مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

مشکل اینه الان منی که بخام بدلیل نیاز مالی کارتمو بفروشم الان ۱۲ تومنم ۳۰۷۰ رو از من نمیخرن برا خریدار هم فرقی نمیکنه کارت ماین شده یا استفاده شخصی ازش شده همشو به یه چشم میبینن حالا اون دوستی که میاد میگه کارتها قیمتشون پایین بیاد خوبه نه دیگه اینطوری الان بخای کارتی که خریدیو بفروشی نصف قیمت هم ازت نمیخرن مثلا ۳۰۷۰ رو الان ۱۱ تومن نمیخرن بخای ۳۰۸۰ آکبند بخری مجبوری ۱۵ تومن حداقل بزاری روش بعد ۳۰۸۰ رو یه ماه بعد بفروشی ازت ۱۳ تومنم نمیخرن کلا بازار دست دوم خرابه اونم بدلیل خرید ریگ های فله ای هستش
اخه 3070 الان از پس کدوم بازی بر نمیاد که میخوای بفروشی ؟؟ حداقل بنظرم تا 5 سال تو بهترین حالت جوابه خیلی ها الان ارزوی 1070 معمولی رو دارن که نمیتونن بخرن
از عمر ps5 و xbox series x کمه کم 4 سال مونده 3070 بتنهایی از هر دو تاش قدرتمند تره
اگه قرار باشه کارت گرافیکم مثل گوشی ایفون هر بار با مدل جدیدش عوض کنی ارزشش رو از دست میده
من 4 سال دیگه میرم سمت سیستم بعدی

کارت های ماین و له شده هستن به قیمت های پایین اما کارت های گیمری قیمتشون به نسبت بالاتره طبیعی هم هست

این کاهش قیمت ها به نفع همه هست درسته که کارت خریدین 70 تومن شده 30 تومن اما من یادمه اختلاف 3080 تی ای با یک 3090 25 میلیون بود الان 4 میلیون اختلاف قیمت دارن به همین ترتیب ازتقا بعدیتون به نفعتون می شه
چه فایده قیمت کارت 70 باشه 50 بفروشی 50 بذاری روش برای ارتقا در حالی که الان 40 نوشه 30 می فروشین بعد با 45 ارتقای خیلی بهتری می دین الان با 10 15 می شه ارتقا داد قبلا با 30 40 به بالا
یا برای رده پایین ها با 6 7 تومن ارتقا خوب می شه داد قبلا این خبرا نبود
درسته که نگاه می کنید فلان قیمت خریدین الان نصف شده اما اصل اساسی گیمر ارتقا هست و توی ارتقا به نفعتون می شه
الان پاتوق این فروشنده‌ها کجاست؟
علاقه دارم قیمت ها و کارت ها رو ببینم.

• Cool
Reactions: Taha75
سلام
دوستان چرا قیمت ها اینقد متفاوته؟
الان ی جا 3080ti gainward گذاشته 23800 ی جا 40 تومن؟
بقیه مدل ها هم همچین وضعی دارند حالا نه ب این تفاوت فاحش ولی ب هر حال اختلاف کم نیست اونم در حالی ک فرقی با هم ندارن کارت ها 95 درصد هم ک بی گارانتی هستند

• Cool
Reactions: Taha75
سلام
دوستان چرا قیمت ها اینقد متفاوته؟
الان ی جا 3080ti gainward گذاشته 23800 ی جا 40 تومن؟
بقیه مدل ها هم همچین وضعی دارند حالا نه ب این تفاوت فاحش ولی ب هر حال اختلاف کم نیست اونم در حالی ک فرقی با هم ندارن کارت ها 95 درصد هم ک بی گارانتی هستند
اولا مدلای gainward palit pny همیشه خیلی ارزون تر برندای بزرگ تر مثل msi gigabyte asus هستن
دوما اونی که میده 40 تومن البته واسه 3080ti یکم منطقیه 1200$ پولشه با گارانتی و اینا همین حدودا میشه, ولی در کل اگه تفاوت قیمت فاحش دیدی یعنی طرف جنس با قیمت دوران ماینینگ رو دستش مونده نمیخاد ضرر کنه میخاد کنه تو پاچه یکی

