مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

در کل خیلی بازار عجیب و پیچیده ای هست😁
پس این بنچمارکها چیه که مدل 3050 هم کلی عدد و فریم های بهتری میده به نسبت کنسول ها؟
دیگه 3060 و 3070 که خیلی باید بهتر باشن؟!
یا این عددهایی که از اجرای فریم بازیها مینویسن رو این کارتها الکیه؟
خوب ببین دلیل اصلی تنوع سخت افزار و اپشن های گرافیکی هست که روی پیسی میشه خاموش و روشن کرد
مورد بعدی اینه که برای بازی های کنسولی منابع ثابته برای همین راحت تر بهینه سازی می کنن
لزوما چون قدرت خام مثلا 3080 از PS5 خیلی بیشتره دلیل نمیشه که تو همه بازی ها خیلی بهتر عمل کنه به دلیل همین بهینه سازی

پس این بنچمارکها چیه که مدل 3050 هم کلی عدد و فریم های بهتری میده به نسبت کنسول ها؟

این مورد در کل بهتر از کنسول ها اجرا میکنه یا همون حدود میشه با کمتر میشه بنظرتون؟
Technolife e-shop | فروشگاه اینترنتی تکنولایف

همون که توی پست اول گفتم و دوستمون هم توی پست بالا گفتن ، قضیه بهینه سازی و وقت اضافه و ریسورسایی هست که برای کنسول ها صرف میشه ، حالا توی لپ تاپ پاور هم مهمه که چقدر خروجی میده گرافیک.
روی دسکتاپ ولی اینطوری نیست ، اگر درست یادم باشه طبق گفته DF قدرت PS5 حدودا 2060 بود و قدرت XSX حدودا 2070 بود ، ولی خوب میبینیم بازی ها روی کنسول ها بهتر از جفت اون گرافیکا معمولا اجرا میشن ، با سیستمی که حتی بقیه مشخصاتشم به غیره گرافیک بالاتر هست.
لپ تاپی که گفتین 105W TGP هست که بیشترینی که توی لپ تاپ دیدم برای 3060 روی 120W بود که لنوو میداد ، برای 3070 از 80W تا 140W داریم که خوب هرچی وات بیشتر باشه لپ تاپ معمولا بزرگتر و سنگین تر میشه.اگر می خواین 3060 یا 3070 بگیرین برای لپ تاپ حتما لپ تاپی بگیرین که به ترتیب 120W و 140W باشه تا نهایت خروجی رو از گرافیک بگیره.در نتیجه مدلی که گفتین قطعا از کنسول ها کمتر میشه.

این مورد در کل بهتر از کنسول ها اجرا میکنه یا همون حدود میشه با کمتر میشه بنظرتون؟
لپ تاپ گیمینگ با pc فرقی نداره، چون برا بازی نیاز به برق داری و باتریش چندان جوابی نمیده.اینا رو در نظر بگیر.به عنوان یه pc قابل حمل برا گیم سنگین، در نظر نگیر.
تنظیمات pc و کنسول دو چیز کاملا متفاوته و همین الان بازیهای سونی رو میبینی گزینه تنظیماتی که برا کنسوله تقریبا همون نرمال هست و تستهایی که صورت میگیره و بنچ داده میشه رو اولترا هست.
چیز عجیبی نیست و بهینه سازی رو pc با توجه به کانفیگهای بیشتر قطعا سختتره و گر نه فاصله زیادی نیست.

م
همون که توی پست اول گفتم و دوستمون هم توی پست بالا گفتن ، قضیه بهینه سازی و وقت اضافه و ریسورسایی هست که برای کنسول ها صرف میشه ، حالا توی لپ تاپ پاور هم مهمه که چقدر خروجی میده گرافیک.
روی دسکتاپ ولی اینطوری نیست ، اگر درست یادم باشه طبق گفته DF قدرت PS5 حدودا 2060 بود و قدرت XSX حدودا 2070 بود ، ولی خوب میبینیم بازی ها روی کنسول ها بهتر از جفت اون گرافیکا معمولا اجرا میشن ، با سیستمی که حتی بقیه مشخصاتشم به غیره گرافیک بالاتر هست.
لپ تاپی که گفتین 105W TGP هست که بیشترینی که توی لپ تاپ دیدم برای 3060 روی 120W بود که لنوو میداد ، برای 3070 از 80W تا 140W داریم که خوب هرچی وات بیشتر باشه لپ تاپ معمولا بزرگتر و سنگین تر میشه.اگر می خواین 3060 یا 3070 بگیرین برای لپ تاپ حتما لپ تاپی بگیرین که به ترتیب 120W و 140W باشه تا نهایت خروجی رو از گرافیک بگیره.در نتیجه مدلی که گفتین قطعا از کنسول ها کمتر میشه.
ممونم.
پس با این حساب که با حدود 42 میلیون هزینه بازم گرافیکی کمتر از کنسول ها قراره بده خرید کنسول بنظرم خیلی منطقی تره.
با همین مبلغ میشه جفت کنسول ها رو خرید.
ممنون از همه.

