صددرصد msiسلام وقتتون بخیر
من یه rtx 3080ti gamerock. دارم میخوام بفروشم یه rtx 4080 بگیریم میخواستم بدونم کدوم مدل رو پیشنهاد میدید
Zotac rtx 4080 amp ex
Msi rtx 4080 gaming x
صددرصد msiسلام وقتتون بخیر
من یه rtx 3080ti gamerock. دارم میخوام بفروشم یه rtx 4080 بگیریم میخواستم بدونم کدوم مدل رو پیشنهاد میدید
Zotac rtx 4080 amp ex
Msi rtx 4080 gaming x
msi asus کارتهای درجه یک بازار رو شامل میشنسلام وقتتون بخیر
Zotac rtx 4080 amp ex
Msi rtx 4080 gaming x
اتفاقا خیلی تفاوت دارنکارت rx 6900 xt یا رز rx 6800 xt کدومش رو بگیرم. تا اونجایی که دیدم خیلی تفاوتی از نظر فریمی که میدن ندارن
سلامسلام دوستان
من میخوام کارت گرافیک rtx 4080 بخرم ولی مطمین نیستم از کدوم سایت برای فروش بخرم . لطفا اگر تجربه ی خرید از فروشگاهی دارید که مطمین هستید از بابتش برام حتما پی وی کنید.
ضمنن بین این کارت ها یکیشو میخوام بگیرم به ترتیب اولویت :
Msi suprim
Msi x trio
Giga gaming oc
توی یک سری سایت ها قیمت دو تا اولی خیلی فرق داره با بقیه سایت ها برای همین تعجب کردم که آیا قابل اطمینان باشن یا خیر .
با تشکر
سلامسلام دوستان
من یکم مشغله کاری دارم وقت برای مقایسه و بررسی بنچمارک های گرافیک ندارم الان rx580 دارم قصد ارتقا دارم.
کدوم یک از گرافیک های ماینی الان بهترین ارزش خرید در برابر پول پرداختی رو داره؟ حالا قیمت رو در نظر نگیرید و نظر کلیتون رو بفرمایید.
پیشنهادهای گرافیک هایی که جدیدا اومدن مثل سری 4000 انویدیا یا 7000 ای ام دی رو ندید. صرفا به نظر شما کدوم کارت گرافیک از بین ماینی ها ارزش خرید بالا نسبت به پول پرداختی رو دارن؟
ری تریسینگ رو قبلا کلیپاشو دیدم چنگی به دلم نزده نمیدونم جدیدا ری تریسینگ تونسته خودی نشون بده یا نه وگرنه اگه در حد همون پوکه و آب باشه واسم مهم نیستسلام
6900xt
عجیب ارزونه و ارزش خریدش بالاست اگر به Ray Tracing زیاد اهمیت ندی
سلام
6900xt
عجیب ارزونه و ارزش خریدش بالاست اگر به Ray Tracing زیاد اهمیت ندی
والا من هنوز بازی ندیدم که ارزش روشن کردن RT رو داشته باشهری تریسینگ رو قبلا کلیپاشو دیدم چنگی به دلم نزده نمیدونم جدیدا ری تریسینگ تونسته خودی نشون بده یا نه وگرنه اگه در حد همون پوکه و آب باشه واسم مهم نیست
والا من هنوز بازی ندیدم که ارزش روشن کردن RT رو داشته باشه
فقط RT Reflections تو Cyberpunk رو دوست دارم بقیش سوسول بازیه
فقط چه 6900xt چه 3080 به بالا خواستی بخری به فکر پاور هم باش، با 700 وات هم ممکنه اوکی باشن ولی طولانی مدت ریسکیه
بنظرم حداقل 850w بخر
بودجه ات چقدره؟سلام.
یه کارت ارزون قیمت فقط برای دوتا 2 میخوام.
پاورم 650 وات
cpu i7 2600
مادربورد p8z68v pro
ممنون