مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من حدودا 2.5 میخوام برای گرافیک بزارم کنار
با اینقدر الان 2 تا از همین Zotac بگیرم یا گیگابایت بگیرم ؟ یا کلا بیخیال 970 بشم برم 980 ببندم ؟

با این مبلغ اگه بخواید SLI ببندید، باید ارزونترین مدل Zotac رو بردارید. حالا دردسرهای SLI هم به کنار...
به نظر من یه 980 بگیر ، مدل G1 گیگا یا MSI.

دوستان من lcd ايم LG 1952 wide هست ، ميخواستم بدونم اگه gtx 970 بگيرم به مشكل نميخورم ؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

مشکل که خیر.
ولی این کارت برای بازی در رزولوشن مونیتور شما بیش از اندازه قویه و در واقع هزینه اضافی هست. در ضمن برای تجربه کیفیت بازیهای روز ، داشتن یک مونیتور FHD لازمه . توصیه میکنم که این مونیتور رو بفروشید و یک مونیتور FHD تهیه کنید.

فرشید جا یه سوال برزگ
عذرخواهی میکنم اگر جای این سوال اینجا نیست ولی یه سوال خیلی بزرگ برای من پیش اومده !!!!!!
من میخواهم بین کارت های R9 290 و GTX 970 یکی رو بخرم ولی این تاپیک رو مدت هاست تحت نظر دارم
http://forum.bazicenter.com/thread51570/page15/
و دائم عملکرد این دو کارت رو با هم مقایسه و سبک سنگین میکنم و هنوز نتوستم تصمیم بگیرم
چرا انجوری هستش !!!! عملکرد R9 290 یه جا خیلی بالاتر از 970 هستش و یه جا دوباره اختلاف به نفع 970 هستش و 970 خیلی فاصله میگیره !!!
اینها چجور بنچماکی هستند !؟
دائم عکس همدیگه میشند
مثلا همین Wolfenstein The Old Blood
رو ببنید
بعد این Dirt Rally
کلا زیادن
من همه رو بررسی کردم چرا به این شکله ؟

----

سوال دوم
البته قبلا هم پرسیدم ولی برای قیمت میخوام بگم
شما قبلا به من گفتید بین R9 290 و GTX970 که هر دو از برند MSI بودن گفتید که GTX970 رو بخرم
قیمت کردم به من گفت R9 290 قیمت 1400 از برند MSI
و قیمت GTX 970 رو از برند MSI رو هم به من 1500 گفتند
با این اوضاع نظر نهایی رو بهم بدی ممنون میشم
چون عصر قصد خرید دارم
یک دنیا ممنون

دوستان حقیقت داره که کارتای گرافیکی R9 280X ایسوس مدل دایرکت سی یو مشکل آرتیفکت دارن؟ حقیقت تا الان از دونفر شنیدم که چنین مشکلی رو دارن و میگن کارت با درایورهای جدید amd اصلا سازگار نیست و دائم هنگ و فریز میکنه. تنها راه حلش اینه که از درایورهای قدیمی استفاده کنید یا فرکانس و ولتاژ رو دستکاری کنید که خوب کاهش کارایی دارن.

بعدش رفتم سایت خود ایسوس دیدم تاپیک همین مشکلات زده شده و 70 صفحه هم رفته جلو اما همچنان مشکل پابرجاست و همه ناراضی هستن.

نظر کارشناسان اینجا چی هست؟ واقعا چنین مشکلی برای کارتای اینجا هست؟ چون این کارت نایاب شده باید به صورت دسته دو بخرمش که خوب خیلی کم پیدا میشن افرادی که حقیقت رو بگن. لطفا راهنماییم کنید.

فرشید جا یه سوال برزگ
عذرخواهی میکنم اگر جای این سوال اینجا نیست ولی یه سوال خیلی بزرگ برای من پیش اومده !!!!!!
من میخواهم بین کارت های R9 290 و GTX 970 یکی رو بخرم ولی این تاپیک رو مدت هاست تحت نظر دارم
http://forum.bazicenter.com/thread51570/page15/
و دائم عملکرد این دو کارت رو با هم مقایسه و سبک سنگین میکنم و هنوز نتوستم تصمیم بگیرم
چرا انجوری هستش !!!! عملکرد R9 290 یه جا خیلی بالاتر از 970 هستش و یه جا دوباره اختلاف به نفع 970 هستش و 970 خیلی فاصله میگیره !!!
اینها چجور بنچماکی هستند !؟
دائم عکس همدیگه میشند
مثلا همین Wolfenstein The Old Blood
رو ببنید
بعد این Dirt Rally
کلا زیادن
من همه رو بررسی کردم چرا به این شکله ؟

