مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

کسی هست راهنمایی کنه؟
این بنده خدا مونده چی بگبره

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
2080s قویتر هست ولی حدود 30 تومن قیمتشه ، 5700xt حدود 17 تومنه فکر کنم منظورش 2070s بوده باشه که از نظر قدرت نزدیک به هم هستند ولی 5700xt از ریتریسینگ پشتیبانی نمی کنه ، اما 2070s پشتیبانی می کنه . تکنولوژی هایی که کنسولهای نسل بعد پشتیبانی می کنن .
ولی خوب حدود دو هفته دیگه یعنی اول سپتامبر نسل جدیدتر معرفی میشن ، به نظرم اگر می تونه صبر کنه نسل بعد کارتها معرفی بشه بنچمارکهاش منتشر بشه بعد تصمیم بگیره

آخرین ویرایش:
2080s قویتر هست ولی حدود 30 تومن قیمتشه ، 5700xt حدود 17 تومنه فکر کنم منظورش 2070s بوده باشه که از نظر قدرت نزدیک به هم هستند ولی 5700xt از ریتریسینگ پشتیبانی نمی کنه ، اما 2070s پشتیبانی می کنه . تکنولوژی هایی که کنسولهای نسل بعد پشتیبانی می کنن .
ولی خوب حدود دو هفته دیگه یعنی اول سپتامبر نسل جدیدتر معرفی میشن ، به نظرم اگر می تونه صبر کنه نسل بعد کارتها معرفی بشه بنچمارکهاش منتشر بشه بعد تصمیم بگیره
خیلی وقته منتظره تا پولش آماده بشه،حالا که آماده شده می‌ترسه دست نگه داره گرون تر بشه،ری تریسینگ خیلی مهم نیست براش،این گرم شدن بیش از حد کارته هست که ترسوندش

خیلی وقته منتظره تا پولش آماده بشه،حالا که آماده شده می‌ترسه دست نگه داره گرون تر بشه،ری تریسینگ خیلی مهم نیست براش،این گرم شدن بیش از حد کارته هست که ترسوندش
بعید میدونم چنین چیزی صحت داشته باشه
ASUS Radeon RX 5700 XT ROG STRIX review

الان داشتم یوتیوب می‌دیدم
مثل اینکه واقعا دماش بالاست
تو اکثر بازیا ۱۰ درجه تقریباً از ۲۰۷۰ اس و ۲۰۸۰ بالاتره!
بعضی جاها به نزدیک ۸۰ هم رسید

سلام
یکی از آشناها میخواد کارت گرافیک بخره
بین ۲۰۸۰ سوپر و rx 5700 xt ایسوس Rog strix
رفته برای پرس و جو بهش گفتن AMD نگیر داغ می‌کنه میزنه میترکونه
نظرتون چیه بچه ها؟
بگیره یا نه؟

میزنه میترکونه که نداریم :)
درکل AMD از Nvidia داغ تره
و Rx 5700 با 2080 قابل مقایسه نیست . Rx 5700 هم رده 2070 سوپر هست
من خودم Rx 580 OC Asus 2 Fan دارم اگر خودم فنش رو تنظیم نکنم و رو اتوماتیک باشه دماش تا 90 هم میره ولی هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.( با تنظیمات فن wattman زیر 84 هست )
Rx 5700 که خب مشکلات دما و داغ کردنش خیلی کم تره نسبت به سری 500 و تقریبا 99% مواقع نزدیک 80 درجه هم نیست
در کل اگر با پولش مشکلی نداره 2080 سوپر خب خیلی بهتره. ( Dlss و Ray tracing و performance)
اگر هم میتونه صبر کنه تا سری 3000 که دیگه خیلی بهتر میشه.
این ویدیو هم یسری از مدل های Rx 5700 رو از همه نظر مقایسه میکنه و میتونی ببینی دما هاشون هم زیر بار چقدره (Rog Strix توشون نیست :) )

سوال بعدی که پیش اومده
موندگاری و ساپورت AMD بهتره یا Nvidia؟

آقا اگر پول خرید 2080ُS رو داره که صحبتی نداره. سر ساپورت هر دو کمپانی در کل فرق آنچنانی با هم ندارم، ولی من هر کسی دیدم AMD داره از Driver و برنامه‌اش مینالیده.
علاوه بر اون 2080S و 2070S سوپر هر دو از DLSS و Ray Tracing هم پشتیبانی میکنند و وقتی داره اینقدر خرج میکنه اول شروع نسل بعد، حیف کارتی بگیره که از RT پشتیبانی نکنه. (این بگه RT مهم نیست از نظر من به شدت اشتباه هست و بعدا پشیمون میشه).
حالا باید سبک سنگین کنید خودتون که خرید 2080S چقدر به جیب شما فشار میاره و کلا حدفی که از خرید دستگاه داره انقدر ارزش داره خرجش کنه یا نه. ولی حتی من باشم بین 2070S و RX5700 بازم میرم سمت Nvidia. (البته بازم من باشم الان خرید نمیکنم و صبر میکنم برای سری 3000 حالا برای حفظ ارزش پولش هم میشه تبدیل کنه به معادل سکه یا دلار که چهار روز دیگه وقتی اون کارت اومد پولش با ارزش دلاری کارت ثابت بمونه)

سلام
این رفیق ما احتمالا 5700 xt بگیره
وقتی گرفت اینجا کمک میکنید واسه فن هاش و اینا که کمتر داغ کنه من بهش بگم؟
از بچه هایی که سرشته دارن

سلام
این رفیق ما احتمالا 5700 xt بگیره
وقتی گرفت اینجا کمک میکنید واسه فن هاش و اینا که کمتر داغ کنه من بهش بگم؟
از بچه هایی که سرشته دارن

یه مدل خاص این کارت مشکل طراحی فن داشت و کارت داغ میشد
یه مدل ایسوس بود فکر کنم تحقیق کنه اون مدل رو نگیره

بهترین مدلش (Overall) سری ها Powercolor هستند که البته من توی ایران ندیدم باید سفارش بدین.
بعد از اون سافایر و گیگا بهترین مدلاشن.
MSI و Asus شو نگیرین بی زحمت !
اتفاقا سافایر ها خوش قیمت هستن
نظرتون درموردشون چیه؟
کلا میگی Rog ایسوس هم نگیره؟

اتفاقا سافایر ها خوش قیمت هستن
نظرتون درموردشون چیه؟
کلا میگی Rog ایسوس هم نگیره؟

بله بزرگوار سافایر عالیه ! مبارکشون باشه.
خیر ! کلا Asus اصلا با AMD نتونست پارتنر خوبی باشه ...

چقدر
بهترین مدلش (Overall) سری ها Powercolor هستند که البته من توی ایران ندیدم باید سفارش بدین.
بعد از اون سافایر و گیگا بهترین مدلاشن.
MSI و Asus شو نگیرین بی زحمت !
Mindfactory-RMA-AMD-RX-5700-XT.jpg

اتفاقا اگر 1 نگاهی به امار برگشتی و خرابی می نداختین پاورکالر بدترین برندی هست که می شه خرید.
asus کلا 1 جا اختلاف داشت که می گفت مشکل طراحی amd هست.
msi هم برای هر دو شرکت همیشه خوب کار کرده امارشم اینو نشون می ده. امار فروش msi هم در جهان همیشه عالی بوده کافیه به تعداد فروش هم نگاه کنید.
گیگا هم به شخصه خودم هیچ وقت ازش خاطره خوبی نداشتم گارانتیشم ابدا به خوبی msi asus نیست کافیه در نت سرچ کنید برای همینم گارانتی ایرانشم اصلا خوب نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or