مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

خب تصمیم گرفتم ، کارت ۶۷۰۰xt model Asus or devil ... سی پی یو ۵۶۰۰x ... پاور هم ۷۰۰ گرین خوبه؟ یا ۶۰۰ کافیه ؟ مدل نه ولتاژ، گرین خوبه دیگه ؟ سوال آخر مادربورد و کیس چی بگیرم ؟ هر چی ارزونتر بهتر ؟ :دی خودم b۴۵۰ مد نظرمه برای مادربورد و کیس awest famour ، کارت گرافیک جا میگیره تو این کیس ؟
اگر برای گیم هست فقط بنظرم زیاد برای cpu هزینه نکن و یه کارت بالاتر بگیر
اگر میتونی یه ۶۹۰۰xt یا 6800xt بگیر
اولویت رو بده ۶۹۰۰xt
مسئله فقط رزولوشن نیست تکسچرهای با کیفیت تر vram بیشتر هم میطلبه
فکر پاور خوب برند معتبر و جهانی باش
برای ۶۷۰۰xt پاور ۷۰۰ وات به بالا بگیر
رو مسئله پاور خیلی حساس باش چون اکثر خرابی‌های سخت افزار بخاطر همین پاور هست.
مادربرد هم حتما ۴ اسلات رم داشته باشه

• Like
Reactions: Moein Khademi
اگر برای گیم هست فقط بنظرم زیاد برای cpu هزینه نکن و یه کارت بالاتر بگیر
اگر میتونی یه ۶۹۰۰xt یا 6800xt بگیر
اولویت رو بده ۶۹۰۰xt
مسئله فقط رزولوشن نیست تکسچرهای با کیفیت تر vram بیشتر هم میطلبه
فکر پاور خوب برند معتبر و جهانی باش
برای ۶۷۰۰xt پاور ۷۰۰ وات به بالا بگیر
رو مسئله پاور خیلی حساس باش چون اکثر خرابی‌های سخت افزار بخاطر همین پاور هست.
مادربرد هم حتما ۴ اسلات رم داشته باشه
خوب وقتی کارت یا سی پی یو زیاد فرق کنه قدرت هاشون کلوگاه میشه و فایده نداره ، بیشتر هزینه بزارم رو کارت ؟! میدونم ولی برای کیفیت ۱۴۴۰ فکر کنم ۱۲ گیگ کافیه اون کارت هایی که شما گفتی برای ۴ک هست ... پاور ۷۰۰ گرین خوبه؟ مادربورد b450 چطوره ؟

خب تصمیم گرفتم ، کارت ۶۷۰۰xt model Asus or devil ... سی پی یو ۵۶۰۰x ... پاور هم ۷۰۰ گرین خوبه؟ یا ۶۰۰ کافیه ؟ مدل نه ولتاژ، گرین خوبه دیگه ؟ سوال آخر مادربورد و کیس چی بگیرم ؟ هر چی ارزونتر بهتر ؟ :D خودم b۴۵۰ مد نظرمه برای مادربورد و کیس awest famour ، کارت گرافیک جا میگیره تو این کیس ؟
5600x در حد 12400f
1691425917540.png
12400f بخر ( 4 میلیون ارزان تر )
مادربرد هم MSI PRO B760M-P ارزان ترین /MSI PRO B760-P بهترین گزینه ممکن . cpu نسل 15 ( دو ماه دیگه عرضه می شه) هم ساپورت می کنه

آخرین ویرایش:
  • Like
خوب وقتی کارت یا سی پی یو زیاد فرق کنه قدرت هاشون کلوگاه میشه و فایده نداره ، بیشتر هزینه بزارم رو کارت ؟! میدونم ولی برای کیفیت ۱۴۴۰ فکر کنم ۱۲ گیگ کافیه اون کارت هایی که شما گفتی برای ۴ک هست ... پاور ۷۰۰ گرین خوبه؟ مادربورد b450 چطوره ؟
Cpu بالا فقط برای مپ های آنلاین با تعداد خیلی بالای پلیر یا بخوای با فریم خیلی بالا مثلا بالای ۱۲۰ فریم بازی کنی که اونم برای یه سری موارد خاص استفاده میشه مثل شوتر های آنلاین که تاخیر خیلی مهمه کاربرد داره