----

سوال دوم
البته قبلا هم پرسیدم ولی برای قیمت میخوام بگم
شما قبلا به من گفتید بین R9 290 و GTX970 که هر دو از برند MSI بودن گفتید که GTX970 رو بخرم
قیمت کردم به من گفت R9 290 قیمت 1400 از برند MSI
و قیمت GTX 970 رو از برند MSI رو هم به من 1500 گفتند
با این اوضاع نظر نهایی رو بهم بدی ممنون میشم
چون عصر قصد خرید دارم
یک دنیا ممنون

بنچمارک تا وقتی بوده همین بوده، یعنی اگر اختلاف بین دو مدل فاحش نباشه، یه جا ممکنه یکی بهتر باشه و یکی بدتر و بالعکس، چون ممکن بازیساز با یکیشون بازی رو بهینه تر کرده باشه یا موتور گرافیکی یه بازی خاص بایکی از کارتا ذاتا راندمان بهتری بده، چیز عجیبی نیست
اگر تاپیک رو دنبال کرده باشید بارها گفتم GTX 970 انتخاب بهتری هست، تموم شد و رفت!

کارتای 970 از MSI کمی گرونتر از بقیه هستن، یا ایسوس بخر یا گیگا

دوستان حقیقت داره که کارتای گرافیکی R9 280X ایسوس مدل دایرکت سی یو مشکل آرتیفکت دارن؟ حقیقت تا الان از دونفر شنیدم که چنین مشکلی رو دارن و میگن کارت با درایورهای جدید amd اصلا سازگار نیست و دائم هنگ و فریز میکنه. تنها راه حلش اینه که از درایورهای قدیمی استفاده کنید یا فرکانس و ولتاژ رو دستکاری کنید که خوب کاهش کارایی دارن.

بعدش رفتم سایت خود ایسوس دیدم تاپیک همین مشکلات زده شده و 70 صفحه هم رفته جلو اما همچنان مشکل پابرجاست و همه ناراضی هستن.

نظر کارشناسان اینجا چی هست؟ واقعا چنین مشکلی برای کارتای اینجا هست؟ چون این کارت نایاب شده باید به صورت دسته دو بخرمش که خوب خیلی کم پیدا میشن افرادی که حقیقت رو بگن. لطفا راهنماییم کنید.

دوست عزیز تراشه ی اصلی رو خود AMD ساخته اگرم مشکلی داشته باشه، چه ربطی به ایسوس داره اصن؟!
اگر مشکلی باشه باید همه ی برندها داشته باشن، در این مورد خاص بله، مدلهای 280X مشکلات بیشتری نسبت به بقیه ی مدلها داشته اند اما این مختص ایسوس نیست و شامل سافایر و بقیه هم می شه.

اگر مطمئن نیستید بجاش همون 970 رو بخرید که یه کم گرونتر هست ، 960 رو توصیه نمی کنم چون مشخصا زا 280X خیلی ضعیفتر هست.

بنچمارک تا وقتی بوده همین بوده، یعنی اگر اختلاف بین دو مدل فاحش نباشه، یه جا ممکنه یکی بهتر باشه و یکی بدتر و بالعکس، چون ممکن بازیساز با یکیشون بازی رو بهینه تر کرده باشه یا موتور گرافیکی یه بازی خاص بایکی از کارتا ذاتا راندمان بهتری بده، چیز عجیبی نیست
اگر تاپیک رو دنبال کرده باشید بارها گفتم GTX 970 انتخاب بهتری هست، تموم شد و رفت!

کارتای 970 از MSI کمی گرونتر از بقیه هستن، یا ایسوس بخر یا گیگا

فرشید جان ممنون
امروز طبق مشورت با جنابعالی یه GTX 970 از برند MSI سفارش دادم
کلا از MSI بیشتر خوشم میاد و اعتماد بیشتری بهش دارم
فقط سر اون قضیه 3.5 گیگ بودن کارت یکم نگرانم حالا بیاد تا ببینم چی میشه ؟
راستی یه سوال !
چرا R9 290 یکه کارت 512 بیتی هستش ولی GTX 970 یه کارت 256 بیتی ؟
ولی عمکرد کلی GTX 970 از R9 290 بهتره ؟! پهنای باند دوبرابر تاثیرش چی میشه اینجا ؟

@Farshidstar2012

در مورد خرید 280x که اصلا مطمئن نیستم بخصوص اینکه فروشنده کارت یکم مشکوکه (معامله با واسطه رو قبول نمیکنن!) در صورتی که بخوام 970 بخرم تنها برندی که وُسعم میرسه مدل zotac oc هست. نظرتون چیه؟ خیلی کوچولو هست آدم دو به شک میشه. البته اصلا اهل اورکلاک نیستم که بخواد مشکل گرما و اینا داشته باشه.

