Assassin's Creed
کاربر سایت
چه مشکلی داره مگه؟ چه برندی؟
چه مشکلی داره مگه من 5700 دارم الان سه ماه هیچ مشکلی ندارم در ضمن 2060s خیلی ضعیفه
من اول که گرفتم، درست بعد یک هفته پورت HDMI اش دیگه تصویر نداد! تو نت گشتم دیدم بله خیلی ها این مشکل رو داشتن و بردن تعویض کردن ( تو خارج ) دستگاه بردم نمایندگی و گرفتند گفتند باید تعویض بشه کار ندارم 40 روز گذشت!
حالا بعد 40 روز گرفتم، موقع بازی خیلی وقت ها فیریز و... داره مثلا توی COD MW من تنظیمات که میبردم بالا فریز میکرد!! یا توی BF V! توی نت گشتم دیدم بله این هم یکی از مشکلاتیه که خیلی ها با کار ت 5700XT داشتند که موقع بازی یهو فریز میشه و معلوم شد مشکل از Radeon Software هست که یک سری تنظیماتش با این کارت همخونی خوبی نداره! مثلا یکی نوشته بود موقع Radeon Anti Lag فریز میکنم یکی نوشته بود وقتی Enhanced Sync روشنه! یکی دیگه نوشته بود حتی اگه مانیتورتون جواب نده باید برید از تو پنل بازی Free Sync غیر فعال کنید وگرنه کرش میکنه و خلاصه که یه دوروز ور رفتم تا بلاخره این مشکل کرش تقریبا حل بشه! هنوزم گاهی مشکل کرش دارم مخصوصا اگه یهو Alt Tab بزنم یا یه پنجره باز بشه که از بازی بیاد بیرون یهو صفحه سیاه میمونه و باید ریست کنم!!!! بعد یک مشکل مسخره ای که کلا دارم از وقتی AMD گذاشتم با DX12 مشکل داره! مثلا BF V وقتی میزارم روی DX12 که بالا بیاد نزدیک 5 تا 10 دقیقه لودینگش طول میکشه! ولی روی DX11 مشکلی نداشت! یک مشکل دیگه که دارم روی این کار V Sync ام تو بازی ها غیر فعال میشه هرچی تو پنل AMD تغییر ایجاد میکنم هیچی که هیچی!
روی 970 خودم اصلا این بحث هارو نداشتم!
خلاصه که من برای اولین بار هست دارم AMD رو تجربه میکنم و تا اینجای کار واقعا احساس پشیمونی میکنم
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
مدلی هم که هست Asus Rog Strix 5700 XT