Natural Killer
ناظم انجمن
بسته به نو یا دسته دوم بودن ، مدت زمان گارانتیش و برندش می تونه قیمت متفاوتی داشته باشه ، برخی سایتها هم قیمتشون به روز نیستممنون ، میگم قیمت باید چقدر باشه ؟ سرچ زدم قیمت از ۱۰ میلیونه تا ۲۹ ... قضیه چیه ؟!
بسته به نو یا دسته دوم بودن ، مدت زمان گارانتیش و برندش می تونه قیمت متفاوتی داشته باشه ، برخی سایتها هم قیمتشون به روز نیستممنون ، میگم قیمت باید چقدر باشه ؟ سرچ زدم قیمت از ۱۰ میلیونه تا ۲۹ ... قضیه چیه ؟!
ممنون ، میگم قیمت باید چقدر باشه ؟ سرچ زدم قیمت از ۱۰ میلیونه تا ۲۹ ... قضیه چیه ؟!
پس قیمت باید چقدر باشه ؟ نو و برند خوب که داغ نکنه زیاد ، منظورم فن خوب داشته باشه و یه سوال دیگه پاور ۵۰۰ گرین کافیه برای این کارت ، الان کارتم ۵۸۰ ام ای دی هست .بسته به نو یا دسته دوم بودن ، مدت زمان گارانتیش و برندش می تونه قیمت متفاوتی داشته باشه ، برخی سایتها هم قیمتشون به روز نیست
حدود 230 وات مصرف کارت هست ، برای انتخاب پاور مناسب بستگی به بقیه قطعات داره ، خود amd پیشنهادش پاور 650 وات هست.پس قیمت باید چقدر باشه ؟ نو و برند خوب که داغ نکنه زیاد ، منظورم فن خوب داشته باشه و یه سوال دیگه پاور ۵۰۰ گرین کافیه برای این کارت ، الان کارتم ۵۸۰ ام ای دی هست .
خودتو درگیر این جزئیات بی اهمیت نکن بودجت هرکارتی میرسه بگیر عشق کن.میشه اینطوری نتیجه گیری کرد: با نصب کارت pci4 بر روی اسلات pci3 سرعت از 3*16 تبدیل میشه به 4*8 .
درسته این اتفاق میفته همیشه؟
چون پرفورمنس و سرعت 3*16 برابره با 4*8
مرسی از راهنماییت .خبر خوبی بود چون فککردم باید کل مادربرد رو تغییربدم بخاطر یه گرافیک نسل بالاترخودتو درگیر این جزئیات بی اهمیت نکن بودجت هرکارتی میرسه بگیر عشق کن.
من رو B350m که خیلی از Z490 قدیمی تره 3080 گذاشتم مثل اسب کار میکنه نگران این چیزا نباش
دقیقا چقدر بالای ۸۰؟دوستانی که xfx 6900 xt merc دارن میگم دمای بالای 80 تو رزولوشن 4k تنظیمات مکس طبیعی هست واسه این کارت؟ فرضا تو FH5 یا TLOU !!
تا 83 ، 84 میرفت بالا ! تمام اون مواردی تو این پستت گفتی رو چک کردم:دقیقا چقدر بالای ۸۰؟
کلا 6900XT کارت هاتیه
من FH5 ماکسیمم ستینگ درست یادم باشه تا ۷۸ بیشتر نرفت, البته یکم Undervolt کردم و فن کرو هم تغییر دادم(من SWFT دارم، MERC کولینگش بهتره )
اگه خیلی نگرانی و کارت قبلا باز شده Thermal Paste و Pad هاشو تعویض کن
غیر از اون بنطرم یه 50mV ازش کم کن فن هم یکم دور بالاتر بذار اوکیه
فصل گرمی هم هست دمای محیط بی تاثیر نیست
Air Flow کیست اوکیه دیگه؟
TL;DR: طبیعیه نگران نباش
تشکر ، پس با سی پی یو ۵۶۰۰x ، کدوم کارت بهتره از نظر شما ؟ ۳۰۷۰ بگیرم ، سی پی یو ضعیف نیست ؟" نسخه ۱۲ گیگی داره " و پاور تا جای ممکن کمتر چون الکی هزینه نکنم ، ممنون .حدود 230 وات مصرف کارت هست ، برای انتخاب پاور مناسب بستگی به بقیه قطعات داره ، خود amd پیشنهادش پاور 650 وات هست.
https://www.amd.com/en/products/graphics/amd-radeon-rx-6700-xt
دمای برخی از مدلهای rx6700xt
View attachment 303509
https://www.techpowerup.com/review/msi-radeon-rx-6700-xt-gaming-x/33.html
کارت 6700xt از 3070 ، 4060ti و 4070 ضعیفتر و قویتر از 3060ti ، 3060 ،rx6650 , و 7600هست
متاسفانه قیمت دقیق نمیدونم ولی قیمتی بین کارتهای بالا که عرض کردم داشته باشه معقول هست.
به عنوان مثال 3060ti با 3 سال گارانتی رو دیدم حدود 21میلیون و 400 هزار تومان و 3070 رو حدود 28 میلیون تومن میدن
rx6700xt با گارانتی 1و 3 ساله به ترتیب از برند ایسوز و xfx رو حدود 25 میلیون تومان
اونهایی که حدود 19 الی 20 تومان میدن معمولا بدون گارانتی یا با گارانتی چند ماهه هست
من بر اساس سایتها قیمتها رو گفتم
احتمال اینکه خودتون تو بازار بتونیند با قیمت بهتری تو بازار بگیرید حتما هست .
84 که نگرانی نداره!تا 83 ، 84 میرفت بالا ! تمام اون مواردی تو این پستت گفتی رو چک کردم:
https://forum.bazicenter.com/threads/مشاوره-در-امر-خرید-کارت-گرافیک-vga.3542/page-1350#post-5286945
طرف خیلی مطمئن بود میگفت پیش هر تعمیرکار و متخصصی که خودت پیشنهاد میدی ببریم واسه تست! مهلت تستم داه، کارتشم خدایی خیلی تر و تمیزه ! فقط این دما نگرانم کرده میخوام بدونم طولانی مدت مشکل ایجاد میشه یا نه؟
البته کیسم(گرین Z4 Astiak) کلا گرمه فک کنم فن هاش خوب نیست چون دما کارت قبلی هم معمولا بالای 75 نزدیک 80 اینا بود!
نه اصلا کم نیست میتونی 3080 هم بگیری مشکلی نیست پاور هم زیر 750 فکرشو نکن چون ارزش آسیب زدن به قطعات ندارهتشکر ، پس با سی پی یو ۵۶۰۰x ، کدوم کارت بهتره از نظر شما ؟ ۳۰۷۰ بگیرم ، سی پی یو ضعیف نیست ؟" نسخه ۱۲ گیگی داره " و پاور تا جای ممکن کمتر چون الکی هزینه نکنم ، ممنون .
3070 کارت قویتریه ، ولی مقدار vramش که فقط 8 گیگ هست،با توجه به ولعی که بازیهای جدید برای vram دارن به مشکل بر میخورهتشکر ، پس با سی پی یو ۵۶۰۰x ، کدوم کارت بهتره از نظر شما ؟ ۳۰۷۰ بگیرم ، سی پی یو ضعیف نیست ؟" نسخه ۱۲ گیگی داره " و پاور تا جای ممکن کمتر چون الکی هزینه نکنم ، ممنون .
3070 کارت قویتریه ، ولی مقدار vramش که فقط 8 گیگ هست،با توجه به ولعی که بازیهای جدید برای vram دارن به مشکل بر میخوره
پاور 700 وات براش مناسبه .
همونطور که دوستمون گفتن مشکل خاصی با 3070 یا حتی 3080 نیست . در کل گلوگاه شدن بستگی به رزلوشنی داره که بازی میکنید ، این تفاوت عملکرد بیشتر خودشو تو 1080p نشون میده
۳۰۸۰ خیلی گرونه بیخیال ، من نهایت برای ۱۴۴۰ میخوام به ۱۰۸۰ هم راضیم ... اگه ۳۰۷۰ فقط ۸ گیگه میرم همون ۶۷۰۰ میگیرم با یه پاور ۷۰۰ ، خوبه ؟نه اصلا کم نیست میتونی 3080 هم بگیری مشکلی نیست پاور هم زیر 750 فکرشو نکن چون ارزش آسیب زدن به قطعات نداره
برای 3070 میخوای حداقل 650 وات نیازه ولی 3070 ورژن 12 گیگ نداره فقط 8 گیگ