godofwar3
کاربر سایت
برادر 5700 ایسوس استریکس من از سایت مقداد خریدم دو ماه پیش 6900 دیگه اینقدر بی عقلم نیستم اگه اینقدر میخاستم هزینه کنم حق با شما بود تازه اون موقع من گرفتم اشغال ترین 2070 سوپر زوتاک 9 تومان بود که من از مارکش اصلن خوشم نمیاد بعدش من اصلا از اون تکنیک ها خوشم نمیاد چون هیچ چیزی جای رزلوشن واقعی مانیتورت را نمیگیره اونها نهایت یه تصویر تار بهت میدنبابا چه کاریه اگه قراره طرف 10 تومن بده 5700 بعد باز عوض کنه خوب همین الان 12 بده چیزی بخره که چند سال براش بمونه همین الانم بازی هایی هستن که با dlss خیلی بهتر فریم می دن هستن بازی هایی که ری سخت افزاری دارن بازی قشنگ تر می شه باسه 2 تومن کار عاقلانه تری هست اگرم نمی خوان 1 کارت نسل قبلی دست دوم که قیمت مناسبی هم داره بخرن این فقط 1 پیشنهاده هر کی هر کاری دوست داشته باشه می کنه.
اما اگر برای منی که این همه کارت تا الان عوض کردم پیشنهادم اینه من خودم 2080ti هم پیشنهاد نمی دم مگر اینکه قیمت مناسب پیدا کنید و دیگه نخواید 1 مدت هزینه کنید که تازه اینم بازم 1 حدسه اما با شرایط ایران و جهان با نسل بعد قیمت مناسبش الان انتخاب بدیم نیست. اکبندش که شده 30 تومن اصلا مسخرس فعلا قیمتش