مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

خب چین فله ای فروخته دلیل نمیشه فروشنده ایرانی هم اگه جنس تمیز و بدون مشکل باشه بیاد صادقانه و منصفانه بفروشه 9-10 تومن.دیگه همه داریم همینجا زندگی میکنیم.جنس تمیز رو یه جعبه نو میندازه روش به اسم نو یا کم کارد میفروشه.همین چند روز پیش تاپیک مشاوره خرید سخت افزار یکی 3080 نو خریده بوده بعد که باز کرده دیده کار کرده بهش فروختن.

از نظر من این کارتها با این قیمت مثل تخم مرغ شانسیه که شانس بد بودنش خیلی بیشتره.
نمیگم که قطعا اینه یا اونه. گفتم هم حتی به نو خریدن از شیپور و ... هم اشتباهه و در کنارش هم گفتم از فرومهای معتبر مثل لیون بخره و اونم با واسطه یا از ایسام ، چون اونم همچین سیستمی داره.
ولی مثال میزنم سی پی یوهای سرور که قدرت خوبی هم دارن با قیمتهای نازل تو بازار موجود هستن، دلیلش فله ای شرکتهای معتبر اینا رو میریزن بیرون.
فروشنده ایرانی هم وقتی بازار نداره، مجبوره بیاد بفروشه.فروشگاه معتبر نمیاد دست دو رو جای نو بده مگه یکسری مثل مقداد.
نفروشه میمونه تو ادامه ارزونتر میشه.کارت ماین شده تو تست مشخص میشه وضعیت چجوریه و نمیشه براش حکمی داد.

• Like
Reactions: hamid_barca
همین کارت های ماین شده اگه به فرض دلار یدونه حرکت صعودی بگیره اون موقع کسی دیگه پیگیر ایراد ماین شدنش نیست
کارت اکبند و ماین نشده خیلی از کسانی که روی سیستم دارن و به نظرشون تا الان بدون هیچ مشکلی کار میکنه رو هم زیر این تست های شکنجه 3 روز مداوم در حداکثر تنظیمات یا چند ساعت با afterburner بزارید ممکنه بعد از 3 روز فشار ارتیفکت بده !

کلا بازار عرضه و تقاضا و قیمت های جهانی همینه 10 سال قبل طلا همین طوری بود جماعت 30-40 درصد پایین قیمت خریدشون فروختن gpu که جای خود داره

همین کارت های ماین شده اگه به فرض دلار یدونه حرکت صعودی بگیره اون موقع کسی دیگه پیگیر ایراد ماین شدنش نیست
کارت اکبند و ماین نشده خیلی از کسانی که روی سیستم دارن و به نظرشون تا الان بدون هیچ مشکلی کار میکنه رو هم زیر این تست های شکنجه 3 روز مداوم در حداکثر تنظیمات یا چند ساعت با afterburner بزارید ممکنه بعد از 3 روز فشار ارتیفکت بده !

کلا بازار عرضه و تقاضا و قیمت های جهانی همینه 10 سال قبل طلا همین طوری بود جماعت 30-40 درصد پایین قیمت خریدشون فروختن gpu که جای خود داره
دلار ۵۰ هزار هم برسه باز کارت گرافیک قیمتش پایین میاد فکر اینکه قیمت کارت گرافیک بالا بره از سرتون بیرون کنین با این روالی که کارتهای دست دوم قیمت میزارن شاید تا آخر سال ۳۰۹۰ دست دوم رو ۱۰ تومن خرید

تاثیر دلار شر و وری که فروشنده ها برای انداختن جنسشون به کار می بردن بله دلار بشه 40 تومن کارت 2000 دلاری مثلا 4090 خیلی فرقش میشه ولی اکثر فروش بازار ایران کارت های میان رده است که ته تهش با دلار 40 تومنی 3-4 تومن فرقش بشه . سری 3000 شاید پایین تر هم بیاد وقتی میان رده های amd و nvidia معرفی بشه. مگر اینه دوباره بازار ماین جون بگیره وگرنه همیشه عرضه و تقاضا قیمتو مشخصی میکنه یکسال پیش میگفتی به کسی سال دیگه با این قیمت ها میشه کارت خرید مسخرت میکرد .

