مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام وقتتون بخیر
من یه rtx 3080ti gamerock. دارم میخوام بفروشم یه rtx 4080 بگیریم میخواستم بدونم کدوم مدل رو پیشنهاد میدید
Zotac rtx 4080 amp ex
Msi rtx 4080 gaming x
msi asus کارتهای درجه یک بازار رو شامل میشن
گیگا و زوتاک و سافایر و xfx اینا کارتهای درجه 2 هستن البته گیگا با کارت آیورس قضیش فرق میکنه
100 درصد msi بخر

سلام دوستان
من می‌خوام کارت گرافیک rtx 4080 بخرم ولی مطمین‌ نیستم از کدوم سایت برای فروش بخرم . لطفا اگر تجربه ی خرید از فروشگاهی دارید که مطمین‌ هستید از بابتش برام حتما پی وی کنید.
ضمنن بین این کارت ها یکیشو می‌خوام بگیرم به ترتیب اولویت :
Msi suprim
Msi x trio
Giga gaming oc

توی یک سری سایت ها قیمت دو تا اولی خیلی فرق داره با بقیه سایت ها برای همین تعجب کردم که آیا قابل اطمینان باشن یا خیر .

با تشکر

• Like
Reactions: Pzt_Kami
سلام دوستان
من می‌خوام کارت گرافیک rtx 4080 بخرم ولی مطمین‌ نیستم از کدوم سایت برای فروش بخرم . لطفا اگر تجربه ی خرید از فروشگاهی دارید که مطمین‌ هستید از بابتش برام حتما پی وی کنید.
ضمنن بین این کارت ها یکیشو می‌خوام بگیرم به ترتیب اولویت :
Msi suprim
Msi x trio
Giga gaming oc

توی یک سری سایت ها قیمت دو تا اولی خیلی فرق داره با بقیه سایت ها برای همین تعجب کردم که آیا قابل اطمینان باشن یا خیر .

با تشکر
سلام
بدون شک msi suprim x
امروز خریدمش بدون شک فوق العادس از هر نظر که فکرشو بکنی این کارت

• Like
Reactions: Pzt_Kami
سلام دوستان
من یکم مشغله کاری دارم وقت برای مقایسه و بررسی بنچمارک های گرافیک ندارم الان rx580 دارم قصد ارتقا دارم.
کدوم یک از گرافیک های ماینی الان بهترین ارزش خرید در برابر پول پرداختی رو داره؟ حالا قیمت رو در نظر نگیرید و نظر کلیتون رو بفرمایید.
پیشنهادهای گرافیک هایی که جدیدا اومدن مثل سری 4000 انویدیا یا 7000 ای ام دی رو ندید. صرفا به نظر شما کدوم کارت گرافیک از بین ماینی ها ارزش خرید بالا نسبت به پول پرداختی رو دارن؟

سلام دوستان
من یکم مشغله کاری دارم وقت برای مقایسه و بررسی بنچمارک های گرافیک ندارم الان rx580 دارم قصد ارتقا دارم.
کدوم یک از گرافیک های ماینی الان بهترین ارزش خرید در برابر پول پرداختی رو داره؟ حالا قیمت رو در نظر نگیرید و نظر کلیتون رو بفرمایید.
پیشنهادهای گرافیک هایی که جدیدا اومدن مثل سری 4000 انویدیا یا 7000 ای ام دی رو ندید. صرفا به نظر شما کدوم کارت گرافیک از بین ماینی ها ارزش خرید بالا نسبت به پول پرداختی رو دارن؟
سلام

6900xt :D

عجیب ارزونه و ارزش خریدش بالاست اگر به Ray Tracing زیاد اهمیت ندی

سلام

ری تریسینگ رو قبلا کلیپاشو دیدم چنگی به دلم نزده نمیدونم جدیدا ری تریسینگ تونسته خودی نشون بده یا نه وگرنه اگه در حد همون پوکه و آب باشه واسم مهم نیست

• Like
Reactions: NHM
سلام

تایید میشه ، یه لول گرونترش میشه 3080ti و 3090 ، خیلی از 6900 قوی تر نیستن ، ولی خوب DLSS RT و ... (که به شخصه برای منم مهم نیستن) رو دارن.

