مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

این فروشگاهیه که من اکثرا ازش قطعه میگیرم : لینک قاب های کیس (chassis)
قاب کیسی که گفتمو نوش رو داره میده 1500.
مادربرد هم باید تحقیق کنی که کدوما پردازنده های amd رو ساپورت میکنن اگه اینتل بود میگفتم z490-z590-z690 ,...
کارتتو نو گرفتی خب من همیشه استوک با جعبه میگیرم. تو پست بالایی گفتم 7 و نهصد دارم میگیرم برند xfx 6700xt رو
لااقل مادربرد رو نو نگیر بذار دو قرون پول برات بمونه
گرافیک خطریه باید نو گرفت ، باقی میشه دسته دوم گرفت ؟! مادربورد دسته دوم بگیرم فردا به مشکل برخورد نکنه سیستم ؟

من تو ea هم همونروز جواب پیامت دادم ولی خبری ازت نشد :D

من منظورم برای قیمت بود و اینکه من شغلم 3d هست برای همین 3070 گرفتم که پارسال تو گرونیهای ماینینگ با پولی که داشتم بهترین انتخابم بود ولی تو اگه برای گیم فقط میخوای به نظرم به هیچ مساله فنی و غیر فنی توجه نکن با پولت بهترین کارتی که میشه رو بخر.حتی اگه فردا روز گلوگاه بشه.چون تو این وضعیت بعضی چیزها دیگه خریدش شده یکبار برای همیشه.پس فکر pci و گلوگاه و...نکن و قویترین چیزی که میتونی بخر.
قرار بود خبر بدی کو اپ بزنیم. هروقت اوکیی بگو.من امشب اومدم دیو 7
توانم همونrx6700xt عه. بیشتر از اون مقدور نیس

• Like
Reactions: hamid_barca
بالاتر از9-9500 اصلا نخر ارزش نداره.چون سی پی یو خودم10700 که الان 9900عه شرف داره به 5600
من چندین ساله با گرافیک کارکرده دارم سر میکنم یبارم مسکلی نبوده بحاش کلی تو پولت صرفه جویی میشه. حالا اونو کخریدی ولی مادربرد رو یه سلامت استوک پیدا کن بخر

بالاتر از9-9500 اصلا نخر ارزش نداره.چون سی پی یو خودم10700 که الان 9900عه شرف داره به 5600
من چندین ساله با گرافیک کارکرده دارم سر میکنم یبارم مسکلی نبوده بحاش کلی تو پولت صرفه جویی میشه. حالا اونو کخریدی ولی مادربرد رو یه سلامت استوک پیدا کن بخر
من هر چی دسته دوم بگیر کارت گرافیک نمیگیرم ... سی پی یو هم رده اینتل فرقی نمیکنه چون باید پول بیشتری برای مادربورد بدی .

من هر چی دسته دوم بگیر کارت گرافیک نمیگیرم ... سی پی یو هم رده اینتل فرقی نمیکنه چون باید پول بیشتری برای مادربورد بدی .

از قدیم دوتا قطعه بود که نباید توی پی سی دست دوم میگرفتین ، هارد یا در کل فضای ذخیر و پاور ! بقیه قطعات مثل سی پی یو ، رم ، گرافیک و مادربورد اگر جایه مطمین یا شخص مطمین میخرین و گذشتشونو میدونین هیچ مشکلی ندارن.مخصوصا رم و سی پی یو و مادربورد که درصد خرابیشون خیلی خیلی پایینه ، مگر فیزیکی اسیب ببینن.گرافیک هم فقط بحث استفاده درست و اصولی هست.پاور و هارد هم اصلا سمت دست دومشون نرین.

فقط CPU نیس که باید یه فن نوتوس400 بندازی حداقل که همون 1300-1400 عه.
براهمین میگم بالاتر از 9-9500 واقعا برای این رده نباید هزینه کرد مگه اینکه ده تومن بدی 10700 بگیری

از قدیم دوتا قطعه بود که نباید توی پی سی دست دوم میگرفتین ، هارد یا در کل فضای ذخیر و پاور ! بقیه قطعات مثل سی پی یو ، رم ، گرافیک و مادربورد اگر جایه مطمین یا شخص مطمین میخرین و گذشتشونو میدونین هیچ مشکلی ندارن.مخصوصا رم و سی پی یو و مادربورد که درصد خرابیشون خیلی خیلی پایینه ، مگر فیزیکی اسیب ببینن.گرافیک هم فقط بحث استفاده درست و اصولی هست.پاور و هارد هم اصلا سمت دست دومشون نرین.
خب کجا مطمئن هست ازش بخرم ؟
شهر کامپیوتر چطوریه ؟ اعتبار داره سایتش.

آخرین ویرایش:
خب کجا مطمئن هست ازش بخرم ؟
شهر کامپیوتر چطوریه ؟ اعتبار داره سایتش.
اگه تهرانی میتونی حضوری هم بری.من ی سیستم کامل جمع کردم حتا ی ایتمش هم مورد نداشت.
هم قسمت مشاوره فنی داره هم قسمت فروش،قطعاتش هم همه اوکین وقتی استوک میخری

• Like
Reactions: Moein Khademi
اگه تهرانی میتونی حضوری هم بری.من ی سیستم کامل جمع کردم حتا ی ایتمش هم مورد نداشت.
هم قسمت مشاوره فنی داره هم قسمت فروش،قطعاتش هم همه اوکین وقتی استوک میخری
اول اینکه چرا قیمت هاش حدودا یک سومه ؟ بندرعباس هستم ، نمیتونم حضوری برم ... بزنم گارانتی برگشت ۶ ماهه حله ؟ چطوری میشه فهمید گارت سالمه ، ظاهری که نه چون معلومه ، منظورم اینه مثلا ماین نشده یا چیزی ؟