• Like
Reactions: Taha75 and Meysam
بچه ها یکی از دوستانم به من سپرده که براش کارت گرافیک 3080ti بخرم. الان ارزون قیمت متاسفانه داخل سایت آترین کالا فقط با برند گیگابایت موجود هست 3080ti و خب میدونم که برندهای ایسوس و ام اس آی و حتی پلیت گیم راک گزینه های بهتری هستن اما فعلا فقط گیگا موجوده در اون سایت (ارزون قیمت). بنظرتون 30 میلیون تومن ارزش خرید داره؟ تو بعضی از ریویوهایی که ازش دیدم رضایت نصفه نیمه از این کالا داشتن و رضایت کامل نداشتن.
گیگابایت مشکل سوکت برقش فکر نکنم اخرش هم حل کردم برای سری های بالا کلا هم برند جالبی نیست
من خودم استریکس رو همین قیمت دست دوم بیدون گارانتی فروختم اگه مشابه من تمیزش پیدا کنید عالیه
ارزش که قطعا داره مگه بخواد بالاتر هزینه کنه برای سری 4000

سلام
وقتتون به خیر
برای کارت گرافیک خواستم ازتون مشاوره بگیرم
مشخصات سیستمم:
مادر برد +ASUS H110
سی پی یو Core i5 7400, LGA 1151
رم DDR4 2400, 16GB
رزولوشن مانیتور 1920 در 1080، با سرعت 1/60
حافظه SSD
نوع کاربری: نرم افزار طراحی و مهندسی مثل سالیدورکز، اما گیم کار نمی کنم و دنبال اورکلاک هم نیستم
به نظرتون
اول اینکه با این شرایط کاربری، کارت گرافیک بگیرم، یا از خود گرافیک سیستم استفاده کنم
دوم، در صورت مثبت بودم سوال بالا، با شرایط این سیستم، چه کارتی از انویدیا بگیرم که متناسب با بقیه قسمتهای سیستم باشه
ممنون میشم بهم مشاوره بدید و کمکم کنید

الان قیمت گرافیک 2080ti از برند گیگا و ایسوس چنده ؟

قیمت گرافیک ۳۰۷۰ دیدم از برند فونیکس ۱۴ میلیون. می ارزه ؟؟!

قیمت گرافیک ۳۰۷۰ ۳۰۸۰ از برند گیگا و ایسوس ؟؟؟

بچه ها یکی از دوستانم به من سپرده که براش کارت گرافیک 3080ti بخرم. الان ارزون قیمت متاسفانه داخل سایت آترین کالا فقط با برند گیگابایت موجود هست 3080ti و خب میدونم که برندهای ایسوس و ام اس آی و حتی پلیت گیم راک گزینه های بهتری هستن اما فعلا فقط گیگا موجوده در اون سایت (ارزون قیمت). بنظرتون 30 میلیون تومن ارزش خرید داره؟ تو بعضی از ریویوهایی که ازش دیدم رضایت نصفه نیمه از این کالا داشتن و رضایت کامل نداشتن.
گیگا که عالیه. اما خودم ام اس آی و ایسوس ترجیح می دهم

آخرین ویرایش:
مشکل اینه الان منی که بخام بدلیل نیاز مالی کارتمو بفروشم الان ۱۲ تومنم ۳۰۷۰ رو از من نمیخرن برا خریدار هم فرقی نمیکنه کارت ماین شده یا استفاده شخصی ازش شده همشو به یه چشم میبینن حالا اون دوستی که میاد میگه کارتها قیمتشون پایین بیاد خوبه نه دیگه اینطوری الان بخای کارتی که خریدیو بفروشی نصف قیمت هم ازت نمیخرن مثلا ۳۰۷۰ رو الان ۱۱ تومن نمیخرن بخای ۳۰۸۰ آکبند بخری مجبوری ۱۵ تومن حداقل بزاری روش بعد ۳۰۸۰ رو یه ماه بعد بفروشی ازت ۱۳ تومنم نمیخرن کلا بازار دست دوم خرابه اونم بدلیل خرید ریگ های فله ای هستش
الان وقت فروش کارت رده بالا نیست . فقط وقت خرید هست

کارت گرافیک ps5 و xbox SERIES x و اگه بخوایم مشابه ش رو تو مدل هایی که تو لپ تاپ استفاده شده در نظر بگیریم تو کارت های nvidia، مشابهه کدوم کارتها قرار میگیره؟
ممنون میشم دقیق و مستدل دوستی جواب بده.

