریلیزش در بازار های جهانی در ایران در دسترس قرار گرفت. اینا می گن ما می یاریم و داریم ولی هر وقت ازشون بخوای با بهونه هایی مثل الان تو انبار ندرایم و ... موضوع را رد می کنند.

ولی ساختار Directx 10 قطعا تفاوت های زیادی خواهد داشت. در مورد این Directx 10 من چند وقت پیش تمامی سایت های معتبر و مهم در زمینه سخت افزار رو مطالعه کردم چون برای خودمم که می خوام کارت گرافیک بخرم مهم بود. اما در هیچ جایی اطلاعاتی مبنی بر اینکه کارت های سری جدید انویدیا زودتر از Vista و در تابستان راهی بازار می شوند پیدا نکردم. البته احتمالا شما منبع معتبری را در اختیار دارید.
اشکان جان کاملا درست میگی..اما کارت های دایرکس 10 از ورژن های قبلی هم پشتیباتی میکنه...مثلا شما میتونی یک بازی که برای دایرکس 9 ساخته شده را با یک کارت دایرکس 10 هم بازی کنی...معمولا تمامی کارت های گرافیک ار ورژن های قبلی دایرکس پشتیبانی می کنند و سازگاریه کامل دارند...برای مثال میتونی یک کارت دایرکس 9 را یر روی یک ویندوز که دایرکس 8 روش نصبه ببندی و بدون مشکل باهاش کار کنی و حتی با بازی هایی که برای دایرکس 8 نوشته شده باهاش بازی کنی..کارت های دایرکس 10 هم ازین قاعده مستثنی نیستند...شما فقط نمی تونی از قابلیت ها و ویژگی های جدیدش استفاده کنی...

در مورد تاریخ عرضه ی سری جدید کارت های انویدیا هم من این مطلب را در PCmagazine خوندم.....البته خبرش بطور رسمی نبود ..اما احتمالش اینکه کارت های جدید انویدیا در ماه سپتامبر و یا اکتبر راهی بازار بشند خیلی زیاده...

در مورد قیمت ها هم من منظورم این نبود که همشون گرون قیمت هستن ولی اگه یه نگاهی به سری های جدید کارت گرافیک در دوره های گذشته بیندازیم متوجه می شویم که همیشه در ابتدا کارت های قوی تر و گران هر سری ساخته و وارد بازار می شوند سپس مدتی بعد کارت های ارزانتر آن سری ساخته می شوند و هیچ وقت کارت های معمولی و ارزان همراه با کارت های قوی و high-end اون سری عرضه نشده ان
من با این قسمت حرفت کاملا موافقم..اما هیچوقت هم فاصله ی عرضه ی کارت های سطح بالا و متوسط زیاد نبوده...نمونش میشه به سری Geforce 6XXX اشاره کرد

دوستمون منتظر بشه تا سری دایرکس 10 بیاد بخاطر اینکه که بازی های سال آینده اکثرا بر اساس دایرکس 10 ساخته خواهد شد و دایرکس 10 انقدر از لحاظ ویژگی هایی که داره سر تر ار دایرکس 9c هست که من مطمعنم دوستمون ازینکه کمی بیشتر صبر نکرده پشیمون میشه...حالا اگه مایلند برای اندکی سرعت بیشتر 6600 Gt بخرند برای من فرقی نداره...;) من خودم این کارت را دارم و ازش خیلی راضیم;)

خیلی ممنون از توضیحات شما ولی در آخر جواب من کامل داده نشد
چند تا از بچه ها که در جریان کار من هستند ... من میخواستم پارسال 6800ultra بخرم ولی الان قصدم فقط اینه که یه کارت خوب داشته باشم تا امدند Xbox 360 بیکار نباشم
من سوال اینه که آیا الان که من Overclock کردم باز هم تفاوت زیادی با 6600gt دارم>؟
اگر فرزاد جان لطف میکردند و امتیاز بازیه F.e.a.r را روی حالت Auto Detect
اینجا بزارند من خیلی ممنون میشم تا بتونم با امتیاز الانم مقایسه کنم
باز هم میگم توی بازیه Riddick در حالت معمولی 59 فریم در حالت Oc حدودا 85 فریم
تو بازیه در کل 20 فریم افزایش داشتم
Doom3 حدودا 15 فریم افزایش(البته فریم ها توی DOOM 3 ثابت هست ولی من با احتساب به کم نشدن فریم ها اینا میگم)

Bf2 حدودا 25 فریم
توی Nfs:mw حدودا 7-8 فریم
توی Call Of Duty هیچ تغییری توی شماره ی فریم ها نداشتم ولی انگار دارم به جای
25-40 فریم دارم 30 -50 فریم بازی میکنم
توی Quake تغییر زیادی نداشتم
توی Ut2004 حدودا 15 فریم
حالا یه چیزه خیلی جالب بهتون بگم :
جاهایی که من اختلاف فریم زیادی نداشتم مثل Nfs :mw بازی هایی بودند که اختلاف کمی بین 6600 و 6600gt داشته
توی Quake تفاضل فریم این 2 تا کارت 9 تا بوده
توی Nfs:mw حدودا 7 تا
در نهایت سرتونا درد نیارم من باید حد اقل اختلاف 15 فریم توی F.e.a.r نسبت به 6600gt داشته باشم
تنها بازی که با Cc 550 و Mc 630 مشکل داشته Bf2 بوده که قسمت Hud Map پرش پیدا کرد

آخرین ویرایش:
اگر فرزاد جان لطف میکردند و امتیاز بازیه F.e.a.r را روی حالت Auto Detect
اینجا بزارند من خیلی ممنون میشم تا بتونم با امتیاز الانم مقایسه کنم
احسان جان من خیلی وقته این بازی را از روی کامپیوترم پاک کردم و متاسفانه بازیش را هم ندارم که بخوام دوباره نصب کنم...

در کل بنظرم تعداد فریم چندان اهمیتی نداره اگه از عملکرد و سرعت کارتت در بازی ها راضی هستی نبازی نیست که کارت گرافیکت را عوض کنی ...من بودم با همین کارت میساختم;)

آخه من برای اینکه کاهش فریم نداشته باشم توی بازی های جدید همش مجبورم
600 در 800 بازی کنم ، من خیلی بدم میاد که وسط بازی افت فریم داشته باشم
مثلا توی F.e.a.r تا به عمق تصویر زیاد میرسم فریم ها به 30 میرسه ولی تا میرم توی اتاق ها میرسه به 60-70
تی Bf 2 هم همینطوره اگر کارکتور ها توی صفحه بیشتر از 10 تا بشند فریم میرسه به 40
ولی در حالت عادی اکثرا 60-70 فریم دارم
همین تفاضل که آزار میده
در ضمن میدونید که اگر فریم ها از 60 (دقیقا عدد 60) به بالا باشه اون وقت زمانیه که میتونید Vertical Sync را فعال کنید اون موقع هستش که فریم ها به ایده عال خودش میرسه ، یعنی اگر شما 60 فریم با Vs داشته باشید در مقایسه با 150 فریم Non-vs شاهکاره ، چون دیگه یک دست Render میکنه