• Like
Reactions: TEK ZXEN
دلار ۵۰ هزار هم برسه باز کارت گرافیک قیمتش پایین میاد فکر اینکه قیمت کارت گرافیک بالا بره از سرتون بیرون کنین با این روالی که کارتهای دست دوم قیمت میزارن شاید تا آخر سال ۳۰۹۰ دست دوم رو ۱۰ تومن خرید
دلار از ۳۲ به ۳۶ تومن افزایش قیمت
کارت گرافیک دست دوم از ۱۲ تومن به ۱۰ تومن کاهش قیمت خورده :))
کارت گرافیک رو خدا زده

کارت گرافیک رو خدا زده
بحث اینه اصلا قیمت کارت گرافیک غیر منطقی هست مخصوصا نو و آکبندش...بنظرم قیمت کارت گرافیک نو هم باید اندازه همین کارت گرافیک های دسته دوم تو بازار باشه
شما یک سیستم خوب ( بدون کارت گرافیک ) با 20 تومن میتونی ببندی اما با 20 تومن یک کارت گرافیک میان رده بهت میدن !!!
نکته بعدی اینکه الان خیلی از بازی های بزرگ مثل COD جدید دیگه قفل آنلاین دارن و در آینده نزدیک بقیه بازی ها هم به همین سمت میرن در نتیجه بحث بازی هکی هم تموم میشه . مایین هم که دورانش تموم شد . برای بازی های مولتی و بتل رویال هم که جزیبات بازی مهم نیست پس کارت گرافیک رده بالا برای اکثر کاربرها دیگه کاربردی نداره . اگر کسی از یک کارت گرافیک پول در نمیاره چرا باید 30 میلیون برای خریدش هزینه کنه !!!

آخرین ویرایش:
کارت گرافیک رو خدا زده
داداش جان من چش نزن بزار قیمتا روال خودشونو برن. من منتظر اون حرفت هستم گفتی کمکم 3090 دسته دو به 10 تومن میرسه، میخوام آخر یکی بگیرم هنوز صبر کردم😅.

بحث اینه اصلا قیمت کارت گرافیک غیر منطقی هست مخصوصا نو و آکبندش...بنظرم قیمت کارت گرافیک نو هم باید اندازه همین کارت گرافیک های دسته دوم تو بازار باشه
شما یک سیستم خوب ( بدون کارت گرافیک ) با 20 تومن میتونی ببندی اما با 20 تومن یک کارت گرافیک میان رده بهت میدن !!!
نکته بعدی اینکه الان خیلی از بازی های بزرگ مثل COD جدید دیگه قفل آنلاین دارن و در آینده نزدیک بقیه بازی ها هم به همین سمت میرن در نتیجه بحث بازی هکی هم تموم میشه . مایین هم که دورانش تموم شد . برای بازی های مولتی و بتل رویال هم که جزیبات بازی مهم نیست پس کارت گرافیک رده بالا برای اکثر کاربرها دیگه کاربردی نداره . اگر کسی از یک کارت گرافیک پول در نمیاره چرا باید 30 میلیون برای خریدش هزینه کنه !!!
دقیقا. الان 3060 بین 13 14 تومنه نو گارانتی دارش، بعد 6900 xt پونزده پونصد دسته دو. وجدانا 3060 منطقیه قیمتش؟

• Like
Reactions: dooste.man83
دوستان کارت گرافیک تا 20 تومن ( بدون گارانتی و از سری 3000 انویدیا و 3 فن و از برند معتبر )چی معرفی میکنید ؟( برای یکی از آشنا ها می خوام چهارشنبه می خواد خرید کنه )
پاور هم محدودیت نداره.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال فنی گرافیکی که ریبال بشه تو استفاده معمولی ممکنه به مشکل بخوره؟ من اطلاعی راجع به ریبال ندارم اصلا ولی گرافیکم gtx 770 هست از همون سالی که اومد سیستم های اند بسته بودم ازون موقع ازش کار میکشم پارسال بخاطر خرابکاری خودم کارت به مشکل خورد امسال ریبالش کردن برام فعلا سالمه. من فعلا فقط رینبو بازی میکنم با سیستم و همزمان از مرورگرم استفاده میکنم. تنظیمات گرافیک بازیو رو پایینترین حدش گذاشتم میخوام ببینم طولانی مدت مثلا 8-10 ساعت مداوم داخل بازی باشه با این وضع فعلی کارت براش مشکل ایجاد میکنه یا نه خیالم راحت باشه؟
این چند سال با این وضع ماین اصلا به فکر آپگرید کردنش نبودم بجای اپگرید کنسول گرفتم الانم قیمتا خیلی مناسب شده مخصوصا کارتای استوک ولی گفتم فعلا یه شیش ماه یک سال دیگه با همین سر کنم پول دستم بیاد یهو یه سیستم قوی ببندم که تا چند سال راحت باشم
پ.ن: توی لیون 6800 استوک 11600 و 6900xt استوک 15 گذاشتن برای فروش واقعا آدم وسوسه میشه برای آپگرید :D هرچقدر قبلا ماینترا باعث شدن قیمت گرافیک بالا بره الان با فروش کارتاشون باعث میشن بازار دست دوم و قیمتا به شدت خوب بشه