کارت گرافیک ps5 و xbox SERIES x و اگه بخوایم مشابه ش رو تو مدل هایی که تو لپ تاپ استفاده شده در نظر بگیریم تو کارت های nvidia، مشابهه کدوم کارتها قرار میگیره؟
ممنون میشم دقیق و مستدل دوستی جواب بده.

تا اونجا که من میدونم دقیقا نمیشه مدلی که خروجی دقیقا یکسانی رو داره مشخص کرد ! مثلا زمانی که PS4 آمد میگفتن حدودا اندازه یک 1050ti قدرت داره (2.1 ترافلاپس قدرت 1050 تی آی بود و نزدیک 1.9 قدرت PS4 اگر درست یادم مونده باشه) اما خروجی که یک 1050ti میداد خیلی پایینتر از یک PS4 بود ، خوب در نتیجه اینجام همینه.اگر قدرت نخوایم در نظر بگیریم و اینکه بازی ها برای کنسول ها خیلی بهینه میشن و خیلی بیشتر روشون وقت و زمان گذاشته میشه ، چیزی که نزدیک به کنسول های الان باشه برای لپ تاپ 3070 میشه ، فقط حواستون باشه توی لپ تاپ مدل های مختلف بسته به طراحیشون خروجی های مختلفی میدن و در حقیقت میزان وات خاصی رو برای گرافیک در نظر گرفتن ، مثلا یکی گرافیک 3070 میده که 150 وات خروجی داره ، یکی 3070 میده که به انداره 180 وات خروجی داره ، که در نتیجه روی خروجی تصویر هم تاثیر میذاره.از مدلای Q-Max دوری کنین که خیلی لیمیت شدن.

الان قیمت گرافیک 2080ti از برند گیگا و ایسوس چنده ؟

قیمت گرافیک ۳۰۷۰ دیدم از برند فونیکس ۱۴ میلیون. می ارزه ؟؟!

قیمت گرافیک ۳۰۷۰ ۳۰۸۰ از برند گیگا و ایسوس ؟؟؟
3080 gigabyte حدود 26 البته 10 گیگ که فرقش 2 fps
ایسوزش 33
فونیکس بد نیست اما خب یه ضرب المثل هست هرچقد پول بدی همونقد اش میخوری, انتظار کیفیت ایسوز نداشته باش ازش

تا اونجا که من میدونم دقیقا نمیشه مدلی که خروجی دقیقا یکسانی رو داره مشخص کرد ! مثلا زمانی که PS4 آمد میگفتن حدودا اندازه یک 1050ti قدرت داره (2.1 ترافلاپس قدرت 1050 تی آی بود و نزدیک 1.9 قدرت PS4 اگر درست یادم مونده باشه) اما خروجی که یک 1050ti میداد خیلی پایینتر از یک PS4 بود ، خوب در نتیجه اینجام همینه.اگر قدرت نخوایم در نظر بگیریم و اینکه بازی ها برای کنسول ها خیلی بهینه میشن و خیلی بیشتر روشون وقت و زمان گذاشته میشه ، چیزی که نزدیک به کنسول های الان باشه برای لپ تاپ 3070 میشه ، فقط حواستون باشه توی لپ تاپ مدل های مختلف بسته به طراحیشون خروجی های مختلفی میدن و در حقیقت میزان وات خاصی رو برای گرافیک در نظر گرفتن ، مثلا یکی گرافیک 3070 میده که 150 وات خروجی داره ، یکی 3070 میده که به انداره 180 وات خروجی داره ، که در نتیجه روی خروجی تصویر هم تاثیر میذاره.از مدلای Q-Max دوری کنین که خیلی لیمیت شدن.
در کل خیلی بازار عجیب و پیچیده ای هست😁
پس این بنچمارکها چیه که مدل 3050 هم کلی عدد و فریم های بهتری میده به نسبت کنسول ها؟
دیگه 3060 و 3070 که خیلی باید بهتر باشن؟!
یا این عددهایی که از اجرای فریم بازیها مینویسن رو این کارتها الکیه؟

این مورد در کل بهتر از کنسول ها اجرا میکنه یا همون حدود میشه با کمتر میشه بنظرتون؟
Technolife e-shop | فروشگاه اینترنتی تکنولایف

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: milad.ps4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or