مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

در مورد کارتای AMD هم اکثر XFX ها رو ماین شده بدون چون تاجایی که یادمه کارتای محبوبی بودن واسه ماین.
اما ماین هم مشکلی نداره اگه کامل مهلت تست بگیرید و تمام مواردی که دوستان تو این تاپیک گفتن رو چک کنید.
هرچی کارت جدیدتر باشه مدت کمتری ماین شده چون ماین از 2022 دیگه جمع شد.
مثلا همین rx 6700xt عرضش مارچ و اپریل 2021 بوده مگه چقد فرصت بوده که یارو ماین کنه.دیگه باید خیلی بدشانس باشی که کل مدت ماقبل اینکه دستت برسه ماین سنگین شده باشه ولی معمولا کارتای قبل از 2020 خیلی ماین شده بودن چون اونوقتا اوج دوره ماین بوده.
خودم امروز دارم میرم xfx 6700xt میخرم بعنوان دهمین کارت گرافیک کارکرده ای که تو این چنسال خریدم

• Like
Reactions: majidred2011
دوستان همه ی کارت گرافیک های بازار ماین شده هستن به ندرت بدون ماین پیدا بشه

اما ماین شده هم داریم تا ماین شده درسته که کارت جدید تر کمتر ماین شده اما ممکنه طرف ناشی بوده باشه به کارت اسیب زده باشه بهتره که اتفاقا از ماینر حرفه ای کارت بخرید که مدام دما با کارت هاش چک می کرده یا کسی که ماین خونگی می کرده و اطلاعاتش خوب بوده حواسش به کارت بوده

لست پارت ۱ چرا رو 5700xt مشکل داره همش لگه نمیشه بازی کرد یعنی کارت واقعا برای این بازی ضعیفه؟

دوستان همه ی کارت گرافیک های بازار ماین شده هستن به ندرت بدون ماین پیدا بشه

اما ماین شده هم داریم تا ماین شده درسته که کارت جدید تر کمتر ماین شده اما ممکنه طرف ناشی بوده باشه به کارت اسیب زده باشه بهتره که اتفاقا از ماینر حرفه ای کارت بخرید که مدام دما با کارت هاش چک می کرده یا کسی که ماین خونگی می کرده و اطلاعاتش خوب بوده حواسش به کارت بوده
تقریبا دو ماه از خرید ۵۷۰۰xt که من خریدم گذشته میشه گفت واقعا کارت تمیز و بدون مشکلی هست ولی واقعا. داغه داغه حدود ۹۰ درجه رو دور فن ۷۰ برای بازی مثل کنترل رو الترا پس نتیجه میگیریم خرید کارت های ماین شده اگر از افراد مطمئن باشه مشکلی نیست

• Like
Reactions: just_p30
تقریبا دو ماه از خرید ۵۷۰۰xt که من خریدم گذشته میشه گفت واقعا کارت تمیز و بدون مشکلی هست ولی واقعا. داغه داغه حدود ۹۰ درجه رو دور فن ۷۰ برای بازی مثل کنترل رو الترا پس نتیجه میگیریم خرید کارت های ماین شده اگر از افراد مطمئن باشه مشکلی نیست

نگرانش نباش ، زمان نسبتا طولانی این کارتو داشتم من ، جانکشن تمپچرش تا 104-105 هم میرفت ، عین بنزم روشن بود و کار میکرد :D
تنها نقطه ضعفش ، درایور های AMD هست که تا یک سال اول کلا من داشتم از 1080 استفاده میکردم ، بعدش بهتر شد (کماکان ولی بعضی وقتا خودشو نشون میداد)

من حقیقت قبل خرید کارتم 3090 تاف خریدم دست دوم تا قیمتا درست بشه مکس دما 65 بود با دور فن 1500 یعنی کاملا بی صدا

من هنوزم موندم چرا اینقدر دماش کم بود کارتم پلمپ بود من هنوزم موندم چطوری اینقدر دما با نویزش خوب بود تست هاشم دارم کسیم که کارت خرید چنان فید بک مثبتی بم داد که خیلی خوندیه
حتی می تونم بگم پشیمون شدم از فروشش
خواستم بگم که دست دوم هم مهارته هم شانس من هم پشیمون شدم از برخی خریدهام هم خوشحال واقعا بستگی به جفتش داره

• Like
Reactions: Paradise Lost
من حقیقت قبل خرید کارتم 3090 تاف خریدم دست دوم تا قیمتا درست بشه مکس دما 65 بود با دور فن 1500 یعنی کاملا بی صدا

من هنوزم موندم چرا اینقدر دماش کم بود کارتم پلمپ بود من هنوزم موندم چطوری اینقدر دما با نویزش خوب بود تست هاشم دارم کسیم که کارت خرید چنان فید بک مثبتی بم داد که خیلی خوندیه
حتی می تونم بگم پشیمون شدم از فروشش
خواستم بگم که دست دوم هم مهارته هم شانس من هم پشیمون شدم از برخی خریدهام هم خوشحال واقعا بستگی به جفتش داره
توف گیمینگ(البته الکی میگم)

