مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

2070 super بهتره یا 1080ti برای رزولوشن 1080 .؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا 4 5 سال آینده راحت روی تنظیمات مدیوم جواب بده
هیچ کدوم بهتره 3060 یا 3060 تی ای بخرید
1080 تی ای دیگه عمرش کرده خرید خیلی ریسکی هست rt هم که نداره اصلا ارزش خرید نداره
تا 4 5 سال اینده باید 3080 بخرید کارت گرافیک که کنسول نیست 4 5 سال جواب بده نهایت روی دور موندش 3 تا 4 ساله شما دارید کارت نسل پیشم می خرید پس 2 سالش رفته 2 سالش می مونه

من از مقداد ای تی و فافا قبلا چندین خرید داشتم مشکلی نداشت و سریع هم فرستادن بر عکس لیون که هردفعه خریدم پیر شدم تا بفرستن (البته مقدادو اینجا شنیدم چند نفر مشکل داشتن باهاش)
مشکلی که داشتن به خاطر اینکه یک قیمت خوب می ذاری بعد می خرن می گه گرون شده یا ناموجود با پولشون کار می کنن
یه دو و نیم سالی دارمش جوابگو بوده
یه برند خوب بگید از اون بخریم😁
بحث اون نیست بحث فاکتورهای محافظتی پاور هست که چقدر سریع و دقیق هستن و بحث ripple که دارن
برند خوب کولر مستر کورسیر evga asus termaltake با یکسری دیگه که ایران نیست و در پله بعدی antec deepcool هستن

از 2070 قویتره نه 2080.
از 2080 در حد دو فریم ضعیف تره ولی چون نسل 30هستش ارزش خریدش بیشتره(منظورم از قوی بودن در fps نبود توی مارکتینگ حس میکنم بهتر عمل میکنه چون قیمت به دلارش نسبتا کمتره و تفاوت خاصی جز ۲ الی ۳ فریم تو اکثر گیما نداره)
هم اینکه جدید تره

• Like
Reactions: Taha75
از 2080 در حد دو فریم ضعیف تره ولی چون نسل 30هستش ارزش خریدش بیشتره(منظورم از قوی بودن در fps نبود توی مارکتینگ حس میکنم بهتر عمل میکنه چون قیمت به دلارش نسبتا کمتره و تفاوت خاصی جز ۲ الی ۳ فریم تو اکثر گیما نداره)
هم اینکه جدید تره
10-12 درصد ضعیفتره 3060. به قیمت دلاری اگه 2080 رو 700 و اینو 330 بگیری. عملکرد به دلاری خیلی بهتری داره و 3060ti عملکردش خیلی بهتره و از 2080s هم قویتره.

10-12 درصد ضعیفتره 3060. به قیمت دلاری اگه 2080 رو 700 و اینو 330 بگیری. عملکرد به دلاری خیلی بهتری داره و 3060ti عملکردش خیلی بهتره و از 2080s هم قویتره.
پس یعنی تو میگی 3060ارزش خرید بیشتری داره؟ Screenshot_20221126-200626_YouTube.jpg فرقشون تو گیمایی مثل رد دد ۴ الی ۵ فریم

پس یعنی تو میگی 3060ارزش خرید بیشتری داره؟View attachment 277555فرقشون تو گیمایی مثل رد دد ۴ الی ۵ فریم
تقریبا همیشه کارت میان رده به نسبت قیمت، عملکرد بهتری داره و تو مقایسه، همیشه میانگین بنچمارک رو ببین، نه یک بازی رو.
تو این موردم به نظر سایبر تو آپدیتهای اولیه بالاشه که اینقدر دراپ داره و دو تصویر هم مال یکجا نیست
این یه بنچمارک میانگین

2022-11-26_20-13-36.jpg

مثلا اینا سایتهای نقد هست و بررسی گرافیک 3060
Galax GeForce RTX 3060 EX Review
Nvidia GeForce RTX 3060 Review

تقریبا همیشه کارت میان رده به نسبت قیمت، عملکرد بهتری داره و تو مقایسه، همیشه میانگین بنچمارک رو ببین، نه یک بازی رو.
تو این موردم به نظر سایبر تو آپدیتهای اولیه بالاشه که اینقدر دراپ داره و دو تصویر هم مال یکجا نیست
این یه بنچمارک میانگین

View attachment 277557

مثلا اینا سایتهای نقد هست و بررسی گرافیک 3060
Galax GeForce RTX 3060 EX Review
Nvidia GeForce RTX 3060 Review
ممنون

راستی من یه کارت rx570دارم که شدیدا داغ میکنه(asus rog) تو گیمایی مثل وارزون و tomb raider به 86درجه هم میرسه
راه حلی برای کاهش دما نیست؟

