گفتم که، من اعتقاد ندارم. تو اعتقاد داری، من ندارم.
بررسی تعداد خیلی خیلی خیلی زیادی از کارشناسا هم میگه که اینطور نیست. تو میتونی بپذیری، میتونی نپذیری. همیشه با یه سری آپدیتا بعضی کارتها تو بعضی بازیها فریم کمتر و بیشتر دادن. نمونش همین Apex Legends بود که بعد از آپدیت، کارت 1070tiـه من تقریباً 20% بیشتر فریم میداد. چندین ماه 2070s داشتم و الان هم 1080ti. اتفاقاً به آخرین ورژن گرافیک آپگرید کردم و عمداً رفتم بازیهای مختلف رو بنچمارک گرفتم و مقایسه کردم با نتایج کانالهای معتبر که چند سال پیش بنچمارک گرفته بودن و تقریباً 99.99 همون نتایج بدست اومد. به هر حال هر کس مختاره نظرِ خودشو داشته باشه. ولی چیزی "ثابت" نشده.
در مورد نسل بعد هم که حداقل یک سال دیگه طول میکشه تا بخواد بیاد. اون موقع هم باید یک سال صبر کنی تا بازی درست و حسابی واسه کنسولا ساخته شه. وقتی هم که زمانش رسید یه کارت میدرنج از انویدیا به اندازه کافی سرتر از کنسولا خواهد بود و حتی اگه کارت قبلیم رو هم نخوام بفروشم خرید یه کارت میدرنج خیلی سنگین نیست. من همیشه این کارو کردم و فقط وقتی به نیمه دوم نسل میرسیم یه کارت های اند میگیرم که تا آخر نسل کارمو راه بندازه. اگه قرار باشه تا یکی دو سال آینده بخاطر نداشتن کارت RTX نشه بازی کرد که 99% افراد نمیتونن بازی کنن! کنسولای این نسل که حداقل تا یکی دو سال دیگه ساپورت کامل میشن کلاً RT ندارن و تا زمانی که نسل بعد فراگیر نشه بازیای ساخته نمیشه که بدون RT نشه تجربش کرد. در کل هم طبق تجربه شخصیم RT با قدرت کارتای فعلی توهمی بیش نبود (مگر این که بخواید RTX 2080ti بگیرید که از بودجه من خارجه).