فعلا سنگین ترین بازی که cpu رو به چالش کشیده microsoft flight simulator رو تنظیمات آخر بوده که cpu دو نسل قبل اینتل مثل i5 11400 تونسته ۶۰ فریم رو بگیره
برای بازی‌هایی نسل ۹ مثل dead space یا رچت که تازه اومده یه cpu متوسط مثل 11500 اینتل براحتی ۶۰ فریم رو با تنظیمات حداکثر بهت میده
Screenshot_20230807_203846_Chrome.jpg
من صحبتم اینه که شما داری پول خرج میکنی یه چیزی بخر که ایمیج کوالیتی واقعا با کنسول‌ها فرق کنه و لذت ببری
۶۷۰۰xt کارت خوبیه به شرطی که دور ری تریسینگ رو خط بکشی که واقعا حیفه
۶۷۰۰xt تو مبحث ری تریسینگ افتضاح عمل میکنه
نظر من رو 6900xt

در آخر خودتون باید انتخاب کنید

• Like
Cpu بالا فقط برای مپ های آنلاین با تعداد خیلی بالای پلیر یا بخوای با فریم خیلی بالا مثلا بالای ۱۲۰ فریم بازی کنی که اونم برای یه سری موارد خاص استفاده میشه مثل شوتر های آنلاین که تاخیر خیلی مهمه کاربرد داره

فعلا سنگین ترین بازی که cpu رو به چالش کشیده microsoft flight simulator رو تنظیمات آخر بوده که cpu دو نسل قبل اینتل مثل i5 11400 تونسته ۶۰ فریم رو بگیره
برای بازی‌هایی نسل ۹ مثل dead space یا رچت که تازه اومده یه cpu متوسط مثل 11500 اینتل براحتی ۶۰ فریم رو با تنظیمات حداکثر بهت میده
View attachment 303616
من صحبتم اینه که شما داری پول خرج میکنی یه چیزی بخر که ایمیج کوالیتی واقعا با کنسول‌ها فرق کنه و لذت ببری
۶۷۰۰xt کارت خوبیه به شرطی که دور ری تریسینگ رو خط بکشی که واقعا حیفه
۶۷۰۰xt تو مبحث ری تریسینگ افتضاح عمل میکنه
نظر من رو 6900xt

در آخر خودتون باید انتخاب کنید
ری ترسینگ میگن زیر کیفیت ۴ک چندان مهم نیست دیگه ... برم سراغ سی پی ضعیفتر مثلا ۳۶۰۰x یا مدل از اینتل ، اینتل مادربوردهایی که پشتیبانی میکنه آخه گرونتره ؟

5600x در حد 12400f
View attachment 303611
12400f بخر ( 4 میلیون ارزان تر )
مادربرد هم MSI PRO B760M-P ارزان ترین /MSI PRO B760-P بهترین گزینه ممکن . cpu نسل 15 ( دو ماه دیگه عرضه می شه) هم ساپورت می کنه
داداش چطوری حساب کردی ؟! سی پی حدود ۷ میلیونه پس ۲ میلیون حدودا ارزونتر و مادربورد هم ۸ میلیونه پس حدودا ۱۵ میلیون ... سی پی یو و مادربورد میخوام بگیرم ۱۴ میلیون.

البته این مقایسه خوبی واسه بلند مدت نیست بنظرم، چون الان بازیا 60 میدن دلیل نمیشه دو سال آینده هم همینطوری باشه.
قطعا در طول سال های آینده چندین بازی مشابه Star Wars Jedi Survivor یا بدتر میان که سی پی یو رو قورت میدن، حالا شما 4090 ـم داشته باشی بازم رو 30-40 فریم گیر میکنی چه فایده داره؟ حداقل گرافیک کم بیاره دوتا ستینگ جابجا میکنی 20 فریم میاد روش ولی وقتی گلوگاه سی پی یو میشی 720p و Very Low کردنم خیلی جاها جواب نمیده.

باز سی پی یو نسل 12-13 داشته باشی حداقل میتونی گرافیکو رد کنی چندتومن بزاری روش گرافیک بهتر بخری اما سی پی یو دردسره! هم مثل گرافیک خرید و فروشش ساده نیست هم اگه AMD باشه که کلا نمیتونی دیگه بخری چون جدا نمیفروشن و باید باندل با مادربرد بخری.