• Like
Reactions: Mohsen GT
دوستان یه سوال فنی گرافیکی که ریبال بشه تو استفاده معمولی ممکنه به مشکل بخوره؟ من اطلاعی راجع به ریبال ندارم اصلا ولی گرافیکم gtx 770 هست از همون سالی که اومد سیستم های اند بسته بودم ازون موقع ازش کار میکشم پارسال بخاطر خرابکاری خودم کارت به مشکل خورد امسال ریبالش کردن برام فعلا سالمه. من فعلا فقط رینبو بازی میکنم با سیستم و همزمان از مرورگرم استفاده میکنم. تنظیمات گرافیک بازیو رو پایینترین حدش گذاشتم میخوام ببینم طولانی مدت مثلا 8-10 ساعت مداوم داخل بازی باشه با این وضع فعلی کارت براش مشکل ایجاد میکنه یا نه خیالم راحت باشه؟
این چند سال با این وضع ماین اصلا به فکر آپگرید کردنش نبودم بجای اپگرید کنسول گرفتم الانم قیمتا خیلی مناسب شده مخصوصا کارتای استوک ولی گفتم فعلا یه شیش ماه یک سال دیگه با همین سر کنم پول دستم بیاد یهو یه سیستم قوی ببندم که تا چند سال راحت باشم
پ.ن: توی لیون 6800 استوک 11600 و 6900xt استوک 15 گذاشتن برای فروش واقعا آدم وسوسه میشه برای آپگرید :D هرچقدر قبلا ماینترا باعث شدن قیمت گرافیک بالا بره الان با فروش کارتاشون باعث میشن بازار دست دوم و قیمتا به شدت خوب بشه
خب موقعی ریبال میکنن که پردازنده از شدت حرارت بالا پایه هاش ذوب میشه دیگه. این یعنی دیگه حداکثر فشار بهش اومده و کارش رو حسابی کرده.

آقا :D
پاور 750 گرین اورکلاک evo دارم
سی پی یو 5600x
2 تا اس اس دی m.2 با یه هارد و ۴ تا فن گرین هم برا کیس وصله
رم هام 2 تا 8
این پاور برا 3080 (یه چیزی مث 3080 ROG) جوابگوئه یا نه اگه نیست میشه مدل دیگه از 3080 گرفت یا باید برم روی 3070ti

• Like
Reactions: majidred2011
دوستان کارت گرافیک تا 20 تومن ( بدون گارانتی و از سری 3000 انویدیا و 3 فن و از برند معتبر )چی معرفی میکنید ؟( برای یکی از آشنا ها می خوام چهارشنبه می خواد خرید کنه )
پاور هم محدودیت نداره.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سوال اینجاست دسته دو میخواید بخرید یا نه
من خودم 3090 دیدم با قیمت 22 میلیون تا 32 میلیون
من پیشنهادم 3080 ti دسه دو هست تا 20 تومن

الان قیمت گرافیک 2080ti از برند گیگا و ایسوس چنده ؟

قیمت گرافیک ۳۰۷۰ دیدم از برند فونیکس ۱۴ میلیون. می ارزه ؟؟!

قیمت گرافیک ۳۰۷۰ ۳۰۸۰ از برند گیگا و ایسوس ؟؟؟
2080 ti دیگه ارزش خرید نداره وقتی 3070 رو میشه با 10 میلیون بخری

تو این مدت قیمت گرافیک هایی که دیدم گذاشتن واس فروش 3070 از 8500 تا 13 میلیون و 3080 رو از 13500 تا 18 میلیون دیدم که بسته به انصاف فروشنده و مدل و برند متفاوت بوده

• Like
Reactions: Taha75
آقا :D
پاور 750 گرین اورکلاک evo دارم
سی پی یو 5600x
2 تا اس اس دی m.2 با یه هارد و ۴ تا فن گرین هم برا کیس وصله
رم هام 2 تا 8
این پاور برا 3080 (یه چیزی مث 3080 ROG) جوابگوئه یا نه اگه نیست میشه مدل دیگه از 3080 گرفت یا باید برم روی 3070ti
حسابگر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or