این 280ـی که میخوام بگیرم 850 تومنه، آکبندشو بخوام بگیرم از سافایر 1 تومنه و از ام اس آی 1100. زوتاک 970 هم که 1240 هست. البته از شانس ما یکی 970 استریکس آورده بود واسه فروش به قیمت 1180 اما موقعی که من رسیدم ته دیگشم خورده بودن!:d

اقا من یه بار پرسیدم ولی جواب ندادین . حالا دوباره میپرسم : من مین بوردم اینه ( Ga-Ma770T-ud3)
الان میتونم کارت گرافیک انویدیا بندازم روش?
در ضمن شنیدم zotac 960 2gig amp بد جور داغ میکنه ، راسته?

بله. برد شما قابلیت نصب همه کارتهای گرافیک PCI Express رو داره. البته بسته به کارتی که انتخاب می کنید شاید در ماکزیمم راندمان کار نکنه. مثلا به علت گلوگاه بودن پردازنده تون.
کارتی که گفتید هم تو یکی از ریویوها دیدم که نسبت به چند مدل از رقیب هاش گرمتر بود. حالا اینکه کلا گرمترین 960 باشه رو نمیدونم!

@Farshidstar2012

در مورد خرید 280x که اصلا مطمئن نیستم بخصوص اینکه فروشنده کارت یکم مشکوکه (معامله با واسطه رو قبول نمیکنن!) در صورتی که بخوام 970 بخرم تنها برندی که وُسعم میرسه مدل zotac oc هست. نظرتون چیه؟ خیلی کوچولو هست آدم دو به شک میشه. البته اصلا اهل اورکلاک نیستم که بخواد مشکل گرما و اینا داشته باشه.

این 280ـی که میخوام بگیرم 850 تومنه، آکبندشو بخوام بگیرم از سافایر 1 تومنه و از ام اس آی 1100. زوتاک 970 هم که 1240 هست. البته از شانس ما یکی 970 استریکس آورده بود واسه فروش به قیمت 1180 اما موقعی که من رسیدم ته دیگشم خورده بودن!:d

حتما همون 970 رو بگیر، شک نکن!
اگه کوچیک هست بخاطر اینه که برد مرجع انویدیا همینه! بقیه اگه طولانی تر هستن بردش رو خودشون با چیدمان متفاوت طراحی کردن.

فرشید جان ممنون
امروز طبق مشورت با جنابعالی یه GTX 970 از برند MSI سفارش دادم
کلا از MSI بیشتر خوشم میاد و اعتماد بیشتری بهش دارم
فقط سر اون قضیه 3.5 گیگ بودن کارت یکم نگرانم حالا بیاد تا ببینم چی میشه ؟
راستی یه سوال !
چرا R9 290 یکه کارت 512 بیتی هستش ولی GTX 970 یه کارت 256 بیتی ؟
ولی عمکرد کلی GTX 970 از R9 290 بهتره ؟! پهنای باند دوبرابر تاثیرش چی میشه اینجا ؟

3.5 گیگ بودن به خود تراشه ی 970 مربوطه و ربطی به مدل و برند کارت نداره

بارها خودم تکرار کردم که کارت 4 گیگی هست، 4 گیگش هم قابل استفاده هست اما سرعت اون نیم گیگ آخرش یک هفتم سرعت بقیه ی رم کارت هست،
بررسیها هیچ مشکلی رو با اون نیم گیگ نشون ندادن و کمتر مواقعی پیش میاد که نیم گیگ آخری هم استفاده بشه، مخصوصا اگر رزولوشن 1080 دارید که بعیده مگر در بازیهای خاص، تازه در اون صورت هم افت فریم غیر طبیعی وجود نداره.

بیت کارت هم به تنهایی هیچ مفهومی نداره، چون سرعت فرکانس تراشه های GDDR5 هم مهمه و کارتهای 970/980 تکنیک فشرده سازی جدیدی دارن که تیاز به پهنای باند رم گرافیکی رو تا 75 درصد کاهش داده، این فاکتورها در کنار هم معنی دارن نه تک تک!

آخرین ویرایش:
حتما همون 970 رو بگیر، شک نکن!
اگه کوچیک هست بخاطر اینه که برد مرجع انویدیا همینه! بقیه اگه طولانی تر هستن بردش رو خودشون با چیدمان متفاوت طراحی کردن.

آقا فرشید ممنون، شانس ما دیشب یکی زوتاک 970 کم کارکرده رو با سه سال گارانتی آواژنگ (تا برج 6 سال 2018) گذاشته بود واسه فروش به قیمت 1070 ما هم خریدیمش. ممنونم از وقتی که گذاشتید و به سوالام جواب دادید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• sms12

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or