ممنون

راستی من یه کارت rx570دارم که شدیدا داغ میکنه(asus rog) تو گیمایی مثل وارزون و tomb raider به 86درجه هم میرسه
من نمی‌دونم دمای نرمال این کارت چه قدره و اگر بالاتر از نرماله، ممکنه مشکل خاصی داشته باشه که باید پیدا بشه.
اما خودم مشکل حرارتی داشتم که بیشتر ناشی از بد بودن تهویه کیس بود.
با اصلاح تهویه کیس در حد ۲-۳ درجه دمای کارت کم شد.
مورد بعدی که انجامش هم احتمالا ریسکی نداره Under Volt کردنه که بسته به شانس مقادیر مختلفی از کاهش دما رو ممکنه داشته باشه.
من با Under Volt کردن دمای کارتم رو ۶-۷ درجه دیگه هم کم کردم و در نهایت با این دو کار دمای ۹-۱۰ درجه‌ای دمای کارت کم شد.
پر دردسرترین کار هم که عوض کردن خمیر حرارتی و پدهای حرارتی کارته.

ممکنه روش‌های دیگه‌ای هم باشه.

من نمی‌دونم دمای نرمال این کارت چه قدره و اگر بالاتر از نرماله، ممکنه مشکل خاصی داشته باشه که باید پیدا بشه.
اما خودم مشکل حرارتی داشتم که بیشتر ناشی از بد بودن تهویه کیس بود.
با اصلاح تهویه کیس در حد ۲-۳ درجه دمای کارت کم شد.
مورد بعدی که انجامش هم احتمالا ریسکی نداره Under Volt کردنه که بسته به شانس مقادیر مختلفی از کاهش دما رو ممکنه داشته باشه.
من با Under Volt کردن دمای کارتم رو ۶-۷ درجه دیگه هم کم کردم و در نهایت با این دو کار دمای ۹-۱۰ درجه‌ای دمای کارت کم شد.
پر دردسرترین کار هم که عوض کردن خمیر حرارتی و پدهای حرارتی کارته.

ممکنه روش‌های دیگه‌ای هم باشه.
کارتم گارانتیش تموم شده متاسفانه وگرنه میبردم عوض کنن برام(این کارو انجام میده گارانتی؟)

(ببخشید خیلی سوال میپرسم😅)
اخرین سوال:i5 10400h با 3060ti گلوگاه میشه؟

ممنون

اگه تو استرس و یکی دو تا گیم میرسه خیلی مهم نیست ولی یه راه
همون تعویض خمیر و ... هست و آندرولت، قبل آندرولت قطعا ویدیوهاشو ببین اگه هوس اینکارو کردی.
یه راه تغییراتی تو سیستم تهویه هست مثل اضافه کردن فن یا باز کردن در کیس و حتی تغیر کیس.که میتونی برا شروع در کیسو باز کنی، ببینی تغییری میکنه
یه راه هم تغییر نمودار سرعت فن از طریق درایور amd هست ، میری تو درایور قسمت performance و tuning اونجا ، نمودار سرعت فن هست که میتونی تغییر بدی
_______
(ببخشید خیلی سوال میپرسم😅)
اخرین سوال:i5 10400h با 3060ti گلوگاه میشه؟
گلوگاه یه امر نسبیه، تو اون سایت هم که دادم بهت میتونی ببینی.
هر چی رزولوشن بره بالاتر، گرافیک فریم کمتری میتونی بده، و اونجا یه cpu متوسط هم از پسش بر میاد مثل 4k
ولی وقتی رزولوشن بیاد پایینتر، اونجا گلوگاه خودشو بیشتر نشون میده

2022-11-27_11-28-12.jpg

تست با همین 3060ti هست .
10100 میده 87
10600 میده 103
12600 میده 116.دیگه قدرت گرافیک نمیکشه، همه از 60 زد میکنن ولی گلوگاه رو سی پی یوهای ضعیفتر.

2022-11-27_11-29-12.jpg

حالا rt روشن کن 10100 میده 53. اون دو تا میدن 56. دیگه فاصله ناچیزه. dlss رو روشن دوباره فاصله زیاد میشه. رزولوشن رو ببر بالا، فاصله کم میشه.
اینجوریه.سایتشو برات گذاشتم. معمولا بیشتر بنچمارک گرافیک میدن تا سی پی یو.این سایته میده ولی تست cpu رو ، رو 1080 انجام میدن و حتی 720. چون گلوگاه سی پی یو تو رزولوشن پایین مشخص میشه که گرافیک فریم بالاتر میده

مشکلی که داشتن به خاطر اینکه یک قیمت خوب می ذاری بعد می خرن می گه گرون شده یا ناموجود با پولشون کار می کنن
بحث اینه مقداد ای تی اصلا شرکت نیست و دلال هستن
من دفترشون رو توی پاساژ ایران رفتم طبقه سوم یا چهارم بود فکر کنم و خرید هم ازشون داشتم
6 یا 7 نفر نشستن پشت تلفن هرکی ازشون قطعه می خواد زنگ میزنن به مغازه دارهای دیگه ببینن کی قیمت کمتر میده از اون میگیرن یک پولی میکشن روش جنس رو تحویل مشتری میدن در نتیجه موقع فروش همیشه این بازی ها رو در میارن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or