just_p30
کاربر سایت
اتفاقا اگر 1 نگاهی به امار برگشتی و خرابی می نداختین پاورکالر بدترین برندی هست که می شه خرید.
asus کلا 1 جا اختلاف داشت که می گفت مشکل طراحی amd هست.
msi هم برای هر دو شرکت همیشه خوب کار کرده امارشم اینو نشون می ده. امار فروش msi هم در جهان همیشه عالی بوده کافیه به تعداد فروش هم نگاه کنید.
گیگا هم به شخصه خودم هیچ وقت ازش خاطره خوبی نداشتم گارانتیشم ابدا به خوبی msi asus نیست کافیه در نت سرچ کنید برای همینم گارانتی ایرانشم اصلا خوب نیست.
اطلاعاتتون کامل نیست ، صرف فقط یک لیست نیست از فلانجایک اونم با مقایسه فروش کلا 40000 تا نسخه برای چندتا سری مختلف تازه که واقعا چطوری میشه این رو ملاک قرار داد !
اگر الان نیاین بگین که این کارت رو هم دارین یا داشتین باید بگم بنده از یک سال پیش این کارت رو خریدم و قبل از خرید کلی نقد و بررسی از برند های مختلف خوندم ، این رو هم اضافه کنم تا حالا با دوتا مورد دیگه هم کار کردم (خرید برای دوستان) و حداقل می تونم بگم تجربه کار با چندتا مدل از این کارتو داشتم ، و این نتایجی که اعلام کردم بود.
بله MSI و Asus جزو پرفروشترین ها هستند چون Sapphire و Powercolor هیچکدوم با Nvidia کار نمی کنند و خیلی واضحه وقتی اکثر بازار دست این شرکته پس پارتنر هایی که با Nvidia کار نمی کنن قطعا توی پرفروش ها نیستند.
همین لیست خودتون رو اصلا نگاهی انداختید ؟! توی این لیستتون که اصلا Asus نیست ، MSI هم حتی توی فروش از Giga هم پایینتره برای سری مورد نظر ما یعنی 5700XT که میبینید.(هرچند لیست رو نمیدونم از کجا آوردید یا چیه اصلا اعتمادی بهش ندارم)
Giga گارانتیش نه در ایران خوبه نه در خارج ؟ نمیدونم شاید شما خارج زندگی می کنید که خبر دارید ، ولی در ایران گارانتی های این برند بر دوش آواژنگ هست که اتفاقا یکی از بهترین و قدیمی ترین شرکت های ایران هستند در حیطه گارانتی کردن.
به هر حال ، بهترین برندها برای 5700XT همون Powercolor , Sapphire , Giga هستند و بس ، البته بقیه بد نیستند به غیره Asus که مزخرفه !
آخرین ویرایش: