بنظرم خیلی داری گندش میکنی دیگه، چرا باید مهم باشه که از ویندوز رزولوشن عوض کنی یا از نرم افزارچقدر نرم افزار و پنل گرافیکیش اشغاله حالم به هم خورد چقدر باگ داره لعنتی چقدر کمبود داره صد رحمت به پنل اینتل حتی از قبلم بدتر شده
برعکس آپدیت جدیدش واقعا امکاناتش خوب شده اینکه ساعت پلی بازیا و average fps و اینا رو میزنه، یا راحت رکورد میشه کرد و استریمینگ هم داره، UI ـشم واقعا شیکه، من که مشکل نخوردم تا حالا باهاش.
بنظرم ارزش نداره پرفورمنس بخاطرش ول کنی بچسبی به این چیزا، 1660ti خیلی عملکرد بهتری داره نسبت به 5500xt فقط مشکلش همون 6 گیگ بودنشه.الان حالت منطقی کدومه که کارت 1660ti بگیرم با مانیتور معمولی یا برم سراغ amd rx5500 xt با یه مانیتور فری سینک ؟
خودم به شخصه انویدیا رو میپسندم گرمای کمتر مصرف کمتر ولی 20 میلیون هزینه کنی واسه کیس و بعدش بریدگی تصویر داشته باشی ظلمه
پست قبلت فقط از رزولوشن نام بردیگنده؟ اینکه من هر رزی می ذارم خودش به 4k اپ اسکیل می کنه باعث می شه می شه اپ اسکیل tv از کار بیافته اینکه کاستوم رز ساختنش اصلا به اسونی nvidia نیست الانم که ساختم قابل استفاده نیست اینکه با hardware acc chrome مشکل داره درست کار نمی کنه اینکه گاهی اوقات hdmi audio ش هنگام خروج از بازی از کار می افته باید 1 بار ریسیور خاموش روشن کنم فست سینک یا adaptive sync یا mfaa یا تنظیم حالت پاور پرفورمنس اینا هم که کلا نداره توی چند ساعت این همه باگ کشف کنم هنره بعد می گه گندش کردم؟
آخرین ویرایش: