مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من از مقداد ای تی و فافا قبلا چندین خرید داشتم مشکلی نداشت و سریع هم فرستادن بر عکس لیون که هردفعه خریدم پیر شدم تا بفرستن (البته مقدادو اینجا شنیدم چند نفر مشکل داشتن باهاش)
لیون رو اگر حضوری برید بخرید همون موقع بهتون جنس رو تحویل میده. ( همین دیروز رفتم خیابان طالقانی ازشون رم خریدم )
اما چون جنس بالای 2 میلیون رو ارسال رایگان داره وقتی چیزی مفتی میشه ممکنه 2 یا 3 روز هم ارسالش طول بکشه دیگه !!!
اما لیون در این آشفته بازار که به هیچ فروشنده ای نمیشه اعتماد کرد میشه گفت از مطمئن ترین فروشنده ها هست چون از دلال جنس نمیگیره و مستقیم از شرکت وارد کننده و گارانتی کننده خرید میکنه مثلا با شرکت الماس ایرانیان قرارداد داره و حداقل میدونی جنسی که بهت میده با گارانتی متفرقه و دست دوم و بازشده و ... نیست
بعضی از جنس هاش قیمتش از بازار خیلی بهتره بعضی جنس هاش هم از بازار گرونتره باید قیمت ها دستت باشه که ازش خرید کنی...اما برای کارت گرافیک خرید از مغازه دار ناشناس و متفرقه خیلی ریسک بالایی داره اینجور جاها حداقل شرکت هایی مثل لیون به درد میخورن

آخرین ویرایش:
کارتم گارانتیش تموم شده متاسفانه وگرنه میبردم عوض کنن برام(این کارو انجام میده گارانتی؟)

(ببخشید خیلی سوال میپرسم😅)
اخرین سوال:i5 10400h با 3060ti گلوگاه میشه؟
هم کار دردسر داریه هم این که گرون درمیاد. اگر بتونید به گارانتی بندازید، می‌صرفه.

(ببخشید خیلی سوال میپرسم😅)
اخرین سوال:i5 10400h با 3060ti گلوگاه میشه؟
کلا این قضیه گلوگاه یک چیز نسبیه اصلا نمیشه خیلی آمار درست و حسابی داد براش، این بنچمارکا هم یک میانگین کلی میدن، واسه بازیای آنلاین چون یک سری مپ های ثابت داره شاید بشه گفت اما سینگل پلیرا باتوجه به اینکه طرف ننشسته کل بازی رو انجام بده بعد میانگین بگیره نمیشه خیلی بهش استناد کرد بنظرم.

بزار از تجربه خودم بگم، الان مثلا من با Ryzen 1700 که از 10400 ـم تو بازیا ضعیف تره 3080 گذاشتم :-" گلوگاه شدنش به چشم میشه واضح دید اما جوری نیست که تو کل بازی اتفاق بیوفته، اول اینکه بستگی داره بازیش چقد سی پی یو محور باشه دوم تو چه محیطی باشی! مثلا فلان مرحله به دلایلی بار سنگین تری رو سی پی یو داره گلوگاه شدید میشه ( برای مثال آنچارتد روی آخرین تنظیمات 4K Native راحت 60-70 فریم میداد برام بعد که به مرحله زیر آب بازی رسیدم تا 30 فریم اومد پایین ولی همون تیکه رو رد میکردی دوباره برمیگشت حالت اول یا A Plague Tale Requiem که تقریبا کل بازی حدودا 60 فریم میگرفتم غیر یکی از مراحل که پدر سیستمو در میاورد تا 40 میومد پایین) یا بازیای اپن ورد مثل سایبرپانک میری شلوغ ترین قسمت شهر گلوگاه میشه از اونجا میزنی بیرون دوباره بار از دوش سی پی یو برداشته میشه و نرمال میشه، خلاصه واسه همین میگم نمیشه سیاه و سفید به ماجرا نگاه کرد.

همونطور پست قبلیم گفتم بنظرم بستگی داره مصرفت چی باشه، اگه مانیتور +144hz هستو دنبال بازیه آنلاین با فریم بالا هستی سی پی یو تا یک حدی جواب میده و نیازی نیست پول خرج گرافیکای قوی تر کنی اما واسه سینگل پلیر بنظرم برمیگرده به اینکه چقد این افت فریمای ناگهانی تو یک نقطه یا مرحله بره رو اعصابت.