بنظر من اگه کسی بخواد سیستمش خیلی زود قدیمی نشه همون 12400 یا 5600 رو حداقل باید بزاره.

خب تصمیم گرفتم ، کارت ۶۷۰۰xt model Asus or devil ... سی پی یو ۵۶۰۰x ... پاور هم ۷۰۰ گرین خوبه؟ یا ۶۰۰ کافیه ؟ مدل نه ولتاژ، گرین خوبه دیگه ؟ سوال آخر مادربورد و کیس چی بگیرم ؟ هر چی ارزونتر بهتر ؟ :D خودم b۴۵۰ مد نظرمه برای مادربورد و کیس awest famour ، کارت گرافیک جا میگیره تو این کیس ؟
کیس رو green evo pars بگیر.بهترین گزینست و غولیه برا خودش.کارکرده ترو تمیزش توبازار پره با 900 اینا گیرت میاد
مادربرد هم بنظرم z series یا معادلش رو بگیر .خیلی مهمه مادربرد... خودم اشتباهم اینبود به مادربرد به چشم یه حمال که قطعات رو حمل میکنه نگاه میکردم:)) تااینکه بهم ثابت شد تاثیرش تو عملکرد خیلی زیاده
ضمنا قیمتی که کارتتو داری میخری بهم میگی چون منم همین کارتو از برند xfx دارم فردا میرم بخرم

• Like
کیس رو green evo pars بگیر.بهترین گزینست و غولیه برا خودش.کارکرده ترو تمیزش توبازار پره با 900 اینا گیرت میاد
مادربرد هم بنظرم z series یا معادلش رو بگیر .خیلی مهمه مادربرد... خودم اشتباهم اینبود به مادربرد به چشم یه حمال که قطعات رو حمل میکنه نگاه میکردم:)) تااینکه بهم ثابت شد تاثیرش تو عملکرد خیلی زیاده
ضمنا قیمتی که کارتتو داری میخری بهم میگی چون منم همین کارتو از برند xfx دارم فردا میرم بخرم
آره فکر خوبیه کیس دسته دوم ولی کجا گیر میاد ، سریع بخرم ، لینک داری ؟ مادربورد یعنی اونی که گفتم خوب نیست ؟ زد کدوم سری و قیمت ؟ من کارت حدود ۲۴ میلیون پیدا کردم مدل ایسوس .

شما فقط گیم رو در نظر نگیر.مثلا کار رندر که الان شدیدا وابسته به کارت گرافیک شده،اکثر موتورهای رندر،کارتهای amd رو یا ساپورت نمیکنن یا تازگی چندتاش رو به صورت محدود ساپورت میکنن.شما برو هر کی که تو حوزه طراحی-3d-تدوین و ... هست رو ببین،تقریبا 99 درصدشون انویدیا دارن.پس شاید یه دلیل قیمت بالاترش همین موارد باشه
به، بر و بچه های التیمیت همه جا هستن:p
خب هدف ما گیمه پس اینجور کارتا بهترین گزینن.
بااون کلاک و 12گیگ وی رم کدوم کارتی تو این رنج داره؟هیچ کارتی

آره فکر خوبیه کیس دسته دوم ولی کجا گیر میاد ، سریع بخرم ، لینک داری ؟ مادربورد یعنی اونی که گفتم خوب نیست ؟ زد کدوم سری و قیمت ؟ من کارت حدود ۲۴ میلیون پیدا کردم مدل ایسوس .
این فروشگاهیه که من اکثرا ازش قطعه میگیرم : لینک قاب های کیس (chassis)
قاب کیسی که گفتمو نوش رو داره میده 1500.
مادربرد هم باید تحقیق کنی که کدوما پردازنده های amd رو ساپورت میکنن اگه اینتل بود میگفتم z490-z590-z690 ,...
کارتتو نو گرفتی خب من همیشه استوک با جعبه میگیرم. تو پست بالایی گفتم 7 و نهصد دارم میگیرم برند xfx 6700xt رو
لااقل مادربرد رو نو نگیر بذار دو قرون پول برات بمونه

• Like
البته این مقایسه خوبی واسه بلند مدت نیست بنظرم، چون الان بازیا 60 میدن دلیل نمیشه دو سال آینده هم همینطوری باشه.
قطعا در طول سال های آینده چندین بازی مشابه یا بدتر میان که سی پی یو رو قورت میدن، حالا شما 4090 ـم داشته باشی بازم رو 30-40 فریم گیر میکنی چه فایده داره؟ حداقل گرافیک کم بیاره دوتا ستینگ جابجا میکنی 20 فریم میاد روش ولی وقتی گلوگاه سی پی یو میشی 720p و Very Low کردنم خیلی جاها جواب نمیده.