آخرین ویرایش:
م

ممونم.
پس با این حساب که با حدود 42 میلیون هزینه بازم گرافیکی کمتر از کنسول ها قراره بده خرید کنسول بنظرم خیلی منطقی تره.
با همین مبلغ میشه جفت نسول ها رو خرید.
ممنون از همه.

آره به نظره منم ، مگر کسی که خیلی جابه جا میشه یا خیلی که یک جا نمی مونه یا چی ، جدایه اینکه اگر می خواین جایگزین کنسول کنین دسکتاپ بگیرین ! چون دیگه اونجا بحث خروجی پاور و محدودیت روی سی پی یو گرافیک و ... نیست ، یه پی سی با 3060تی آی یا 3070 و 12400 راحت تا چند سال کارتونو راه میندازه ، تازه مودینگ قوی بعلاوه کامیونیتی قوی بازی های قدیمی روی پی سی و ...
هر دوتا کنسولم که تایید کردن انحصاریاشون یک سری دی وان یک سری تا نهایت یک سال بعد میان روی پی سی ، واقعا به نظرم دیگه خرید کنسول ارزشی نداره.
آها اینم بگم روی استیم اینقدر بازی هارو با باگ پرایس (حالا خیلی کم) یا تخفیفات خفن و افرهای خفن می تونین بخرین که حد نداره :D

تنظیمات گرافیکی بازی ها رو کنسول با اون سطح از بهینه سازی در مقایسه با pc پایینه و رفته رفته هم میاد پایین تر اونم علاوه بر رزولوشن داینامیک و 30 فریم بعضا غیر ثابت و بعضی از تکنیک های دیگه
dying-lod.gif
تازه رهگیری پرتو توی کنسول ها هم با pc قابل مقایسه نیست
fsr هم با dlss قابل مقایسه نیست
ممونم.
ممنون از همه.
بنظرم یکم بیشتر هم تحقیق کن من خودم بشخصه زیاد با لپتاپ برای گیم حال نمیکنم مگه اینکه خنک و قدرتمند باشه

آخرین ویرایش:
م

ممونم.
ممنون از همه.
برادر عزیز خریدن کنسول یه سری موضوعات مخفی داره که فقط بعد خریدن و استفاده کردنش متوجه میشی, میبینی با 19ت قیمت اندازه یه 3060 قدرت دارن و کوچیکه همجا میشه بردش
بعد که خریدی میبینی 19ت پیش پرداخت بود حالا قیمت بازیا و هزینه اشتراکا رو ببین که تا پایان نسل از قیمت اولی میزنه بالا, در کنار تحریم و فیلتر بعضی سرویس ها و بازیا
من به شخصه series x خریدم سریعم فروختمش حس میکردم دستگاهو کرایه کردم و واقعا مال من نیست

کارت گرافیکی به قدرت 3070 Ti چرا باید فقط 8 گیگ مموری داشته باشه؟ این میزان خیلی کمه وقتی کنسول ها با گرافیکی ضعیف تر مموری بیشتری دارن یعنی یه بازی که برای PS5 ساخته شده باشه و بالای 12 گیگ حافظه گرافیکیش رو پر کرده باشه اگه بخواد روی PC با کارت گرافیک 3070 Ti پورت بشه باید کیفیت تکسچرهاش رو کاهش بدن

• Sad
Reactions: Taha75
4090 ترکوند. اجرای روون 4K تو فریم بالای 120 تو اکثر بازی های معروف!!! بطور میانگین حدود 60 درصد قویتر از 3090ti و با مصرف برق تقریبا یکسان.

Asus Tuf Dash بخاطر پردازنده 12650h و سیستم کولینگ ضعیف تر نسبت به سری Asus Tuf Gaming گزینه بدی برای گیمرهاست.
اگه یک درصد قصد خرید لپتاپ گیمینگ دارید Lenovo Legion و Asus Tuf Gaming گزینه های بهتری هستن. ولی واسه گیمینگ هیچی بصرفه تر از سیستم دسکتاپ نمیشه.

برادر عزیز خریدن کنسول یه سری موضوعات مخفی داره که فقط بعد خریدن و استفاده کردنش متوجه میشی, میبینی با 19ت قیمت اندازه یه 3060 قدرت دارن و کوچیکه همجا میشه بردش
بعد که خریدی میبینی 19ت پیش پرداخت بود حالا قیمت بازیا و هزینه اشتراکا رو ببین که تا پایان نسل از قیمت اولی میزنه بالا, در کنار تحریم و فیلتر بعضی سرویس ها و بازیا
من به شخصه series x خریدم سریعم فروختمش حس میکردم دستگاهو کرایه کردم و واقعا مال من نیست

نوشتم عزیز تو اولین پستم.
من جفت کنسول هارو دارم و کلا کنسول بازم🙂
دوستی دارم میخواست ببینه با حدود 42 تومن جفت کنسول هارو بگیره یا اون لپ تاپ و بگیره.
تصورش این بود چون داره 42 هزینه میکنی ممکنه گرافیک دو برابری به نسبت کنسولها ببینه.
که من گفتم بزار از بچه‌های مطلع اینجا بپرسم که لطف کردن و جواب دادن.
ممنون از شما هم 🌹🙏🏻

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or