آخرین ویرایش:
من چند صفحه اخیر رو خوندم . دوستان میگن که کارت دسته دو رو باید تو تست های متفاوت برید تا مطمئن بشید دماش متعادل هست.
من خودم نه ماین کردم نه تخصصی توش دارم چطور میشه به بعضی از این آگهی ها که میگن کارت ماین نشده و باز هم نکردیم اعتماد کرد ؟؟؟ الان خودم دنبال 3070 ti هستم اگر هم نشد 3070 .
آیا این کارت ها به فرض ماین شدن برای فقط دو سال نهایت کار کرد دارن و بعد دیگه کارایی ندارن ؟؟
آیا میشه بهشون برای کار رندر تو برنامه هایی مثل لومیون و آنریل حساب باز کرد ؟؟؟؟ چون علاوه بر بازی من هدفم اینه که بیشتر تو رندر و برنامه های گرافیکی ازشون استفاده کنم.
کلا ارزش داره ریسک کنم برای خرید دست دوم یا یکم پول بذارم نهایت یک 3060 ti نو بخرم ؟؟

آخرین ویرایش:
من چند صفحه اخیر رو خوندم . دوستان میگن که کارت دسته دو رو باید تو تست های متفاوت برید تا مطمئن بشید دماش متعادل هست.
من خودم نه ماین کردl نه تخصصی توش دارم چطور میشه به بعضی از این آگهی ها که میگن کارت ماین نشده و باز هم نکردیم اعتماد کرد ؟؟؟ الان خودم دنبال 3070 ti هستم اگر هم نشد 3070 .
آیا این کارت ها به فرض ماین شدن برای فقط دو سال نهایت کار کرد دارن و بعد دیگه کارایی ندارن ؟؟
آیا میشه بهشون برای کار رندر تو برنامه هایی مثل لومیون و آنریل حساب باز کرد ؟؟؟؟ چون علاوه بر بازی من هدفم اینه که بیشتر تو رندر و برنامه های گرافیکی ازشون استفاده کنم.
کلا ارزش داره ریسک کنم برای خرید دست دوم یا یکم پول بذارم نهایت یک 3060 ti نو بخرم ؟؟
ببین دوست عزیز ماین به منزله ی اینه که شما مثلا بازی سنگینی رو با فشار ۸۰ الی ۹۰ درصد کارت گرافیک به مدت حداقل ۴ ماه الی ۱ سال مداوم بدون خاموش کردن بازی کنی
تو دیگه فکرشو بکن این کارت چقدر دووم میاره
این کارتهایی که هم که ۱۳ ۱۴ تومن برای ۳۰۷۰ti گزاشتن ۹۹ درصدشون ماین شده هستش
هیچ گیمری نمیاد کارتشو با ضرر بفروشه
۳۰۷۰ ti هم کارت بروزی هست و فعلا نیاز به آپگرید نداره

آخرین ویرایش:
ببین دوست عزیز ماین به منزله ی اینه که شما مثلا بازی سنگینی رو با فشار ۸۰ الی ۹۰ درصد کارت گرافیک به مدت حداقل ۴ ماه الی ۱ سال مداوم بدون خاموش کردن بازی کنی
این کارتهایی که هم که ۱۳ ۱۴ تومن برای ۳۰۷۰ti گزاشتن ۹۹ درصدشون ماین شده هستش
هیچ گیمری نمیاد کارتشو با ضرر بفروشه
۳۰۷۰ ti هم کارت بروزی هست و فعلا نیاز به آپگرید نداره
خب با این حساب برای دو سال به درد رندر های سنگین و بازی میخورن این کارت ها ؟؟ اگر واقعا ریسک هست پول رو بذارم برای 3060 ti نو چون مانیتورم هم 1080 هست و قصد خرید مانیتور جدید یا بازی تو رزولوشن های بالاتر رو اصلا ندارم.
شما خودتون پیشنهاد ریسک خرید این کارت ها رو میدید یا میگید همون 3060 ti نو رو بخرم؟؟؟

آخرین ویرایش:
من خودم نه ماین کردم نه تخصصی توش دارم چطور میشه به بعضی از این آگهی ها که میگن کارت ماین نشده و باز هم نکردیم اعتماد کرد ؟؟؟ الان خودم دنبال 3070 ti هستم اگر هم نشد 3070 .
در مورد آگهی خیلیا قطعا دروغ میگن یا وقتی میپرسی جواب درست نمیدن اما بعضیا هم میگن ماین شده و مدت زمانی که ماین شده رو هم میگن، ولی در کل از رو قیمتشم خیلی وقتا میشه تشخیص داد مثلا حتی 3080 ـه 14-15 تومنی هم دیدم که میشه گفت ماین شده هست که داره اینقد پایین میده اگه هم پشتشو قبلا باز کرده باشن واسه تغییر خمیر میشه حدس زد ماین میکرده.
یک چیز دیگه هم اینکه بنظر من از مارکای Gainward و EVGA و Palit (مدل Gaming Pro) ـش دوری کن چون تا جایی که یادمه اینا محبوب ترین کارتای ماینرا بودن بخاطر موجودی و قیمت بهتری که اون زمان داشتن، بر خلاف مثلا Asus Rog یا مدلای بالا رده MSI که اون زمان قیمتای نجومی داشتن و کسی واسه ماین نمیرفت سمتشون.

از نظر کارایی برمیگرده به اینکه طرف چطور ماین کرده باشه، من حدود 3 سال پیش با Rx580 ـم نزدیک یک سال ماین کردم دما ها رو کنترل میکردم و سرعت فن رو هم نمیزاشتم بره بالا و بعد یک سال که بیخیال ماین شدم تا همین دو هفته پیش واسه گیم فقط استفاده میشد ازش که نه از نظر دما مشکلی پیدا کرد نه از نظر کارایی، الانم کاملا سالم گوشه خونه افتاده تا بفروشم. دوتا کارت دیگه هم داشتم که همون زمان به دو نفر دیگه دادم اونا هم هنوز دارن استفاده میکنن و به مشکلی نخوردن.

رندر هم فرقی نداره تست و بنچمارکا رو وقتی بگیری با تستای همون مدل رو اینترنت مقایسه کنی تو رندر هم نباید نتیجه خیلی متفاوتی بده، اما خب تو رندر تا جایی که من دیدم فشار کمتری رو کارت میاد تا یک بازی خیلی سنگین.

در مورد اینکه ارزش داره هم برمیگرده به خودت، من ترجیح میدم ماین شده نگیرم بنظرم به ریسکش نمیرزه که طرف چطور با کارت رفتار کرده اما اگه از اون مارکایی که بالا گفتم نیست و میگه ماین نشده و میبینی پلمپ پشتش باز نشده، از نظر دما و کارایی هم اوکیه بنظرم میرزه.
خودم دو هفته پیش 3080 Asus Rog دسته دو گرفتم که فعلا تو این دو هفته مشکلی نداشته، اگه میخواستم نو بگیرم با پولش بزور مدلای پایین 3070 میشد که الان با توجه به پرفورمنس معرکش تو رندر شدیدا راضیم ازش فعلا.
اینطوریام نیست :D تو بازی تا خرخره از کارت استفاده میشه، دما بر اساس کارتای مختلف تا بالا 75 میره، دور فن زیاد میشه که دما رو بیاره پایین، اما تو ماین حداقل 3 سال پیش که ماین میکردم و تو گروهای ماین بودم اکثرا دمای کارتارو زیر 60 نگه میداشتن همینطور اتاق رو هم سرد نگه میداشتن تا دور فن رو پایین نگه دارن.
از طرفی دیگه آندرولتی که میشه ورودی برق رو کم میکنه و دما رو هم میاره پایین، بالاخره همون ماینر هم که بالا 100 میلیون خرج ریگش کرده اکثر مواقع حواسش هست جوری ماین کنه که طول عمر کارت و پولی که پاش داده به فنا نره به این زودیا.
البته در مورد کارتای جدید نمیدونم وضعیتشون چطوریه.

آخرین ویرایش:
دوستان حداقل پاور برای ۳۰۶۰ با دوتا هارد داخلی چند وات کافیه؟
ترند گرافیکا الان حداقل روی ۷۰۰ هست. زیر این مقدار آینده مجبور میشید مجددا ارتقا بدید.

ولی اون کارت با یه ۶۰۰ هم اوکی هست.

ترند گرافیکا الان حداقل روی ۷۰۰ هست. زیر این مقدار آینده مجبور میشید مجددا ارتقا بدید.

ولی اون کارت با یه ۶۰۰ هم اوکی هست.
۵۸۰ گرین گذاشتم وای جدیدا تو بازی های سنگین سیستم یهو خاموش میشه از چند نفر پرسیدم میگن پاور کم میاره

۵۸۰ گرین گذاشتم وای جدیدا تو بازی های سنگین سیستم یهو خاموش میشه از چند نفر پرسیدم میگن پاور کم میاره
احتمالش هست چون مقدار توانی که تولید کننده ذکر میکنه اسمی هست و در واقع کمتر از این مقدار هست‌. ولی مشکل شما میتونه از معیوب بودن خود پاور هم باشه.

• Like
Reactions: Arash-S212
در مورد آگهی خیلیا قطعا دروغ میگن یا وقتی میپرسی جواب درست نمیدن اما بعضیا هم میگن ماین شده و مدت زمانی که ماین شده رو هم میگن، ولی در کل از رو قیمتشم خیلی وقتا میشه تشخیص داد مثلا حتی 3080 ـه 14-15 تومنی هم دیدم که میشه گفت ماین شده هست که داره اینقد پایین میده اگه هم پشتشو قبلا باز کرده باشن واسه تغییر خمیر میشه حدس زد ماین میکرده.
یک چیز دیگه هم اینکه بنظر من از مارکای Gainward و EVGA و Palit (مدل Gaming Pro) ـش دوری کن چون تا جایی که یادمه اینا محبوب ترین کارتای ماینرا بودن بخاطر موجودی و قیمت بهتری که اون زمان داشتن، بر خلاف مثلا Asus Rog یا مدلای بالا رده MSI که اون زمان قیمتای نجومی داشتن و کسی واسه ماین نمیرفت سمتشون.

