mostafa93
کاربر سایت
اصلا پست های من یا دوستان می خونی؟ مشکل بریدگی تصویر توی هیچ صفحه نمایشی رخ نمی ده مگر VSYNC خاموش کنید فری سینک یا جی سینک هم 1 جور سینکه اما به خاطر ریفرش ریت متغیر دیگه خبری از اینپوت لگ بالا بردن نیست استاتر کمتری هم تولید می کنه مخصوصا زمانی که فریم بالا و پایین می شه من بودم این هزینه خرج ارتقای بالاتر تصویرم می ذاشم چون از صحبت هاتونم مشخصه گیمر خیلی حرفه ای یا انلاین باز رتبه بگیری نیستید خیلی از گیمرها مخصوصا کنسولی ها اصلا فرق اینپوت لگ 20 با 50 هم نمی فهمن یا حتی رزولوشن 4K با نرخ 30 فریم میان 1080P 60 ترجیح می دن در حالی که 1 PC GAMER یا گیمر حرفه ای امکان نداره فریم فدای رزولوشن بکنه اونم اختلاف 30 با 60 اونم توی رزولوشن خیلی خوب 1080P
درصد فن چقدر هست؟ اورکلاکم کردید؟ فرکانس کاری کارت چقدر هست؟ 83 اسیبی به کارت نمی زنه اکثر 580 ها به این دما می رسه اما 5 دقیقه تست فورمارک اینه احتمالا بنچمارک مترو چیزی نیم ساعت بذارید می ره بالای 87 88 بهتره فن کارت دستی تنظیم بشه یا اگر فن دورش بالا هست بازم این شکلی می شه باید خمیر سیلیکونش عوض بشه.
احتمالا مدل ماین شده هست.
اره دیگه واسه بازی انلاین می خوام و کلا تاخیر لگ نداشتن برام مهمه. و اینکه میدونم v synce رو روشن کنی باعث ایجاد لگ میشه من الان سوالم اینه که منی که الان دارم مانیتور free synce سامسونگ میخرم با در نظر گرفتن اینکه v synce رو خاموش میزاریم چون نمی خوام لگ داشته باشم و از طرفی اگه کارت ۱۶۶۰ رو واسه این مانیتور بخرم نمی تونم از قابلیت g synce استفاده کنم ارزش داره به خاطر کارایی کارت های انویدیا واسه این مانیتور به جای همرده and از ۱۶۶۰ استفاده کنم؟در صورتی که با گرفتن یه rx5500xt میتونم از قابلیت فری سینک استفاده کنم و تصویر روانی داشته باشم.