مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

برای لپتاپ گیمینگ خوب بنظرم 50 میلیون بودجه اختصاص بدین:
قیمت و مشخصات لپ تاپ گیمینگ ۱۵ اینچی لنوو Lenovo Legion 5-ZI
لپ تاپ گیمینگ ۱5 اینچی لنوو مدل Legion 5-ZV

در asus tuf پردازنده 11370h بخاطر 4 هسته ای بودن تو بازی های مدرن گلوگاه میشه در نتیجه پردازنده باید حداقل 11800h باشه که 8 هسته ای و قدرتمنده.
بعد گرافیک 3070 در asus tuf کم وات و ضعیفه. ولی باز وضعیت 3070 تو لپتاپ لنوو بهتره و تا 130 وات قابل افزایشه.
در نهایت همه چی برمیگرده به میزان انتظارتون از لپتاپی که میخرید.
درسته دوستم بیخیال شد ولی این مرض و انداخت تو من 😅
راستش نهایت بتونم تا 42 هزینه کنم
اینقدر این چند روز خوندم و تحقیق کردم حقیقت مغزم رد داده😁
از یه ور قیمتها رو میبینی تعجب میکنی که چقدر بازار اشفته ای داره
از اون ور هم این بحث گرافیک و وات و پردازنده واسه منی که چیزی نمیدونستم حسابی وقت گیر بود.
یه مقدار اطلاعات درست و جامع هم سخته گیر اوردنش.
نقش پردازنده رو هر کی یه عددی میگه از 10 درصد تا 40 درصد تو عملکرد گرافیک
از اون ورم این وات گرافیک داستان شده😐
این داستان دوتا رم 8 کنار هم با یدونه 16 یکپارچه هم معضل شده.
در کل بشدت گیج شدم 😅

از اون ور هم این بحث گرافیک و وات و پردازنده واسه منی که چیزی نمیدونستم حسابی وقت گیر بود.
در کل بشدت گیج شدم 😅
اگه تا ۴۵ تا ۴۸بتونید هزینه کنی g513 rm عالیه تا ۴۲ هم legion 5 2021 با 11800 یا 5800 و 3060 انتخاب خوبیه

• Like
Reactions: AMIN-1399F
عذرخواهی میکنم دیروز نتم قطع بود و نتونستم انجمن سر بزنم.
خیلی بدشانسی. قبل از شروع اعتراضات یعنی حدود یک ماه و نیم پیش قیمت این لپتاپ تا 43 میلیون پایین اومده بوده و الان متاسفانه نزدیک به 45 میلیون شده:
مشخصات،قیمت و خرید لپ تاپ گیمینگ لنوو Lenovo Legion 5-JK

در کل لپتاپ با گرافیک 6 گیگ نمیتونه تو بازی FH5 فریم خوبی بده (با 3060 حدود 50 فریم میده) و گرافیک 8 گیگ 3070 میخواد تا مثلا حدود 70 فریم بده.
داداش خرید لپتاپ برای گیم اشتباهه اولا صفحه نمایشش اکثرا ۱۵،۶ اینچه نهایت ۱۷ که واقعا برای گیم کوچیکه حتی فیلم دیدن بعدشم گرافیک و cpu لپتاپ محدوده در واقع گرافیک ۳۰۷۰ لپتاپ قدرتی در حد ۳۰۵۰ دسکتاپ داره شاید هم کمتر همیشه کیبورد در حال داغ شدنه و نمیتونی راحت با دست خنک بازیو انجام بدی کلا لپتاپ برای کارهای اداریو و نرم افزارهای سبک و بیزینسیه واقعا شما با ۴۵ تومنومیتونی یه سیستم ببندی و خیلی باهاش حال کنی هم از لحاظ دما خنک هستش هم اینکه میتونین فریم ریت بیشتری بگیرین ولی کلا کار شما به لبتاپ وابسته هستش خوب یه چیز معمولی بگیرین

الان 3080 و 6900XT تقریباً هم قیمت هستن. کاربرد Productivity ندارم. کدوم رو پیشنهاد می‌کنید؟
اگر rt برات مهم نیست قطعا 6900

====================================
امروز توی گروه های تلگرامی دیدم 3070ti رو 11 تومن میفروختن البته استوک
قطعا که ماینی هستن ولی همین ماینی ها هم میشه توش چیزهای خوب و سالم گیر آورد

عذرخواهی میکنم دیروز نتم قطع بود و نتونستم انجمن سر بزنم.
خیلی بدشانسی. قبل از شروع اعتراضات یعنی حدود یک ماه و نیم پیش قیمت این لپتاپ تا 43 میلیون پایین اومده بوده و الان متاسفانه نزدیک به 45 میلیون شده:
مشخصات،قیمت و خرید لپ تاپ گیمینگ لنوو Lenovo Legion 5-JK

در کل لپتاپ با گرافیک 6 گیگ نمیتونه تو بازی FH5 فریم خوبی بده (با 3060 حدود 50 فریم میده) و گرافیک 8 گیگ 3070 میخواد تا مثلا حدود 70 فریم بده.
ممنون.
بازار و شخم زدم حسابی و یه مقدار با کمک شما بچه ها اطلاعاتم رو بالا بردم🙏🏻🌹
این مدل هم پردازنده قدیمی داره هم 3060 هست.
راستش یکی از دوستان این مورد و بهم معرفی کرد که خیلی برام جالب بود👇
گرافیک هم 105 وات هست و 3070
مشخصات، قیمت و خرید لپ تاپ 15.6 اینچی گیمینگ ایسوس مدل TUF Gaming FX517ZR-AA | TUF Gaming F15 FX517ZR i7 12650H 16G 512SSD 8G 3070 WIN11 | فروشگاه اینترنتی سبیت
بهترین قیمت هم همین فروشگاه هست.
کلی گشتم و متاسفانه مدل های 3070 با وات های 110 و 130 و 140 بشدت گرون بودن!
فکر نکنم تو این رنج قیمتی این لپ‌تاپ رقیبی داشته باشه.
ممنون از دوستان.

• Cool
Reactions: River Phoenix
ممنون.
بازار و شخم زدم حسابی و یه مقدار با کمک شما بچه ها اطلاعاتم رو بالا بردم🙏🏻🌹
این مدل هم پردازنده قدیمی داره هم 3060 هست.
راستش یکی از دوستان این مورد و بهم معرفی کرد که خیلی برام جالب بود👇
گرافیک هم 105 وات هست و 3070
مشخصات، قیمت و خرید لپ تاپ 15.6 اینچی گیمینگ ایسوس مدل TUF Gaming FX517ZR-AA | TUF Gaming F15 FX517ZR i7 12650H 16G 512SSD 8G 3070 WIN11 | فروشگاه اینترنتی سبیت
بهترین قیمت هم همین فروشگاه هست.
کلی گشتم و متاسفانه مدل های 3070 با وات های 110 و 130 و 140 بشدت گرون بودن!
فکر نکنم تو این رنج قیمتی این لپ‌تاپ رقیبی داشته باشه.
ممنون از دوستان
Asus Rog strix g513rm خیلی از این مدل بهتره کولینگشم لیکویید متال حتما بررسی کنید
قیمت لپ تاپ ایسوس ROG Strix G513RM | خرید Asus G15 G513 2022 | آداک

الان 3080 و 6900XT تقریباً هم قیمت هستن. کاربرد Productivity ندارم. کدوم رو پیشنهاد می‌کنید؟
اگه بخوای آکبند بگیری من تو چندتا از سایتا دیدم 3080 ti مدل zotac رو به قیمت خیلی خوبی گذاشته بودن. (درسته ماین شده ارزون زیاد ریخته ولی به نظر من به ریسک و استرسش نمی ارزه :ی)

• Like
Reactions: m.a.t
Asus Rog strix g513rm خیلی از این مدل بهتره کولینگشم لیکویید متال حتما بررسی کنید
قیمت لپ تاپ ایسوس ROG Strix G513RM | خرید Asus G15 G513 2022 | آداک
راستش گرافیک مد نظرم فقط 3070 هست.
Intel Core i7 12650H vs AMD Ryzen 7 6800H: performance comparison
تو پردازنده هم فکر کنم تو یه مایه باشن 🤔

48 میلیون بخواد برای لپتاپ هزینه کنه و همچنان گرافیکش 3060 باشه؟ تازه پردازنده 6800h از 11800h کمی ضعیف تره.

امیر جان با 48 میلیون بهترین لپتاپی که میتونی بخری همینه:

لپ تاپ گیمینگ ۱5 اینچی لنوو مدل Legion 5-ZV

تازه یک ماه و نیم پیش قیمتش 46.5 میلیون بود.
ضمنا اون لپتاپ که لینکشو دادی asus tuf dash هست و فروشگاهش به اشتباه نوشته asus tuf gaming
tuf gaming ها جایی ندیدم پردازنده 12650h استفاده کن.
امین هستم 😁
نه درسته این مدل و با 12650h دادن بیرون.تو سایت های خارجی زیادی دیدم ولی همون طور که گفتم 105 وات هست.
11800h تو اکثر موارد کمتر از 12650h بوده.
Intel Core i7 12650H vs i7 11800H: performance comparison
ضمن اینکه چند میلیون هم گرونتره😮‍💨

ASUS TUF Dash F15 - i7-12650H · RTX 3070 105W · 15.6”, Full HD (1920 x 1080), 144 Hz, IPS · 512GB SSD · 16GB DDR5 · Windows 11 Home | LaptopMedia.com

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: River Phoenix
دوستان سلام
این لپ تاپ به نظرتون میتونه واسه ۵-۶ سال جوابگو باشه ؟(من خوره گیم نیستم . شاید شاید یه وارزون بزنم روش و بازی هایی که اکثر سیستما جواب میدن مثله lol , ow )
ممنون ازتون
Asus TUF Gaming FX516P Core i7-11370H 16GB-512SSD-6GB RTX3060 فروشندگان و قیمت لپ تاپ
شرایطم طوری نیست که سیستم دسکتاپ داشته باشم

امین هستم 😁
نه درسته این مدل و با 12650h دادن بیرون.تو سایت های خارجی زیادی دیدم ولی همون طور که گفتم 105 وات هست.