ری تریسینگ رو قبلا کلیپاشو دیدم چنگی به دلم نزده نمیدونم جدیدا ری تریسینگ تونسته خودی نشون بده یا نه وگرنه اگه در حد همون پوکه و آب باشه واسم مهم نیست
والا من هنوز بازی ندیدم که ارزش روشن کردن RT رو داشته باشه :D

فقط RT Reflections تو Cyberpunk رو دوست دارم بقیش سوسول بازیه :D

فقط چه 6900xt چه 3080 به بالا خواستی بخری به فکر پاور هم باش، با 700 وات هم ممکنه اوکی باشن ولی طولانی مدت ریسکیه

بنظرم حداقل 850w بخر

والا من هنوز بازی ندیدم که ارزش روشن کردن RT رو داشته باشه :D

فقط RT Reflections تو Cyberpunk رو دوست دارم بقیش سوسول بازیه :D

فقط چه 6900xt چه 3080 به بالا خواستی بخری به فکر پاور هم باش، با 700 وات هم ممکنه اوکی باشن ولی طولانی مدت ریسکیه

بنظرم حداقل 850w بخر

700 وات واقعه ای هم بسه ، من الان 6 ماه عه 3080 دارم با کلی هارد و اس اس دی و ... مشکلی پیش نمیاد ، ولی خوب 700 وات مثلا ریدمکس بگیری (به عنوان مثال) آره به مشکل میخوری.

• Like
Reactions: NHM
نمیدونم شماها چی دیدید تو MSI که اینقدر اصرار دارید روش موقع پیشنهاد دادن
یکی اینکه گارانتی msi معمولا آونگ میوفته واستون که همچین فرقی نداره با گارانتی نداشتن، گردن گیر آونگ به شدت ضعیفه و خیلی ایرادای بنی اسراعیلی میگیرن از قطعه و تو سیستم هم ثبتش میکنن کلا هر شهر دیگه ای ببرید حتی هیچکدوم از نمایندگیاش کردت نگیرن
دو اینکه از لحاظ سخت افزاری هم کارت گرافیکا و مادربردای msi واقعا VRM های ضعیفی دارن خدایی و من بعد 14-15 سال چرخیدن تو فوروم های اورکلاکینگ و مادینگ کارت گرافیک تاحالا ندیدم یکی بیاد بگه ایول حاجی فلان کارت گرافیک MSI خیلی استقامت و تحمل خوبی داره :))
تو hall of fame بنچمارک 3dmark یه دونه کارت msi پیدا نمیکنید بین 20-30تای اول
همه یا evga های سری 3000 خدابیامرزن یا galax یا founders edition خود انویدیا یا ایسوس
سلیقه ای و از روی معده صرفا نظر ندید ناموسا کارت گرافیک چیز ارزونی نیست که هرکی هرچی خودش حال میکنه رو پیشنهاد بده.

سلام.
یه کارت ارزون قیمت فقط برای دوتا 2 میخوام.
پاورم 650 وات
cpu i7 2600
مادربورد p8z68v pro

ممنون
بودجه ات چقدره؟
من همینطوری چشم بسته با توجه به قدیمی بودن سیستمت یه تعداد کارتو میگم که بعدا اگه خواستی بقیه قطعاتت رو عوض کنی کارتت بهشون بخوره از لحاظ تناسب و ... اگه بتونی یه RX 6500XT یا RX 6600XT دست دوم ماینینگ بگیری اینا خیلی قوی ان به نسبت برای کاربردت
میتونی GTX 1660 هم بگیری
کارت گرافیکای RX 580 8GB هم خیلی خیلی ارزونن به نسبت پولی که داری واسش میدی، حدودا با سه تومن میتونی یه ترو تمیزشو بگیری برند Sapphire

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or