از نظر کارایی برمیگرده به اینکه طرف چطور ماین کرده باشه، من حدود 3 سال پیش با Rx580 ـم نزدیک یک سال ماین کردم دما ها رو کنترل میکردم و سرعت فن رو هم نمیزاشتم بره بالا و بعد یک سال که بیخیال ماین شدم تا همین دو هفته پیش واسه گیم فقط استفاده میشد ازش که نه از نظر دما مشکلی پیدا کرد نه از نظر کارایی، الانم کاملا سالم گوشه خونه افتاده تا بفروشم. دوتا کارت دیگه هم داشتم که همون زمان به دو نفر دیگه دادم اونا هم هنوز دارن استفاده میکنن و به مشکلی نخوردن.

رندر هم فرقی نداره تست و بنچمارکا رو وقتی بگیری با تستای همون مدل رو اینترنت مقایسه کنی تو رندر هم نباید نتیجه خیلی متفاوتی بده، اما خب تو رندر تا جایی که من دیدم فشار کمتری رو کارت میاد تا یک بازی خیلی سنگین.

در مورد اینکه ارزش داره هم برمیگرده به خودت، من ترجیح میدم ماین شده نگیرم بنظرم به ریسکش نمیرزه که طرف چطور با کارت رفتار کرده اما اگه از اون مارکایی که بالا گفتم نیست و میگه ماین نشده و میبینی پلمپ پشتش باز نشده، از نظر دما و کارایی هم اوکیه بنظرم میرزه.
خودم دو هفته پیش 3080 Asus Rog دسته دو گرفتم که فعلا تو این دو هفته مشکلی نداشته، اگه میخواستم نو بگیرم با پولش بزور مدلای پایین 3070 میشد که الان با توجه به پرفورمنس معرکش تو رندر شدیدا راضیم ازش فعلا.

اینطوریام نیست :D تو بازی تا خرخره از کارت استفاده میشه، دما بر اساس کارتای مختلف تا بالا 75 میره، دور فن زیاد میشه که دما رو بیاره پایین، اما تو ماین حداقل 3 سال پیش که ماین میکردم و تو گروهای ماین بودم اکثرا دمای کارتارو زیر 60 نگه میداشتن همینطور اتاق رو هم سرد نگه میداشتن تا دور فن رو پایین نگه دارن.
از طرفی دیگه آندرولتی که میشه ورودی برق رو کم میکنه و دما رو هم میاره پایین، بالاخره همون ماینر هم که بالا 100 میلیون خرج ریگش کرده اکثر مواقع حواسش هست جوری ماین کنه که طول عمر کارت و پولی که پاش داده به فنا نره به این زودیا.
البته در مورد کارتای جدید نمیدونم وضعیتشون چطوریه.
البته من یک نکته ای رو اضافه کنم فقط بحث نگهداری برای کارت های مایین شده مطرح نیست
هر قطعه الکتریکی عمر مفید داره می خواد خازن باشه یا مقاومت یا IC ...این عمر مفید هم معمولا دقیق هست و بعد از اون مقدار معمولا قطعه دچار خرابی میشه
مشکل بزرگ کارت های مایین شده اینه که کسی واقعیت رو نمیگه که چقدر کار کرده مثلا 1 سال یا 3 ماه !!! ولی عرفش اینه کارتی که 1 سال زیر مایین بوده دیگه عمرش رو کرده حالا میخواد دماش عادی باشه یا تمیز نگهداری شده باشه و ... قطعات تشکیل دهندش عمرشون رو کردن و بعد از زمان عمر مفید ممکنه هر لحظه یکی از قطعاتش خراب شه البته ممکنه یک یا چند سالم عمر کنه اما دیگه شانسیه ...برای همین کارت مایین شده خریداریش در هر حالتی ریسک داره و شاید حتی اشتباه باشه مگر اینکه از آشنا بخرید که بدونید چقدر از کارت کار کشیده و شرایط نگهداری هم چطور بوده
تا دلتون هم بخواد مورد بوده کارت مایین شده با تست خریده بعد از چند روز کارت مشکل هنگ یا صفحه آبی یا بهم ریختگی تصویر پیدا کرده
واقعا خرید کارت مایین شده از غریبه اونم توی سایت بی صاحب دیوار دل شیر میخواد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or