آخرین ویرایش:
اول اینکه چرا قیمت هاش حدودا یک سومه ؟ بندرعباس هستم ، نمیتونم حضوری برم ... بزنم گارانتی برگشت ۶ ماهه حله ؟ چطوری میشه فهمید گارت سالمه ، ظاهری که نه چون معلومه ، منظورم اینه مثلا ماین نشده یا چیزی ؟
خب استوکه.نباید هم قیمت نو باشه ک. اره 6 درصد اضافه میگیرن ولی ضمانت 6 ماهه میکنن.باید ازش تست بگیری تا بفهمی ی کارت اوکیه یا نه. مطمین باش 95 درصد کارتا سالمن.اونم کارت 6700 ایکس تی که کلا دو ساله عرضه شده . هنوز چندین سال از عمرش مونده.
خودم مادربرد استوک گرفتم ازشون Z490 نصف قیمت نو پول دادم ولی خب داره مث بنز کار میکنه بزنم به تخته.

• Like
Reactions: Moein Khademi
خب استوکه.نباید هم قیمت نو باشه ک. اره 6 درصد اضافه میگیرن ولی ضمانت 6 ماهه میکنن.باید ازش تست بگیری تا بفهمی ی کارت اوکیه یا نه. مطمین باش 95 درصد کارتا سالمن.اونم کارت 6700 ایکس تی که کلا دو ساله عرضه شده . هنوز چندین سال از عمرش مونده.
خودم مادربرد استوک گرفتم ازشون Z490 نصف قیمت نو پول دادم ولی خب داره مث بنز کار میکنه بزنم به تخته.
میخوام ۶۸۰۰ بگیرم زده تست شده با جعبه... منظورم اینه راهی نداره بفهمی کارت ماین نشده .

میخوام ۶۸۰۰ بگیرم زده تست شده با جعبه... منظورم اینه راهی نداره بفهمی کارت ماین نشده .

قیمتاش یک سوم نیست، کارت دسته دوم همه جا ارزونه :D واسه همینه الان خیلیا دسته دو پیشنهاد میدن چون نو که بخری همونجا 20 میلیون از ارزش کارت کم میشه بالافاصله.
حتما هم نیاز نیست از این سایتا خرید بزنید، تو همون دیوار شهر خودتونم احتمالا کلی فروشگاه و جاهای دیگه هست میتونید برید شخصا تست کنید که سالم باشه.

الان شهر کامپیوتر یه 3080 ازش دیدم تو دسکریپشن نوشته بود دما فورمارک اوکی :| اوکی چیه دیگه آخه گیر آوردی مگه :)) بعد دو سه تا کارت دیگه هم نگاه کردم میبینم همین مشخصاتو کپی پیست کرده رو اونا :|
یا عکس MSI گذاشته رو XFX :| اصلا قابل اعتماد نیستن اینجور فروشگاها بنظرم.

در مورد کارتای AMD هم اکثر XFX ها رو ماین شده بدون چون تاجایی که یادمه کارتای محبوبی بودن واسه ماین.
اما ماین هم مشکلی نداره اگه کامل مهلت تست بگیرید و تمام مواردی که دوستان تو این تاپیک گفتن رو چک کنید.

آخرین ویرایش:
قیمتاش یک سوم نیست، کارت دسته دوم همه جا ارزونه :D واسه همینه الان خیلیا دسته دو پیشنهاد میدن چون نو که بخری همونجا 20 میلیون از ارزش کارت کم میشه بالافاصله.
حتما هم نیاز نیست از این سایتا خرید بزنید، تو همون دیوار شهر خودتونم احتمالا کلی فروشگاه و جاهای دیگه هست میتونید برید شخصا تست کنید که سالم باشه.

الان شهر کامپیوتر یه 3080 ازش دیدم تو دسکریپشن نوشته بود دما فورمارک اوکی :| اوکی چیه دیگه آخه گیر آوردی مگه :)) بعد دو سه تا کارت دیگه هم نگاه کردم میبینم همین مشخصاتو کپی پیست کرده رو اونا :|
یا عکس MSI گذاشته رو XFX :| اصلا قابل اعتماد نیستن اینجور فروشگاها بنظرم.

در مورد کارتای AMD هم اکثر XFX ها رو ماین شده بدون چون تاجایی که یادمه کارتای محبوبی بودن واسه ماین.
اما ماین هم مشکلی نداره اگه کامل مهلت تست بگیرید و تمام مواردی که دوستان تو این تاپیک گفتن رو چک کنید.
دقیقا علتی که میخوام از اینجا بگیرم همین گارانتی برگشت هست ... الان دیدم یک سری موارد برای تست کارت هست ... پس از همینجا میگیرم البته اول باقی سیستم مثل مادربورد و پردازنده اوکی کنم آخر گرافیک ‌

• Like
Reactions: majidred2011
ماین چیز وحشتناکی نیس.کارتو مستهلک میکنه ولی از بین نمیبره ک کامل...
خودم چند ساله دارم با کارت ماین شده رو ستینگ های و الترا گیم میزنم بعد ی مدتم میفروشم (حالا با سود یا ضرر)
انقد سخت نگیر.فقط تست کن که موردی داشت برگردونی.حالا از هر فروشگاهی

• Like
Reactions: NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or