مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

ممنون
اگر 270x یا 960 یا 770 (بیشتر نظرم 960 هست) بگیرم میتونم بازیها رو توی مدیوم و رزولیشن 1280*720 بازی کنم ؟
قربان فقط به فکر 960 باش خودت رو درگیر مشکلات ناسازگاری یه سری بازی ها با کارت های amd نکن و با داشتن 960 میتونی به راحتی به رزولیشن 900p به بالا فکر کنی
کارت های amd مثل 280x هم بسیار خوب اند ولی از نظر Driver متاسفانه خیلی قوی نیست amd

770 که با وجود 960 توصیه نمیشه. 270x هم توصیه نمیشه در صورت امکان هزینه حدود 800-820. بسته به گیمش داره. با 960 بعضی از گیم هایی که نیاز به cpu کمتر دارند هم میتونید 1080 با تنظیمات بالا بازی کنید. بعضی هم مثله gta v یا witcher با تنظیمت مدیوم.

5970 یک کارت قدیمی کم بازده و پر مصرفه که اصلا توصیه نمیشه.
بودجتون رو بگید تا دوستان راهنماییتون کنند تو خرید کارت مناسب

خیلی ممنون از پاسخ سریعتون خوب من به مینم نگاه کردم و گفتم
مدل مین:msi 870-c45 fx v2
به نظرتون قویترین گرافیکی که میکشه چیه؟

بودجه 500 هزار تومن

خیلی ممنون از پاسخ سریعتون خوب من به مینم نگاه کردم و گفتم
مدل مین:msi 870-c45 fx v2
به نظرتون قویترین گرافیکی که میکشه چیه؟

بودجه 500 هزار تومن
خواهش...شما هر کارتیو میتونید رو هر مادربوردی نصب کنید. قویترین کارت موجود بازار هم میشه رو مادربوردتون نصب بشه.
میتونید با 530 تومن همون galax gtx 750 ti رو بردارید که با این بودجه بهترین گزینست.

770 که با وجود 960 توصیه نمیشه. 270x هم توصیه نمیشه در صورت امکان هزینه حدود 800-820. بسته به گیمش داره. با 960 بعضی از گیم هایی که نیاز به cpu کمتر دارند هم میتونید 1080 با تنظیمات بالا بازی کنید. بعضی هم مثله gta v یا witcher با تنظیمت مدیوم.

قربان فقط به فکر 960 باش خودت رو درگیر مشکلات ناسازگاری یه سری بازی ها با کارت های amd نکن و با داشتن 960 میتونی به راحتی به رزولیشن 900p به بالا فکر کنی
کارت های amd مثل 280x هم بسیار خوب اند ولی از نظر Driver متاسفانه خیلی قوی نیست amd

یعنی cpu core i3 -2100 مشکلی با اجرا بازیها روی 900P نداره ؟

یعنی cpu core i3 -2100 مشکلی با اجرا بازیها روی 900P نداره ؟
بستگی به گیمش داره. رزولوشن باره اصلیش رو کارته گرافیکه. ولی اینکه تو چه گیمی cpu کم بیاره نسبت به گرافیک متفاوته. گیم های اول شخص با محیط بسته معمولا کمتر نیاز به cpu دارند و میتونید با تنظیمات بالا بازی کنید تو رزولشنه 1080. open word ها رو ولی نه. باید از تنظیمات و رزولشن زده بشه برای فریم خوب. خلاصه کلی نمیشه گفت. بستگی به بازی داره.

دوستان من کارت r9 270x -4 gig گرفتم منتها تو بعضی بازی ها ریست میده. احتمال می دم که از پاور باشه چون پاورم قدیمی هستش .در حال حاضر چه پاوری مناسب هست واسه این کارت cpu م هم i5 هستش.
مرسی

دوستان من کارت r9 270x -4 gig گرفتم منتها تو بعضی بازی ها ریست میده. احتمال می دم که از پاور باشه چون پاورم قدیمی هستش .در حال حاضر چه پاوری مناسب هست واسه این کارت cpu م هم i5 هستش.
مرسی

پاور 550 وات کفایت میکنه برای این کارت.

تو فکر 885 green بودم .ولی خب شاید همینم کفایت کنه.:d
اشکالی نداره بیش از مصرف سیستم پاور تهیه کردن، بخصوص اگه بخواید آینده نگری بخصوصی در ارتقا گرافیک داشته باشید. ولی اگه ارتقا نمیخواید بدید، Green GP650A-UK *Gold* رو توصیه می کنم. بیشتر از این هم که دیگه هزینه اضافی هست!

سلام
آقا من سیستمم اینه :
mainboard : Msi B75a-G41
Cpu : Intel Core i5 3570 3.4
Ram : 2x4Gb (8gb) 1333
Graphic : Asus 760 Gtx 2Gb Oc
الان من واسه بازی های نصل جدید که بخوام راحت و روون بازی کنم رو تنظیمات بالا باید چی رو ارتقا بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
آقا من سیستمم اینه :
mainboard : Msi B75a-G41
Cpu : Intel Core i5 3570 3.4
Ram : 2x4Gb (8gb) 1333
Graphic : Asus 760 Gtx 2Gb Oc
الان من واسه بازی های نصل جدید که بخوام راحت و روون بازی کنم رو تنظیمات بالا باید چی رو ارتقا بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
گرافیک... حداقل هم 970 توصیه میشه برای شما. بعد نوبت cpu و مین. cpu شما فعلا خوبه و تو اکثر گیم ها جوابگوی یه 970 هست.

گرافیک... حداقل هم 970 توصیه میشه برای شما. بعد نوبت cpu و مین. cpu شما فعلا خوبه و تو اکثر گیم ها جوابگوی یه 970 هست.
یعنی یاس رمم ضعیف نیست؟ آخه من یه پولی دستمه یا میتونم cpu ارتقا بدم همراه با رم جدید و مادربورد جدید یا گرافیک 970 g1 gigabyte ! واسه همین موندم فعلا چیکار کنم

یعنی یاس رمم ضعیف نیست؟ آخه من یه پولی دستمه یا میتونم cpu ارتقا بدم همراه با رم جدید و مادربورد جدید یا گرافیک 970 g1 gigabyte ! واسه همین موندم فعلا چیکار کنم
رم هم خوبه، بهترین تغییر و محسوس ترین برای شما کارت گرافیکه الان، بقیه قطعات اولویت دوم هستن

پس یعنی سی پی یو من میکشه واسه همه گیم ها؟ آخه تو بازی assassins creed unity و watchdogs خیلی لگ داشتم الانم تو بازی mortal kombat x تو بعضی استیج ها لگ دارم تو بقیه استیج ها با فریم 60 بازی میکنم ! والا هرکی یه چیز بهم میگه ولی بیشتریا میگن گرافیکتو عوض کن بعضیا هم میگن گرافیکت خیلی هم خوبه رم با سی پی یوت ضعیفه یکم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or