دوستان من میخوام یه کارت گرافیک ، مادربورد و سی پی یو دسته دوم بخرم. سیستم قبلیم مال 15 سال پیشه و خب میخوام اپگرید نسبتا خوبی باشه‌. کارت قبلیم هم دد شد و الان موندگ چه کارتی بگیرم
بودجم تا ۲۰ نهایتا ۳۰ تومن هستش و با سیستم اصلا گیم نمیزنم هدف فقط برنامه نویسی و داشتن یه سیستم با سرعت خوبه. چه سیستمی رو پیشنهاد میدین برای این کار ؟ میتونم با کم تر از مثلا 15 تومن یه سیستم دسته دوم ببندم ؟

سلام به همگی
برای سیستم با پردازنده i3 12100f و رم ۱۶ گیگ می خواستم یه گرافیک ارزان و مناسب بگیرم. در موارد دست دوم فقط 1660 و 2060 سوپر رو دیدم و البته بیشتر از این میزان نه میخوام هزینه کنم و نه به کارم میاد. اکثرا برند Palit هستند و اینکه ماین و این قصه ها در جریان بوده یا نه طبق معمول چیزی معلوم نیست.
پاور سیستم ۴۸۵ وات گرین هستش و بجز یه هارد اس اس دی و دو هارد معمولی متعلقات دیگه ای به سیستم وصل نیست. سایت محاسبه گر گرین هم مشخصات رو وارد کردم میگه اوکی هست.
اگر توصیه یا نکات خاصی در زمینه این خرید دست دوم هست ممنون میشم.
سپاس

سلام به همگی
برای سیستم با پردازنده i3 12100f و رم ۱۶ گیگ می خواستم یه گرافیک ارزان و مناسب بگیرم. در موارد دست دوم فقط 1660 و 2060 سوپر رو دیدم و البته بیشتر از این میزان نه میخوام هزینه کنم و نه به کارم میاد. اکثرا برند Palit هستند و اینکه ماین و این قصه ها در جریان بوده یا نه طبق معمول چیزی معلوم نیست.
پاور سیستم ۴۸۵ وات گرین هستش و بجز یه هارد اس اس دی و دو هارد معمولی متعلقات دیگه ای به سیستم وصل نیست. سایت محاسبه گر گرین هم مشخصات رو وارد کردم میگه اوکی هست.
اگر توصیه یا نکات خاصی در زمینه این خرید دست دوم هست ممنون میشم.
سپاس
بین ۱۶۶۰ و ۲۰۶۰ سوپر قطعا ۲۰۶۰ سوپر انتخاب بهتری هست
گرافیکهای دست دوم بازار تقریبا همه ماین شده هستن بغیر از اینکه طرف رو بشناسید و بدونید گرافیک فقط برای گیم استفاده شده

پاور سیستم رو حتما آپگرید کن اگر قصد نصب کارت گرافیک رو دارین
۴۸۵ وات واقعا کم هست و یه چیزی هم در نظر بگیرید با گذشت زمان و فشار سنگین روی پاور توان پاور هم افت میکنه و این مسئله میشه برای کسایی که پاور ضعیف دارن روی سیستمشون .

اون سایت محاسبه گر خیلی فاکتورها رو در نظر نمیگیره و فقط برای پاور نو تقریبا میشه حدودی روش حساب باز کرد.

• Like
Reactions: highlight
آقا یه سوال
مگه برچسب پلمپ evga یه برچسب مشکی بزرگ نیست روی پیچ؟
پس این چرا از این برچسب سفیدارو زده
0a5707e6-0034-410f-a957-3cad12695b86.jpg

و تازه نوشته نو و پشت ویترینی
Opera Snapshot_2023-09-01_124302_divar.ir.png

بعد سایت evga که 3090 که عکس داشته باشه
میرم سایت techpowerup
اینو میده
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/evga-rtx-3090-ftw3-ultra.b8093
https://tpucdn.com/gpu-specs/images/b/8093-back.jpg
که چسب پلمپی نداره
و از همه مهمتر تو سایت techpower بک پلیت سادست ولی تو عکس اول سمت pcb یه شکل دیگست
بعد 3090 های دیگه دیده بودم اون برچسب مشکی پلمپ پیچ evga رو دارند
و یه سوال دیگه اصولا نباید با فرض اینکه این دستگاه 1-2 سال کار کرده و حرارت بالای داشته برچسب پلمپ سفید دایره ای یکم رنگش بره ؟
چون اینا همش یه طوریه انگار دیشب چاپ کردن و زدن

سلام وقتتون بخیر
من یه rtx 3080ti gamerock. دارم میخوام بفروشم یه rtx 4080 بگیریم میخواستم بدونم کدوم مدل رو پیشنهاد میدید
Zotac rtx 4080 amp ex
Msi rtx 4080 gaming x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or