آخه من برای اینکه کاهش فریم نداشته باشم توی بازی های جدید همش مجبورم
600 در 800 بازی کنم ، من خیلی بدم میاد که وسط بازی افت فریم داشته باشم
مثلا توی F.e.a.r تا به عمق تصویر زیاد میرسم فریم ها به 30 میرسه ولی تا میرم توی اتاق ها میرسه به 60-70
تی Bf 2 هم همینطوره اگر کارکتور ها توی صفحه بیشتر از 10 تا بشند فریم میرسه به 40
ولی در حالت عادی اکثرا 60-70 فریم دارم
همین تفاضل که آزار میده
در ضمن میدونید که اگر فریم ها از 60 (دقیقا عدد 60) به بالا باشه اون وقت زمانیه که میتونید Vertical Sync را فعال کنید اون موقع هستش که فریم ها به ایده عال خودش میرسه ، یعنی اگر شما 60 فریم با Vs داشته باشید در مقایسه با 150 فریم Non-vs شاهکاره ، چون دیگه یک دست Render میکنه
احسان جان با این توضیحاتی که دادی فکر می کنم اگه کارت گرافیک High End بخری بهتره چون حتی Geforce 6600 GT هم در بازی نظیر FEAR خیلی عالی جواب نمیده....خود سازندگان FEAR گفته بودند که این بازی برای کارت های گرافیک نسل فعلی بصورت ایده آل جواب نمیده و پشنهاد کرده بودند حتی در کارت های High End هم برای اجرای بازی در فریم ریت مناسب چند تا از گزینه های گرافیکی بازی را غیر فعال کنید...البته اونا 40 فریم در ثانیه را مد نظر قرار داده بودند...;)

آخرین ویرایش:
سلام فرزاد جان یه جورایی پشیمونم کردی از خریدش البته هنوز شک دارم;)
آخه میدونی عزیز چیه؟
من یه 80 تومن پول اضافی گیرم اومده:cheesygri

ببخشید بحث شیرین و بی ربط دایی رکس رو میشکونم (بیچاره دایی)
ولی یک سوال داشتم
به نظرتون یک کارت گرافیکی خوب در حد فیر راحت اجرا کنه البته بیش از 100 نباشه چی هستش

به نظرتون یک کارت گرافیکی خوب در حد فیر راحت اجرا کنه البته بیش از 100 نباشه چی هستش
بهترین کارت گرافیک های جهان هم به راحتی نتونستن فییر رو بازی کنن بعد میخوای با 100 تومن پول یه کارت بگیری که فییر رو به راحتی اجرا کنه.نه میثم جان چنین کارتی وجود نداره اگه بود مفت بود....

ولی یک سوال داشتم
به نظرتون یک کارت گرافیکی خوب در حد فیر راحت اجرا کنه البته بیش از 100 نباشه چی هست
میثم جان تنها روشی که میشه Fear را بالای 100 فریم بازی کرد استفاده از تکنولوژی SLI هست;) ... یعنی با 2 کارت گرافیک ....
الان کارت های گرافیکی ساخته شده که بر روی یک برد دو Gpu (پردازنده کارت گرافیک) قرار داره و سرعت خیلی بالایی دارند..حالا حساب کن که با استفاده از Sli دو کارت گرافیک از این نوع را روی یک سیستم ببندیم..یعنی میشه 4 Gpu روی یک سیستم که سرعت فوق العاده بی نظیری دارند..البته این روش یکسری اشکالاتی هم داره که در حال حاضر در بحث ما جای نمیگیره

آخه میدونی عزیز چیه؟
من یه 80 تومن پول اضافی گیرم اومده
پس احسان جان هوا منم داشته باش :cheesygri

آخرین ویرایش:
بابا من مثال زدم نگفتم فیر رو بیاد همین العان اجرا کنه که امین
درست ولی فکر نکنم این قسمتش زیر 150 باشه نه
الان کارت گرافیک خوب تو مایه های 100 زیرش چی که بیشتر بازی هارو هم ساپروت کنه من کارت گرافیکم همه بازی هارو ساپورت میکنه ولی نمی دونم چرا جدیدا بازی نید فور اسپید اینهارو که می خوام بازی کنم خیلی تیک میزنه بچه تیکی شد رفت قبلا اینجوری نبود برای این سری جدید بازی ها هم تو فکر خرید یک کارت خوب هستم شما چیش پیشنهاد میکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• MO021

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or