مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

رمم که 8 هست الان بدون رم 8 نمیشه بازی کرد.
این مورد را پرسیدم چون یکی از دوستان با سی پی یو پایین تر از من 965 و تعویض کارت به 970 روی 1080 و اخرین تنظیمات در بازیهای اخیر نزدیک 30 فریم میگرفت.
با توجه به اینکه زور اصلی را در بازی ها کارت گرافیک میزند ، گفتم باید برای من که فول اچ دی بازی نمیکنم و نتظیمات را ماکزیمم قرار نمیدم بایستی پر فورمنس خوبی با همین cpuی رو پا بگیرم.
هنوز بیشتر بازیهای نسل هشتم در حداقل سیستم cpuی Phenom II X4 940 معرفی میکند.
پس 960 با این سی پی یو فعلی و تنظیماتی که مد نظر من هست گلوگاه نیست درسته ؟

اتفاقا در بعضی از بازیها در رزولوشن های بالاتر مثل FHD، اهمیت پردازنده در اجرای بازی کمتر شده و درصد بیشتری از پردازش به دوش GPU میفته. همونطور که گفتم در برخی بازیها پردازندتون ممکنه واسه کارت 960 گلوگاه بشه. ولی به هر حال با این گرافیک و با همین سیستم می تونید راندمان بیشتری از کارت قبلی تون در بازیها داشته باشید.

دوستان کارت Gigabyte HD 7950 Windforce X3 3Gb بهتره یا Giga R9 270X 2GB DDR5 256 Bit Wind Force 3X OC؟! منظورم از لحاظ کارایی و توان کارت هست
قیمتاشون با هم خیلی فرق داره؟ و در آخر بنظرم 280X از هر دوی اینا بهتره درسته،؟

دوستان کارت Gigabyte HD 7950 Windforce X3 3Gb بهتره یا Giga R9 270X 2GB DDR5 256 Bit Wind Force 3X OC؟! منظورم از لحاظ کارایی و توان کارت هست

7950 یک مقدار قویتر از 270X هست و 280X هم قویتر از هردوشون. برای تهیه گرافیک مناسب باید بازه قیمتی و مشخصات سیستمتون رو بگید.

خب 7950 بهتره، چون همرده ی R9 280 هست، موجود که نیست بشه قیمت داد
280X همون 7970 قبلی هست و مشخصا سریعتره.

سلام دوستان...
کارت فعلی من Asus R9 270x 2gb gddr5 هستش میخواستم بدون این کارتم رو چقدر میتونم بفروشم تا سال 2017 گارانتی داره و گارانتیش هم سازگار هستش و بهترین کارتی که تفاوت خیلی زیادی داشته باشه با کارت فعلیم بهم معرفی کنید...
من کارت 970 4 گیگ Zotac رو مد نظرم بود ولی ظاهرا مثل اینکه مشکل دما داره اگر لطف کنید منو راهنمایی کنید ممنون میشم...

سلام دوستان...
کارت فعلی من Asus R9 270x 2gb gddr5 هستش میخواستم بدون این کارتم رو چقدر میتونم بفروشم تا سال 2017 گارانتی داره و گارانتیش هم سازگار هستش و بهترین کارتی که تفاوت خیلی زیادی داشته باشه با کارت فعلیم بهم معرفی کنید...
من کارت 970 4 گیگ Zotac رو مد نظرم بود ولی ظاهرا مثل اینکه مشکل دما داره اگر لطف کنید منو راهنمایی کنید ممنون میشم...

970 خنک ترین مدلش که تو ایران هست تا اونجایی که من اطلاع دارم inno3d هست .

سلام دوستان...

سلام دوستان...

بهترین برد 970 اگه بخایم performance و سیستم خنک کننده رو در نظر بگیریم gigabyte g1 gaming هست

ایسوس بهترین مدله
LL

GTX 970 Comparison: STRIX vs MSI Gaming vs Gigabyte G1

Overall the best card when it comes down to performance and overclocking is definitely Gigabyte GTX 970 Gaming G1. From its superior 280w max stock power limit, to it's cooling and display connectivity. The card is very well rounded in terms of both features and performance, and takes the lead in pros going for the card

LL

GTX 970 Comparison: STRIX vs MSI Gaming vs Gigabyte G1

Overall the best card when it comes down to performance and overclocking is definitely Gigabyte GTX 970 Gaming G1. From its superior 280w max stock power limit, to it's cooling and display connectivity. The card is very well rounded in terms of both features and performance, and takes the lead in pros going for the card

اهااا ..

ولی تعریف ایسوس رو خیلی شنیدم .. شما پیشنهادتون به من چیه ؟

دوستان قوی ترین مدل 970 اول مدل ASUS DRAGON هست که توی ایران فکر نکنم باشه و بعد هم مدل black accelero hybrid s از برند inno3d که از این مدل هایی هم که اشاره کردید خنک تره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or