باز سی پی یو نسل 12-13 داشته باشی حداقل میتونی گرافیکو رد کنی چندتومن بزاری روش گرافیک بهتر بخری اما سی پی یو دردسره! هم مثل گرافیک خرید و فروشش ساده نیست هم اگه AMD باشه که کلا نمیتونی دیگه بخری چون جدا نمیفروشن و باید باندل با مادربرد بخری.

بنظر من اگه کسی بخواد سیستمش خیلی زود قدیمی نشه همون 12400 یا 5600 رو حداقل باید بزاره.
اگر من بودجم محدود باشه قطعا اولویت من کارت گرافیک هست
یه آپشنی مثل ری تریسینگ یا رزولوشن واقعا چیز کمی نیست که بشه براحتی ازش گذشت

Star Wars Jedi Survivor یه کیس خاص هست که همون موقع رلیزیش پورت افتضاحی داشت و قویترین cpu ها هم افتضاح عمل میکردن

تو همین عکس که گذاشتم
Screenshot_20230807_203846_Chrome.jpg
با یه رایزن ۳ مدل 3300x که ۴ هسته ایی هست داره روی یه گیم سنگین مثل رچت که با تنظیمات آخر اجرا میشه بالای ۷۰ فریم رندر میکنه

همین الان یه سرچ داخل نت بزنید متوجه می شید خیلی‌ها دارن با cpu های ۳ نسل پیش اینتل بازی‌های روز رو اجرا میکنن و بالای ۶۰ فریم هم اجرا میکنن

بازم تکرار میکنم کارتی مثل 6700xt واقعا تو مبحث ری تریسینگ و بعضی آپشنهای گرافیک حرفی برای گفتن نداره

به، بر و بچه های التیمیت همه جا هستن:p
خب هدف ما گیمه پس اینجور کارتا بهترین گزینن.
بااون کلاک و 12گیگ وی رم کدوم کارتی تو این رنج داره؟هیچ کارتی
من تو ea هم همونروز جواب پیامت دادم ولی خبری ازت نشد :D

من منظورم برای قیمت بود و اینکه من شغلم 3d هست برای همین 3070 گرفتم که پارسال تو گرونیهای ماینینگ با پولی که داشتم بهترین انتخابم بود ولی تو اگه برای گیم فقط میخوای به نظرم به هیچ مساله فنی و غیر فنی توجه نکن با پولت بهترین کارتی که میشه رو بخر.حتی اگه فردا روز گلوگاه بشه.چون تو این وضعیت بعضی چیزها دیگه خریدش شده یکبار برای همیشه.پس فکر pci و گلوگاه و...نکن و قویترین چیزی که میتونی بخر.

• Like
Reactions: Masood1992sdt
من تو ea هم همونروز جواب پیامت دادم ولی خبری ازت نشد :D

من منظورم برای قیمت بود و اینکه من شغلم 3d هست برای همین 3070 گرفتم که پارسال تو گرونیهای ماینینگ با پولی که داشتم بهترین انتخابم بود ولی تو اگه برای گیم فقط میخوای به نظرم به هیچ مساله فنی و غیر فنی توجه نکن با پولت بهترین کارتی که میشه رو بخر.حتی اگه فردا روز گلوگاه بشه.چون تو این وضعیت بعضی چیزها دیگه خریدش شده یکبار برای همیشه.پس فکر pci و گلوگاه و...نکن و قویترین چیزی که میتونی بخر.
قرار بود خبر بدی کو اپ بزنیم. هروقت اوکیی بگو.من امشب اومدم دیو 7
توانم همونrx6700xt عه. بیشتر از اون مقدور نیس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or