مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

4 گیگ Vram به بالا فقط برای 4k gaming مهمه صرف نظر از 4k کارت Gtx970 از همه لحاظ از gtx780 6gig بهتره اون کارتی که بعضی جاها در حد gtx970 هست 780tiه
حالا شما مانیتور 4k دارید؟ حتی فکر نکنم Gtx780 6gig برا 4k هم بهتر از gtx970 باشه
همین سرزمین میانه به بالای های 6 گیگ Vram میخواست! خب شما کارت رو برای 6 ماه که نمیخری؟ سال بعد همه بازی ها بالای 5 گیگ Vram میخواند. اگر چه الان همه بالای 3.5 و 4 میخواند رو کیفیت 1080 همین ویچر مرد میخواد رو الاترا بذاره. این که دیگه هیچ توتال وار اتیلا یه چیزی بالاتر از الترا داره! نه دیگه اونقدر شما میگی نیست بستگی به بازی و اون سیستم هم داره.که تو بازی مثل فارکرای 4 970 74 فریم میگری 780 65 فریم اون چند فریم چیزی نیست که بخوای از 3 گیگ vram بگذری!

سلام دوستان
یه کارت گرافیک ارزون قیمت بهم معرفی کنید لطفا برای انجام امور روزانه کامپیوتر لطفا
1 - قرار نیست باهاش بازی یا رندرینگ خاصی انجام بشه ولی فیلم 1080p دیده خواهد شد
2 - وضعیت جیب خرابه هر چی ارزون تر بهتر

راستی دو تا کارت گرافیک تو یه رنج قیمت هست
1 - xfx 8800 gtx dual chip
2 - zotac g 610 2gig ddr3
کدومیکی رو پیشنهاد میدین ؟

سلام
دوستان من با بودجه حدود 1.5 دنبال گرافیک بودم که با خوندن پست دوستان متخصص تو این مدت دیدم فقط باید 970 بخرم ، ولی یکی بهم پیشنهاد داد با 1.7 جاش یه STRIX GTX 780 OC 6gb بگیرم ، راستش چون هیچ اطلاعاتی ندارم خواستم راهنمایی کنید که آیا با 200 تومن بیشتر این کارت بهتره یا نه.
سپاس فراوان

در اکثر بنچمارک ها ، 970 کارت 780 رو پشت سر گذاشته. به قول دوستمون ساپورت از DX 12 هم مزید بر علت...

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
یه کارت گرافیک ارزون قیمت بهم معرفی کنید لطفا برای انجام امور روزانه کامپیوتر لطفا

مشخصات کامل سیستمتون رو بفرمایید.

با سلام خدمت اساتید، مشخصات سیستم:cpu:intel cori3 4160/mb:asus h81 plus/ram 4 gb همونطور که مشخصه یه سیستم معمولیه،چه کارت گرافیک و پاوری نیاز دارم واسش؟؟ بودجه واسه کارت هم زیر 1 میلیون،ممنون میشم راهنمایی کنید

با سلام خدمت اساتید، مشخصات سیستم:cpu:intel cori3 4160/mb:asus h81 plus/ram 4 gb همونطور که مشخصه یه سیستم معمولیه،چه کارت گرافیک و پاوری نیاز دارم واسش؟؟ بودجه واسه کارت هم زیر 1 میلیون،ممنون میشم راهنمایی کنید

R9 280X و GTX 960 . البته 280X مقداری سریعتر از 960 در بازیها ظاهر شده. یک پاور 650 وات برای 280X کفایت میکنه. در ضمن مقدار رم رو هم جهت افزایش راندمان در بازیها به 8 گیگ افزایش بدید.

سلام دوستان

سلام
مشخصات کامل اینه :
cpu intel core 2 dou e8400
ram 4 gig ddr 2
main giga p43
ممنون

سلام دوستان
من می خوام تا 900 تومان یه کارت گرافیک بخرم....اما بین کارت گرافیک های R9 270X و GTX 760 موندم...لطفا منو راهنمایی کنید که کدومو بگیرم

اگر سری 4 گیگ پیدا بشه عالیه البته اگر درست از 4 گیگ استفاده کنه

کسایی هم که 970 یا 980 می گیرن اهل oc هستن چیپ Hynix بسیار افتضاح هست من گرفتم فروختم الان چیپ Samsung گرفتم فرقش زمین به اسمونه البته sam اصلا نیست تنها برندی که داره الان evga هست که فقط مدل acx2.0 + ارزش خرید داره که در ایران نیست گیگا هم داره اما از هر 100 تا شاید 1 بزنه

980ti هم ظاهرا 5.5+0.5 گیگ هست داستانیه این رم هم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or