ASUS TUF Dash F15 - i7-12650H · RTX 3070 105W · 15.6”, Full HD (1920 x 1080), 144 Hz, IPS · 512GB SSD · 16GB DDR5 · Windows 11 Home | LaptopMedia.com
در کل با توجه به مشخصات لپتاپ پیشنهادی شما به نظرم خرید بدی نیست.
3070 مدل 105واتش (به خصوص اگر قفل باشه فقط رو همون 105) از 3060 مدل 115 واتی که تا 130 هم میشه بالا بره، به توجه به بنچمارکا، قوی تره مقداری.
در کنارش مهمترین نکته 8 گیگ بودن رم گرافیکش هست. واقعا 6 گیگ رم 3060 لپتاپی حتی برای 1080p الان کم میاد.
در مورد CPU من بیشتر دیدم 6800H با 12700H مقایسه بشه و خوب مقداری ضعیف تر هست و از طرف دیگه مصرف برق کمتری داره و مدت بیشتری به شما باتری میده. 12650H هم 6 تا P Core داره و 4 تا E Core که به نظرم پردازنده خوبی با همین رفرنس هایی که دادید و در کنارش از Thunderbolt 4 هم داره چون بر پایه اینتل هست که خوب برای حمل نقل و شارژ چیز خوبیه.
ولی در نهایت پیشنهاد من این هست خرج لپتاپ گیم نکنید!
نه لپتاپ خوب و قابل حملی هست، نه خروجی جالبی داره در مقایسه به دسکتاپ.
اگر کنسول نسل جدید دارید و به یک دستگاه قابل حمل نیاز دارید میشه الترا بوک های به مراتب از نظر کیفیت ساخت بالاتر از یک لپتاپ گیمینگ با قیمت مشابه خرید.
اگر هم ندارید، میشه به جاش یک کنسول بگیرید و یک لپتاپ جمع جور کار راه بنداز.

در کل بشدت گیج شدم 😅

1-بحث وات و گرافیک که فکر چند صفحه پیش بهتون گفتم ، فکر کنم کامل خودتون دیگه تحقیق کرده باشین و بدونین چی به چیه :D ولی خوب طبیعتا هرچی وات بیشتر باشه خروجی بیشتر میده.
2-دنبال درصد اینکه پردازنده چقدر تاثیر گذار هست یا نیست نباشین ، بستگی داره بازی سی پی یو باند باشه یا جی پی یو باند ، در هر بازی فرق داره بسته به انجین و طراحی بازی ، ولی در کل تاثیر گرافیک قوی تر با سی پی یو معمولی در اکثر مواقع بهتر از گرافیک معمولی با سی پی یو قوی تر هست ! در نتیجه گزینه ای که گرافیک بالاتری رو داره بخرین.سی پی یو فقط کافیه 6 هسته باشه یا بالاتر ، نسل جدید کنسول ها 8 هسته هستن که جفتشون یک هسته برای سیستم عاملشون هست و یک هسته رزرو/در حال نیمه کار هست.
3-رم کلا دوآل چنل ، بهتر از سینگل هست ، ولی تفاوت اینکه چقدر بهتره به سی پی یوتون ربط داره ، سی پی یو های اینتل خیلی باس و لتنسی و یا اینکه دوآل چنل یا سینگل چنل باشن براشون مهم نیست ، هر چند دوآل چنل همچنان پرفرمنس بهتری میده ، در مقابل سی پی یو های ای ام دی به شدت از دوآل چنل بودن رم ها استفاده می کنن و حتی من توی بنچمارک ها دیدم تا 9-10 درصد هم باعث افزایش کارایی شدن ، پس در هر دوصورت دوآل چنل برای هر بیلدی بهتره از سینگل چنل بودن.

بچه ها بین این دو مورد کدوم گرافیک بهتری تو بازیها رو لپ‌تاپ میده
11370h با 3070
12650h با 3060
ممنون.
11370h برای 3070 نسخه لپ تاپ زیادم هست اصلا هم کم نمیاره تازه حتی برای گرافیک های سنگینم که پردازنده گلوگاه می شه فقط برای چنتا بازی خاص cpu محور هست یا بهینه نشده اما کارت گرافیک همه جا خودش نشون می ده

امین هستم 😁

اگه صرفا برای گیم میخوای و کار جانبی نداری که قابل حمل بودن برات مزیت باشه، لپ تاپ اشتباهه، چون نیاز دائم به برق داری برا مبحث گیم.
با این مبلغ 40 تومن، میتونی یه سیستم خیلی بهتر ببندی.pc گیمر بودن مزیتش به موس و کیبورد و لایبری بازیهاشه و گر نه اگه دسته بازی، خرید دو کنسول بهترین کاره، که بتونی بازیای سونی رو هم دی وان بری.
اگه بازیای سونی رو بخوای، قطعا تو این برهه با فاصله یک تا دو ساله عرضه میشه، سینگلهاش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or